Останаха ни още няколко рожденничета!
Не ми е студено, само кашлям доста. Като стар пушач съм. 

) И нас ни спират само мъглите или силния вятър... а тук редовно е мъгливо! Иначе многократно четох по пейките книжка тази зима
С таткото събото-неделно си правиме хубаво кафенце и също висим в парка докато Даная спи, но това се случва рядко покрай студовете де... Сега чакам тези събота и неделя го дават по-топличко.
Чудесно е че пътувате толкова! Ние като Даная беше малко бебе се чудехме как да стигнем до Плевен (два часа път с кола), защото ако Даная не спи е страшен рев до истерия... Общо взето пътувахме само на кратки разстояния... И аз мисля, че децата обичат да пътуват, макар и да има теория според която колкото по-малко е детето - толквоа по-стресиращо му действа пътуването и промяната, обичали си били да са си в къщи и да имат константа така да се каже... но не съм го забелязала с Даная, не и по този начин. Определно се успокоява в къщи, като си е на "познато", но много се радва, като ходи и на нови места! А аз обожавам да пътувам и просто не се чувствам добре, ако не попътуваме малко... а покрай тази нон-стоп работа сме като затворници. Завидях ви малко за Германия, много ми липсва, като бях малка пътувахме до там с нашите всяка година почти!

А ти май си пуснала ето тази рецепта нали http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0 ? Аз също я правих за РД и наистина крема става много вкусен, всички я харесаха. С изключение на милия ми мъж, който изобщо не беше очарован и каза, че си има вкус на рула
На другия ден обаче, твърдеше, че крема наистина е много хубав и тортата всъщност не била толкова лоша
Той обаче си остава фен на Покрива с крема сирена по рецепта на Natalyna 
Изобщо не се притеснявай - тук е място за споделяне на всичко което ти е на сърцето и душата, а и най- малкото човек се успокоява като види, че нещо което го тревожи или притеснява се случва и на други 
Мадамата е 9,060 кг. и 79 см.
Манекенка каза педито
Сложиха ни и ваксината... мноооооооооооого боли
Горкичката такъв рев...
Нали съм си русичка помагайте
Дресирам - те са си такива поспаланковци като баща си
и децата са също като него. С една дума - лягат късно, стават рано...... Шантава работа
.
.
Андрей никога не е спял по цяла нощ- броят се на пръстите на ръцете ми тези пъти- но пък си лягаше преди навреме- 21:30-22:30 и спеше докъм 8:30ч. По едно време за кратко заспиваше късно и ставаше късно сутрин и аз се наспивах. Общо взето и преди като легнеше късно пак спеше по- малко и ставаше рано, но това беше инцидентно- като не сме си били вкъщи или пък през деня сме били навън и е спал малко. През другото време си спеше нормално- сега какво е това чудо незнам
Освен да ги съберем на едно място и едната вечер аз да не спя, другата ти незнам какво да направим
. На мен неспането ми е оправданието, че не съм сготвила 

Моя момък яде в 4ч сутринта. Явно зъб ще избива, забелязала съм, че тогава се буди да яде. Пък и какви лиги точи ...чудо.