66 ОДЗ Елица- Панчарево

• 3 526
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте.   Моля някои майки, чийто деца посещават тази ДГ да споделят мнение- доволни ли са, как се отнася персоналът към дечицата, често ли боледуват, здравословно ли е менюто .С две думи събирам мнения и всеки отговор ще ми бъде полезен.       
  Благодаря. Simple Smile

# 1
Никой ли води детето си там, или никой не иска да изкаже мнение, че да мога да се ориентирам в обстановката. Sad

# 2
Добре, явно няма дечица посещаващи това ОДЗ. Така малко се усложнява задачата ми ,защото нямам "вътрешна" информация за това място. В същност имам две мнения и те са доста отрицателни и честно казано не знам какво да правя. Две майки (едната, от които си отписа детето от там) каза че много боледувало, защото нямало контрол върху здравето на децата и почти не ги извеждали навън дори и в хубаво време. Другата каза, че лелките не били особено любезни и често се карали на дечицата и ги разплаквали.Дали да вярвам? Не е ли горе долу така навсякъде или все пак има разлика в ДГ Thinking

# 3
Здравей! Дъщеря ми беше миналата година в тази градина, тя беше на 3 г. Тази година я преместихме в друга, по-близка градина. Мога да кажа, че много често боледуваше, но това най-вероятно си е до дете. По нейни думи г-жите много им се карали и не им давали да ходят до тоалетна, докато спят. От друга страна научи доста нещо по английски и като цяло директорката и персоналът бяха добронамерени.

# 4
Благодаря ти Grinning Събрах още едно негативно мнение и това подсилва желанието ми да пробваме някъде другъде. Може би ще се ориентираме към Младост, но дали ще я приемат в някое ОДЗ там, незнам Thinking  Ако 66 елица отпада, дайте идея за нещо добро в Младост (без значение коя част)

# 5
Здравейте, мами не знам защо но никой никъде не пише нищо за 66 ОДЗ хммм имам 3ри дъщери ( на 6год. на 2,6 и на 1 год.)...каката 4та група (сменихме 3ри градини), а малката кака яслена група....Е някой може ли да ми каже какъв е закона за защита на детето при бой....дам, биха ми детето че счупило един молив акушерката Фериде...биха ми детето че не искало допълнително да яде т. нар. Радка....детето редовно беше напикано защото те имали работа да пият кафе и нев можели да го заведат до тоалетната нямали гърнета....оттогава детето си стои вкъщи а аз нямам баби лели и прочеее сама си ги гледам...вие си преценете...да не забравяме че стаите не се проветряват а децата се извеждат при 20-25 градуса на сянката зад зградите....въпреки новите площадки за игра....
Но от 4та група съм доволна и затова на есен с песен...оставаме нямаме избор все пак и средства за по-далеко да ходим...
успех!
п.с. карах се, оплаквах се, молих се без резултат....
никъде не пише нищо
и не спират да са болни децата, от конюктивит, скарлатина, варицела и гриб всяка година карантина на групата за по месец....

Общи условия

Активация на акаунт