ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Добъъъъър ден и от мен.  wavey
Днес съм се разшетала в къщи, гардероб подреждах тъй тъй няма да се излиза нещо полезно да свърша поне. Ама ми е едно приповдигнато като видях прогнозата за времето - от утре го дават да ни стопли малко.   Nature Sun With Face

Ники, завидях ти за кръчмичката и биричката Laughing На мен ми се очертава една другарска среща със съученици от гимназията - има хора, които не съм виждала откакто завършихме, има и такива на които не им помня имената  Tired Та, мисля че ще е интересно, ако се познаем  newsm27

Хайде, че Мрънчо иска на компютъра и ме бута от стола.

# 616
Никол да и мен ме развълнува жеста на дъщеричката ти.Нямам възможност да пиша много-ръката ми е вече по-добре.Купих на Хриси сервиз-чинийки и чашки и т.н. играе си с него.А майка ми и подари количка да си вози бебето та и аз да имам възможност малко да си почивам.Нещо се буди по 5-6 пъти през нощта и ми взема здравето.През нощта изпи 300мл айрян.Сутринта изпи 2 шише чай и малко сок.През деня нещо е намалила яденето-дано избият тези зъбки,че ми взима здравенцето като иска да я нося.

# 617
  • София
Срам ме хваща, че рядко пиша тук, но поне във ФБ се разписвам от време на време.
Добре дошли на новите мами и януарчета!  bouquet

Ники, нацелувай дъщеричката си и от мен! Много мил жест!
Азула Hug, благодаря за чудесния пост!

На фона на очертаващата се семейна финансова криза съм забранила да се купуват подаръци. За празника получих букет от любимите си фрезии, синчето ми изпя "На мама днес е празник, на мама днес е ден", получих много целувки и с това приключи празничната част. Мъжът ми  тръгна за работа, а аз с болен батко и палаво Веси се гледахме за пореден ден в къщи. По обяд излязохме на разходка и Емо пожела да купим подарък на Весито за празника. Влязохме в детски магазин и след голямо чудене и избра пантофки и ластичета с птиченца. Тъй като бях учтиво помолена (а и старите пантофки на Весето и отесняха) нямах нищо против да зарадвам децата.
Като си нямам работа се нервя на тъпата ни БГ действителност. Трябва да се върна на работа, а няма къде да си дам детето. Бабите са на 500км, едната пенсионерка - но не става за нищо, другата работи и няма как да помогне.
Навремето като кандидатствах за ясла на баткото имаше малко места и шансът ни бе много малък - по поне местата бяха около 100. А сега в 3 административни района на София с 12 ясли има само 24 свободни места в три ясли. За 5 години положението вместо да се оправи е станало още по-зле. Уж отварят нови градини, уж правят яслени групи в ЦДГтата... Нулев прием в първа яслена група - какво означава това при условие, че всички деца в яслата трябва да са записани през системата? Директорката дала 6 свободни бройки? 6 деца ли ще има в яслата... Аман от БГ простотии. Навремето теглих кредит,з а да си запиша детето в частна градина, за да мога да се върна на работа и да очаквам синчето да се класира в следващи класирания. Вече 4 години ходи в частната ясла като всяка година кредитът ми нараства. Сега ако трябва да дам и дъщерята в частната градина ще работя за слава, защото заплатата ми не покрива двете градини. Чудя се как ще оцеляваме, защото покрай градината детето има и други разходи - лагери, ски училище (тази година 2 пъти) и т.н. А сме и на свободен наем и става една цифромания... Ех, черни мисли, че и шоколад нямам да ги позагладя ooooh! Лошото е, че не виждам светлина в тунела и това ме депресира допълнително.

# 618
Честит празник, мили мами, със закъснение, но от сърце, да сме живи и здрави, много щастливи и обичани  Heart Eyes
Ани Такова, много положинелна енергия от мен и Бог да ви пази, вярвам, че всичко ще се нареди Hug

# 619
Здравейте момичета,време е и ние да се отчетем. Вчера пуснахме кръв и урина и ходихме до педи да питаме дали с тази кръв да пуснем и за рахит. Писах в ФБ за наблюденията ми и няколко симптома,за рахит (които всъщност имат доста от дечицата,за това не бях и много обезпокоена, а просто го следях). Както и да е, педи категорично отхвърли опасенията ми,тъй като дечицата с рахит били много пълни и още няколко неща. Прати ни и на ортопед за наше успокоение, където и той потвърди. Каза също,че с едното краче ходи леко навътре,но не е нищо обезпокоително и за тези неща не се предприема нищо преди година и половина. Сега можем да разменим двете обувки и така да ходи, това е. Утре трябва да отидем да сложим ваксината, която се прави на 1г и 1м ,защото миналия път я отложихме за да сложим последния сминфлорикс. Може би сте я коментирали на широко,но това,което прочетох в ФБ е,че има доста странични ефекти, дано нямаме проблем. Ами,това е, за мерки и т.н. ще знам утре. Лек ден! Wink

# 620
Привет! Как сте днес на това хубаво слънце? Аз се чуствам екстра, нищо че още е студено. Ама така хубаво е напекло, че кеф да ти стане.
Момичета спечелих 1 милион! Joy На и-мейла получиш съобщение, че съм спечелила от лотарията на Майкрософт. Батко Бил е много щедър, нищо че още не го знае. hahaha Преди време така спечелих пак милион и нещо и трябваше да изпратя сам 200 долара за формалности разни. Брей че  съм лоша- втори път печеля пък се скръндза за малко парички. Ама този път още не знам колко ще искат де, изчаквам. абе пиша им аз да си приспаднат от този милион ама не искат- Не можело да ги пипат. Аз да пратя и да чакам. hahaha
Ей такива митиработи. Пък ако вземат да пратят ще ви водя всички да ви черпя! Joy
Хубав ден, дами!

# 621
Здравейте и от мен и честит 8ми март на патеричка!Раздвижи се нещо темата,браво.Въпреки,че ми се ще да има повече по-весели неща,но уви реалността ни е такава абсурдна.То относно детските градини и яслите и тука не е много розово положението,защото и аз честно казано немога да си покрия детската градина с моята заплата,но кандидатсваме за помощ от държавата,та се надявам да дадат нещо.Ако не дадат достатъчно просто си оставам в къщи и ще си гледам детето и без това толкова много ми липсва,че не мога да опиша.Ето днес го заведох на ясла,а съм си в къщи(че имах да върша работа) и само се ослушвам за него.Утре си го оставям при мен.Сега стават най-интересни,опитват се да говорят,правят магарии,страхотни са.Аз лично започнах да се притеснявам леко,тук никой не прави кръвни изследвания и т.н.,но ще ги направим лятото в Бг.Изпрах на малчо проходилката и я прибрах,то не че сме я ползвали много,де..Мисля,че ни беше най-безмислената покупка Laughing.Добре,че уолкъра е любим,че таткото иначе само ми мрънка,че не спирам да купувам.Сега новата мания са ни малки колички,които бута с часове.Renxy и аз получавам подобни и-мейли,само че печеля от някаква холандска лотария по около 800хиляди JoyПосле пак ще пиша,стига да се сетя.А на Буриту браво за постоянството в темата!

# 622
вилица, с постоянство - към успех Grinning! Давай, давай и ти ми харесваш - държиш фронта!

# 623
И аз да ударя едно рамо, че това "Честит Първи Рожден Ден" хич не е актуално вече  Mr. Green
Вчера педи ми вика, че ще се видим чаааааак на годинка и 3 месеца и се усетих, че то е другия месец  ooooh! как се изтъркаля това време не знам...Биха й ваксината за морбили, дано няма реакции  Praynig
Azulla и от мен   202uu
Ники, Сиер, Минана, чак ви завидях за по-големите дечица, нямам търпение и дребоците да пораснат, та и аз да роня сълзи от радост и умиление  Blush Simple Smile
АниТакова стискам палци и аз да ви е успешна визитата в Пловдив  Praynig
Татит чак се изумих като видях пак бебе Марина на профила ти, е много се е променила, едва я познах Simple Smile
Ренкси чакаме си почерпката, да не ни забравиш  Naughty Знаеш не сме много капризни, всичко ядем и пием  Mr. Green
Вилица, по мое време даваха хубави пари за детски, поне по 200-300 паунда, и то за self-employed, сега може малко да са ги орязали, но не са като 35лв  Wink, успех, дано вземете добра сума  Peace

Явно всички сме на един хал с финансите, яслите и т.н. Мен от безпаричието не ме е толкова страх, колкото от безпътието. И къде къде по-бедни сме били, но винаги съм била оптимист, планове, мечти...  Simple Smile Сега ми е едно такова никакво, блъскам си и аз среднощно главата, и пак нищо, варианти много, но все не ми харесват. Те парите никога не стигат, но си мисля, че ако още 1 година си стоя в нас с детето, шансовете ми за успешна реализация намаляват драстично и това ме побърква  Crazy
Хубав нов ден на всички  Hug

# 624
  • Стара Загора
Добро утро с второто кафе за деня kaffeetrmker_2
Да споделя за празника вчера. Беше много приятно и вълнуващо, но бях твърда и не ревнах  Laughing Ивка беше съсредоточена, не се разсейваше за разлика от в къщи и си каза и изпя всичко без грешка. Горда съм, че така присърце е взела нещата  Blush Имаше и дечица, които като видяха майките си се разплакаха, отидоха при тях и не участваха в програмата. Що ли имам едно такова чувство, че след 2 год и моя убавец ще реагира тъй  newsm78

renxy, ай честита печалба  Mr. Green

Днес съм с надежда и при нас да изгрее слънце, духа вятър сега, дано се пооправи, че ми се излиза на една по-дълга разходка.

# 625
Ей, днеска слънце е огряло:)!
Сиер, еваларка за твърдостта! То да не е лесно да не пуснеш някоя сълза когато твойто гардже се изявява!
Нели-Adelly, същите мисли почти всяка нощ (че и денем) ми тровят живота... Цитирам и съм дълбоко съпричастна: "ако още 1 година си стоя в нас с детето, шансовете ми за успешна реализация намаляват драстично и това ме побърква"...

# 626
  • Стара Загора
Абе, пратете ни малко слънце и на нас  Hug
Въпреки смотаното и ветровито време - излизаме, не мога повече да седя в къщи  Crossing Arms

# 627
Сиер - Пращаме, пращаме Hug

На мен това слънчице ми действа толкова добре! Последните дни съм станала една докачлива и заядлива, а сега ми е едно леко и хубаво Grinning Дори фактът, че няма да имаме вода до 21ч не моЖ ми развали настроението!!!

# 628
  • София
Времето се затопли и грипът ни събори. Днес с малката паднахме в боя. Тя доста по-леко го кара, засега с лека Т и сополи, но баткото ни буха като магаре, а мен ме втресе. Издържахме на зимните вируси и като се стопли се натъркаляхме.  ooooh! А днес си мислех да изляза с децата да поиграем в парка, а то като съм гушнала завивката и не смея да мръдна... Искам да е лято, само да е лятооооо - и да няма вируси Simple Smile

Дано вие сте здрави и да не ви тормозят вируси!

# 629
  • Стара Загора
Раче, бързо да преборите вируса ви пожелавам  Hug
 И аз откога искам лято... и все по-реално става желанието ми с времето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт