Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 908
  • 779
  •   2
Отговори
# 120
  • ул. "Мечтание"
Кате, браво момиче!  Hug  bouquet
Важен е в крайна сметка крайния резултат.
Да ви е жив и здрав големия-малък мъж!  Hug  bouquet

# 121
Честит Адриан на Кате, наистина голям, висок мъж е родила Simple Smile
Kate и другите мами, родили нормално без упойка - шевовете болят ли докато ги правят? То малко смешно, ама мен от самото раждане не ме е страх, ами точно от гадните шевове.. Confused

# 122
Кате, честит ти Адриан!Да расте здрав и послушен!

brilliantine, Алекс го родих без упойка с шевове.Уж боднаха някаква местна преди да ме шият, но самите шевове ме боляха много повече от раждането.  Confused Надявам се този път да дишам както трябва и да няма толкова поражения.

# 123
brilliantine, Алекс го родих без упойка с шевове.Уж боднаха някаква местна преди да ме шият, но самите шевове ме боляха много повече от раждането.  Confused Надявам се този път да дишам както трябва и да няма толкова поражения.

Потвърждавам, в пъти повече ме боляха от раждането и двата пъти. Даже втория път се пазарях 20 мин докато почнат да ме шият. 4 ампули лидокаин и пак ме боля "като на живо" Tired

# 124
мамита дали болките в срамната кост са признак ,че ще родя скоро?Както и някакво странно напрежение в задните части,сякаш ми се ходи по голяма нужда (с извинение)

# 125
  • София
brilliantine Мен ме шиха с пълна упойка, така нищо не усещах, но не знам дали те устройва този вариант.Ако сега пак се налага да ме шият, предпочитам да ме приспят.

# 126
  • София
Аз съм с външни и вътрешни шевове, правиха ми ги с епидурална упойка, но усещах всеки бод  Sad

# 127
  • Русе
dimianna , Kate84  - честити бебета   bouquet

Не си спомням беше ли обсъждан въпроса, но нека момичетата които вече са родили и съжителстват с таткото без брак, кажете каква е точно процедурата още в родилното да запишат детето с неговите имена  Blush  
С Йоан някак тогава успяхме да минем между капките и жената от общината която вписваше децата, тогава вкара Иво в една стая в АГ-то, преписа му данните от ЛК и толкова. Сега незнам дали ще имаме пак такава възможност, затова да се подготвя предварително.  Wink

# 128
  • sofia
Момичета, мен ме тръшна гадния грип, на АБ съм и ако се пооправя до 20-21ви, ще ме взимат за секцио! Иначе бебка си е съвсем готова, по мерки е 41ва седмица, плацентата е зряла, на милинки, както каза доки!

Само да ви кажа, че новите цени за избор на екип са в сила от понеделник!
Аз утре ще ходя до болницата, за да си плащам избора и да ми взимат кръв! Успех на всички, ще ви пиша, когато имаразвитие, иначе си ви чета да знаете, нямам търпение да се свършва вече!

Помпа за кърма ще ми трябва ли в болницата, там стерилизират ли ги?

# 129
  • София
lyuba84 къде ще раждаш?

# 130
  • София
Честито на новите мами, да са здрави и послушни бебоците!

Мерси за съветите, пия лактогенен чай, почти нон стоп е закачен за мен, остава да чакам и да се надявам да не се откаже от сученето! Дано се получи, въпреки АМ-то.

За съжителството без брак - в някои болници става на място припознаването - има служител от общината, в други - както беше при нас миналия път таткото донесе декларация от нотариус - стандартна, вади се за 5 минутки.

За шевовете - и мен ме боля, въпреки упойката (а самото раждане и контракциите преди него почти не ги усетих - явно си е болезнено). А миналия път ме шиха с пълна упойка.

Люба, стискам палци бързо да оздравяваш

# 131
Момичета,току що видях че в страницата на боница Шейново има публикувани новите цени. Но доколкото разбирам секциото е пак 1400 лв newsm78

# 132
скъпи мами Simple Smile

пиша ви безкрйно щастлива от фоайето на МД Simple Smile

сутринта в 8:45 станах мама на голям мъж Адриан със завидни мерки от 54см и 3900 кг Simple Smile

Браво, Kate84, да ти е честито бебчето!
Изпревари ни ти, сега с Нощни ще си барабаним нервно с пръсти в очакване. То аз взех да свиквам вече...  Laughing

# 133
  • София
dimianna , Kate84  - честити бебета    bouquet  bouquet

Момичета, благодаря ви за пожеланията!!!  Hug

# 134
  • sofia
В ТК ще раждам!
Ако знаете колко ме е страхххх. Мислех да отлагам за понеделник, ама пак няма да избягам

Общи условия

Активация на акаунт