Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 903
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
Момичета може ли паролата за албумчето с новородените бебоци да оплакна малко очи Wink

# 136
Чудя се има ли бебенца само на кърма, които акат по 10 пъти на ден рядко и кашаво?!  newsm78

Ние сме така - почти на всяко ядене пълен памперс с карамелена кашичка (и мирише на карамел  Laughing) като се има предвид, че Рая цока на 2 часа. Но това ме успокоява - значи, че яде.

# 137
Мая ти що чак сега се записваш  Whistling

# 138
Здравейте момичета. Благодаря ви за прекрасните пожелания.

Честито на всички мами които съм пропуснала. Да са им живи и здрави съкровищата много да ги радват и да ги слушат.

Ние вече сме си вкъщи гушкаме се и се опознаваме. Бебка е много спокойна и страшно лакома.
Ако може някой да ми изпрати паролата за албумчето да кача малко снимки ще съм благодарна  Hug

# 139
Полинезия, Пате, Бебеш, явно пак ще си искам епидурал само заради шевовете, макар предния път да не ми понесе нещо, бая се бях поотнесла...Ама пусти страх от шевовете  Confused

# 140
Честито на днешните мами и техните съкровища !!!

За шевовете: при мен не бяха болезнени, след раждането ми биха лидокаин и докторката ме заши.

Кали е страшно лакома, събужда се направо "озверяла" от глад. Сега спи, след половинчасово хранене. Надявам се тази нощ  да не будуваме толкова.
Аз отивам да поспя докато още спи.
Лека нощ на всички бременни, а на мамите с бебета: непробудна нощ.

# 141

Ами щото съм от срамежлиВите Joy

# 142

Ами щото съм от срамежлиВите Joy
А няма да се стесняваш.
Казвай сега град, години, поредност на детенце, термин.
Да те впишат на първа страничка.
Избери си вестителка, да може да ни зарадва като дойде човечето.
Гащите какъв цвят са.
Много ли питам  Mr. Green

# 143
ПловдивЪ, 32год., първо , термин 30.01.-(насрочено секцио за 24.01)
ГаЩи -сини.

Оххххх снимките са супер много хубави бебета , напълних очите със снимков матРяЛЛ лягам да си мечтая за бебока Wink и белкем заспя....

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 00:38 от МАIA

# 144
запис и от мен мили мами,
явно аз съм единствената будуваща по това време, но пък исках да ви изчета докрай Simple Smile
все още сме 2 в 1 и секциото си остава все още за другата сряда, на 26.01

ral_r, и аз ще раждам в Шейново и им видях новите цени, но доколкото разбрах 1400 лв. е цената на секциото по желание на пациентката. Ти така ли ще раждаш?
Иначе не правят разлика май вече между секцио и нормално раждане - все си е 350 лв. по клинична пътека 141. (Поне при мен така пише на направлението от ЖК, а съм определена за планово секцио по медицински показания)

Аз лично не мога да схвана заплащането на болничния престой - в нормална и съответно ВИП стая. Нали раждането уж е безплатно?! А 50 лв. леглоден са си сериозна сума...За ВИП-а: направо като на хотел?! Ако някой може да ме светне каква е логиката, ще бъда много благодарна.

хайде, лека нощ на всички и до утре Hug

# 145
записче и от мен  Grinning Връщам се да чета, че много сте писали...

# 146
Dimianna, Kate84, честити ви бебчовци! Да растат здрави и усмихнати!

Снуки, хайде, ние сме наред!  Mr. Green
аз имам менструални болки в кръста от два часа
Това с малкия размер на шрифта го разчетох, Нощни, а като станах и видях, че вече сте на 10 страница, първата ми мисъл беше "Нощни е родила!", ама на - няма щъркелова вест.
Хайде, давайте двете със Снукиfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Това заклинание подейства при останалите момичета (не при всички от първия път, де  Mr. Green), ще подейства и при вас!

# 147
събудих се от болки и вече са на 3-4 мин доста силни, минах през банята и сега се чудя да тръгвам ли че май не се издържа вече.

# 148
  • sofia
Пожелавам ти да мине много бързо ! Ако не си трагнала пиши как си

# 149
  • София

Хайде, давайте двете със Снукиfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Това заклинание подейства при останалите момичета (не при всички от първия път, де  Mr. Green), ще подейства и при вас!
Heart Eyes Благодаря!!! Дай Боже!  Hug

radost83  Praynig пожелавам ти всичко да мине както трябва и да е леко раждането!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт