Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 955
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
  • ул. "Мечтание"
Санима, в такъв случай няма нищо притеснително. Продължавай да даваш и от двете гърди!

Бубе  action032

Снуки
, аз след екшъна на 16ти срещу 17ти много се бях сдухала, ама се наревах едно хубаво и ми мина.  Sunglasses И сега с нови сили.  Mr. Green

# 106
Мами, имам едно леко въпросче към мамите, родили секцио - понеже имам дата за следващата седмица за секцио, но в момента лекувам силна гъбична инфекция, която незнам дали ще се излекува, дали има за какво да се притеснявам, при положние, че ще съм с операция, а няма да раждам нормално... newsm78 Чувала съм, че тези инфекции са опасни при нормално раждане, ама знам ли...

# 107
  • София
Инка, и аз днес отново бях превърната в дойна крава, та чак чавето преяде и започна да връща  Whistling Ама като само от това се успокоява... голям рев днес, голямо чудо  ooooh! Цял ден не спа и аз по едно време бях на ръба на нервна криза. Добре че го сложих в столчето за кола и чрез полюшване го приспах, та сега спи от близо два часа. Лошото е, че мъжа ми се прибра на обяд и каза, че му е лошо и като си премери температурата се оказа, че има  #Cussing out Та сега лежи на дивана в хола с маска на лицето, а аз кръжа между двете стаи в услуга на двамата ми мъже  Tired Само се моля да не е грип, че тогава ще го закъсаме  Praynig

Относно Деавита и Вигантола, то попрочетох че Вигантола ще го има както каза и Нощни през февруари евентуално, а ако някъде по аптеките се намира Вигантол, то той е от старите партиди. Мъжът ми вчера купи Деавит от аптека някъде близо до нас. Ако някой се интересува ще го питам за точния адрес. Иначе един приятел ни донесе от Германия витамин Д, но в комбинация с флор. Обадих се на педиатърката и тя каза да започна да давам Деавита, а като отидем на консулация ще погледне и хапчетата от Германия и ще прецени дали стават.

Бубе, нормално е след като сме родили да сме по-чувствителни. И аз се чувствам така и често ми се плаче и без причина. А и първите дни с бебо поне за мен бяха доста стресиращи. И двамата се опознавахме взаимно и се учехме един от друг. Сега ми е доста по-спокойно и се чувствам по-сигурна в действията си, макар и да са минали толкова малко дни.
Честит Даниел на мама Димиана  bouquet

# 108
  • ул. "Мечтание"
Амидала, не е притеснително, ако не ги излекуваш. Не се тверожи!  Peace

# 109
Нощни очи , благодаря ти  Hug

# 110
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи , благодаря ти  Hug

Hug

Ако решиш да се присъединиш офоциално към нашата тайфа - добре си ни дошла!  Wink

# 111
  • София
Абе не изглежда като да му стигат 5-те капки коластра на младежа. Едвам го откопчвам след 20 мин. висене на едната и 20 мин на другата гърда, следва рев и опити да захапе всичко. Не заспива докто не си хапне АМ. Аз наистина и коластра нямам, а той си е голям...Дайте идеи за идване на коластра или кърма.

# 112
Благодаря ти, аз съм заклета февруарка  Wink Шегувам се, и вие сте ми милички и все надничам и тук, но сме си почнали с тях и сърце не ми дава да си ги оставя... Hug Даже вчера едно от нашите мамчета се беше притеснило, че ставаме повечето януарки, че другата седмица имаме вече доста дати за секцио...Живи и здрави ще вземеме и от вас съвети  Hug Hug

# 113
Абе не изглежда като да му стигат 5-те капки коластра на младежа. Едвам го откопчвам след 20 мин. висене на едната и 20 мин на другата гърда, следва рев и опити да захапе всичко. Не заспива докто не си хапне АМ. Аз наистина и коластра нямам, а той си е голям...Дайте идеи за идване на коластра или кърма.
С най-обикновен лактогенен български чай.  Peace Спокойствие за теб и  мисли за Боян.  Peace

# 114

Аз искам малко да се пооплача. Явно ме хвана следродилната...

Добре дошла в клуба  Mr. Green
Лека за моята е излизане... но няма да е скоро Sad

# 115
  • ул. "Мечтание"

Освен лактогенния чай... Кърмене, кърмене, кърмене и пак кърмене. Дори да се наложи няколко дни да сте като скачени съдове!  Peace

Амидала
 Hug

# 116
  • София
лелелелел  Mr. Green май започва да ми пада тапата  newsm44 сега като бях до тоалетна имаше след това едно бяло слузесто нещо с диаметър около 2 см. Може би е тапата  newsm78 Praynig

# 117
Аз не бях спала през тези 5 дни докато не ми слезе кърмата  Mr. Green
Единствения начин да слезе по-бързо е стимулацията  Tired Аз редувах едната, другата, пак първата и така нон стоп  Crazy

# 118
скъпи мами Simple Smile

пиша ви безкрйно щастлива от фоайето на МД Simple Smile

сутринта в 8:45 станах мама на голям мъж Адриан със завидни мерки от 54см и 3900 кг Simple Smile

Родих нормално без упойка в екипа на д-р Дяволов, благодаря на МД и прекрасниа екип Simple Smile

е разбира се не се разминах с 3 вътрешни и 3 външни за разкож, а и бебо го дръпнаха с вакум  накрая, но и двама сме ок Simple Smile

Нощни, Гриет благодария за подкрепата снощи!   bouquet

Нощни [/b ], за съжаление не можах да поспа и кам 4:00 тругнахме кам МД с 2.5 разкритие, до 8:00 получих пълно, пукнаха ми водите и айде в родилна, 2-3 контракции и Адриан се появи Simple Smile

Целувки от нас и успех и късмет на всички мами, на които предстои този момент!!!

# 119
  • София
скъпи мами Simple Smile

пиша ви безкрйно щастлива от фоайето на МД Simple Smile

сутринта в 8:45 станах мама на голям мъж Адриан със завидни мерки от 54см и 3900 кг Simple Smile

Да ви е жив и здрав малкия мъж!!! Много да ви радва!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт