ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Добър следобед и от нас.Не че имам кой знае колко да пиша,ама да ви се похваля,че днес заведох Криси на една малка детска площадка и тича като луд около половин час.Е нямаше такава радост.После си и хапна повечко,явно огладнял от тичането LaughingИ друго да кажа:предадох се,имам и фейсбук-бляяяя.Мразя го,ама за да се свържа с някои познати няма друг начин.Та мисълта ми беше някой да ми каже групата там,аз съм Вили Данчева между другото.Чао засега

# 631
Добър  вечер  момичета  ето  го  моето  време  за  форума. Аз  да  попитам  че  нещо  нямам  преведено  майчинство  да  не  би  да  трябва  да  подавам  нещо  след  изтичане  на  едната  година  че  и  не  са  ме  търсили  от  фирмата. Ние  вече  сме  добре  не  кашляме  и  нямаме  сополи  а  и  времето  и  то  с  нас  едно  слънце  днес. Близо  2часа  бяхме  на  вън  ходихме  за  кухнята  от  там  на  площадката пързалки,  люлки на  пясъка  гонене  на  кучета, гълъби  голям  кеф  и  за  двете  ни. Малечка  явно  се  умори  доста  след  като  се  прибрахме  си  хапна  доволно  даже  аз  и  се  учудих. След  това  за  моя  радост  сън  от  2до5. Тъкмо  да  изчистя  и  наготвя. Е  това  е  хубаво  време  и  хубаво  настроение. И  аз  имам  FB  ако  може  и  там  да  се  включа.

# 632
Момичета, имаше полза от пожителните ви мисли Hug Доцентката отчита съществени положителни промени при Дилянка и прецени, че е по-добре да се изчака с още един месец до следващите апликации. Сега ни се размина, но на 4.04 ще влезем за 3-4 дена в болницата. Та временно ми е малко по-широко около врата, надявам се вече на по-хубаво време, разходки и евентуално свалени кг... Сега умувам дали да не сложим идната седмица приорикс, но пък нали е с  по-забавени нежелани реакции и май клоня за отлагане до юни. Дано лесно се съгласи педиатърката, че нещо хич не ми се водят спорове и дискусии.

Между другото братовчедка ми разправя, че в ДГ на детето й не тачели 8 март, а 25.03 - Благовещение. За тогава гласели тържество за мама Thinking В първия момент ми се видя странно много, но като се замисля има логика и... пак има празник, търкулнати сълзички...

Пете, подават се нови документи за втората година майчинство - декларация-заявление, молба за отпуск, копие от акта за раждане и дали нямаше още newsm78 Подсети счетоводителката ви, тя трябва да ги движи тези неща в общия случай.

Лека нощ, дами, и бързо оздравяване на всички болни! Hug

# 633
  • Стара Загора
Добро утро. Днес слънчо изгря и при нас. Чакам Ники да се наспи и хукваме навъъън. Кеф!

Ани, радвам се за добрите резултати - все такива да има, че и по-добри!  Hug

Петя, вчера и аз пуснах Ники на едно игрище да походи - къде видя една котка голяма гонка настана - тича след нея и вика "бау-бау"  Mr. Green Днес ще идем на едни малки пързалки таман като за него, да видя как ще реагира, дали ще се хваща за главата от страх. Не помня дали съм ви споменавала, но той като загуби равновесие не гледа да се хване за нещо, ама се хваща за главата и съответно пада  Joy Ама си пази кратуната. Много е смешен.

Гледам, че обсъждате майчинството - аз не съм проверявала какво са ми превели. Те големите пари де, ама... Оная вечер сънувах, че започвам нова работа и бях като уплашен заек  Rolling Eyes Така ще е 13 год като не съм сменяла колектив ...само работа да намеря.

Айде, до после.

# 634
Ауууу, как ме боли глава днес - не мога да гледам направо... Ще си допия кафето, пък ако не мине до час-два, ще прасна един парацетамол.
Времето изглежда перфектно от прозореца ми, та мисля да си направим разходка с цел. Най-накрая (уж) ще успея да прехвърля телефона от фирмен на мое име, че от фирмата са ме занатискали от сума време. Да ви кажа - 200 пъти ходих до М-тел и все нещо не било направено, та не можело да се прежвърли. Последния път им теглих една звучна майна, викам "Вижте, аз мога да идвам по 200 пъти до тук с детето, а вие продължавате да не знаете какво се случва!? Не, че ми притумкало да си прехвърлям телефона, напротив, ама ако ще го правим - айде! Та, нека когато тоя дето му е работа това, вземе че си я свърши - някой да ме потърси!!!". После се обадих във фирмата ми, все още вбесена, разказах на счетоводителката (а тя е нямам думи - страхотен пич и страхотен човек, много я обичам и това без ирония, а Истински:)). Явно и тя ги е подпукала, та днес ще ходя пак за прехвърлянето и вече сама ще се занимавам с глупостите им - Ужас!
И да се оплача - имам най-фалшивия котарак на света. Горкия не можем да го оправим и това си е. Никой не знае какво му има... Сега сме в нова схема, та се надявам да подейства...

# 635
Привет! Чакам Тонитата да се наспи да я пратя навън с баща й, а ние с майка да посетим изложбата на цветя. Преди ходехме редовно, ама от няколко години не сме.
За втората година се подават наново документи, даже сега имало промяна та счетоводителката ме привика пак да попълвам. И сега в сайта на НОИ още няма нищо. Sad А пари чакам аз... Иначе пише, че за последно са ми дали банковата сметка на 08.03, тогава трябва да са дали и декларацията ама защо няма нищо? Някой сеща ли се кога правеха годишното преизчисление? Да не би затова да се бавят?
Ей напредваме с изписването на темата-преди втория рожден ден ще е май пу-пу  Joy
Хубав ден!
п.с Видях че Бурито е писала точно преди да пусна поста- Оправяй се, бързо ей!

# 636
renxy, ше се опр'аим!;)
Отбивате ли вече? Как се справяте? Аз още не съм почнала, че не поддава дребния, но ми е мноооогооо намаляла кърмата. Кърмим се основно за успокоение като гледам. Надявам се, като осъзнае че няма какво да дърпа, сам да се откаже и без драми да мине.

# 637
бурито, боли те глава, защотос си сензитивна - нали в Япония стана голямо земетресение преди няколко часа, а и планетата Уран навлезе в Овен току що, което отприщва изключително мощна енергия.

# 638
Прибрахме се от разходка, надявам се следобед пак да успеем да излезем Grinning
Вики пък няма никакъв страх от пързалки (за разлика от майка си) - дори на стръмна, висока пързалка постоянно иска да я слагам отгоре, ако я придържам ми бута ръката и тогава се пуска  Laughing Само я чакам долу да не тупне по дупе на земята:lol:
Сиер - подобни сънища и аз имам когато ми предстои промяна. Напоследък сънувам какви ли не кошмари свързани с връщането ми на работа и оставянето на малката. Пък и всякакви други сънища Simple Smile То сънувам, щото и почнах по 10-12 часа да спя Crazy
И аз пари нямам, но някой каза, че след 20-то число ги превеждали, та все още не се тревожа.

# 639
бурито, боли те глава, защотос си сензитивна - нали в Япония стана голямо земетресение преди няколко часа, а и планетата Уран навлезе в Овен току що, което отприщва изключително мощна енергия.

Уфф, как ги усещам и аз, ще ми се пръсне главата и това е, пих вече аналгин, после и парацетамол, нищо не помага Sad Сънрайз докога ще е така ? Мен като цяло много често ме боли главата, даже на 1 календарче си отбелязвам, но решение не съм намерила още  Confused

Днес времето е страхотно, направихме си разходка, Криси много се забавлява, защото се учи да ходи, вижда много деца, пускам я по пързалки и т.н. Simple Smile Обаче като види куче и иска да ходи да го милва, тогава настава голяма драма, защото мама не дава.
А днес видя едно дете с триколка и щеше да му се метне отгоре, много се впечатли  Simple Smile Вече гледахме няколко модела, но нито един не ни хареса, все им намираме кусур, някой да препоръча магазин с хубави триколки ? Искам на живо да я видя, така по интернет не смея.

А нещо се е бъгнал форума и като пиша мнение не виждам какво всъщност пиша, маркера си стои най-отгоре и се изнервям

# 640
ееее ужас, при вас така ли е ? Като се запълни прозореца и не слиза по-надолу  Rolling Eyes

Ани много се радвам, че се развиват добре нещата, дано скоро прекратите срещите с лекари  Praynig
Раче да се оправяте бързо всички  Hug

Желая ви слънчев и прекрасен уикенд   Nature Sun With Face

# 641
  • Стара Загора
Нели- Адели  Laughing триколките са много неудобно нещо. На всеки бордюр трябва да ги пренасяш, че отдолу са ниски и опират. Голяма мъка ми беше преди със щерката. Пазя я,здрава е, но не съм сигурна дали ще я ползвам. Ето такава не си купувай   Но за 3 год може да са измислили и по-удобни и добри модели  Laughing

# 642
Сиер и аз така разбрах, че са неудобни, като гледам и в кола не се побират много,  но мисля да я ползваме из квартала и като ходим до някой парк, че детето много се радва, пък основната идея е, че бабата и дядото искаха да й направят по-голям подарък за първия рожден ден, а тя всичко друго си има Simple Smile ехх, как го обясних, абе чудим се къде да си похарчим парите и с колко още вещи да си запълним "огромния" апартамент  Mr. Green
До тук гледах на Чиполино и в Хиполенд - не ми харесаха.

# 643
Да вляза и тук.
Както писах и във фейса няма майчинство.То не стига че парите малко ми и ги бавят на това отгоре.

И тук да пиша другия месец се връщам на работа  Sick Добре че имам 6 м отпуска и официално ще е на 15 септември.Жалвам се и не ми се връща,но няма как.А си правех сметките за догодина септември... Confused

За падането днес Симона се затича и падна.Интересно ми стана,че падна по корем,но се подпря с ръчичките и вдигна глава.И не си удари главичката.До сега ако паднеше падаше по дупе.Но явно се спъна.Едно детенце падна преди това,но не му дойде на ум да си сложи ръчичките от пред и си обели носа.

Сиер и аз тези триколки не ги харесвам.Колкото съм видяла подобни все нещо им е счупено.И много трудно се управляват...

Щях да пиша още нещо ,но Мони се събуди.

# 644
  • Стара Загора
Мда, не се събират в кола, ние сме с Пасат и става само на задната седалка и да няма никой седнал там  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт