Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се издава болничният лист за разликата между термина и датата на раждане?
-
Колко време отнема обработката и изплащането на болничните в НОИ след подаването им?
-
Какво е нормалното количество акане при бебета и какви са препоръките за грижа за кожата им?
-
Какво представлява контролният преглед при лекаря след раждането?
-
Какви са симптомите на грипна епидемия и какво трябва да знам за нея?

И сега с нови сили.
Чувала съм, че тези инфекции са опасни при нормално раждане, ама знам ли...
Ама като само от това се успокоява... голям рев днес, голямо чудо
Цял ден не спа и аз по едно време бях на ръба на нервна криза. Добре че го сложих в столчето за кола и чрез полюшване го приспах, та сега спи от близо два часа. Лошото е, че мъжа ми се прибра на обяд и каза, че му е лошо и като си премери температурата се оказа, че има
Та сега лежи на дивана в хола с маска на лицето, а аз кръжа между двете стаи в услуга на двамата ми мъже
Само се моля да не е грип, че тогава ще го закъсаме 
сега като бях до тоалетна имаше след това едно бяло слузесто нещо с диаметър около 2 см. Може би е тапата