Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 859
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
  • в Надежда-та
Момичета на мен ми изтекоха водите Laughing
Айде оправям си багажа и тръгвам Hug

# 301

Успех, мила  Hug Hug Hug

# 302
момичета, давате ли подсладена водичка на бебенцата.
аз не мога да го накарам моя да го пие, той плюе бибероната на шишето и не иска да я лапне. всъщност освен цица друго не иска да лапне

# 303
  • ул. "Мечтание"
Водолея е от 12.05,аз така бях планувана, но..... имаме си характер, пък и мисля, че така е истинско

Явно ни се разминават източниците. Ама карай де, там някъде, около обяд!

Айде, Фрешче, айде, поведе тазвечршния парад!

Какче, направо си ги подкарвам. Ето на, Ви, вече ме послуша!  Joy
Току що в банята открих една хубава позичка, която добре ми се отразява на контракциите и на слизането на бебето. Та щом приключа с готвеното висвам в нея.  Flutter Стига сме се разигравали - ще излизам, няма да излизам. Аз родител ли съм му на това дете или лукова глава.  Mr. Green

# 304
Първо честити бебета на всички новородили!

На моето бебе са му студени ръцете и краката. В стаята е около 22 градуса. Облечен е с боди с дълъг ръкав и гащеризон плюшен. Завит е с олекотено юрганче на 2 ката. Дали му е студено?

# 305
  • ул. "Мечтание"
На моето бебе са му студени ръцете и краката. В стаята е около 22 градуса. Облечен е с боди с дълъг ръкав и гащеризон плюшен. Завит е с олекотено юрганче на 2 ката. Дали му е студено?

Нормално е да са му студени ръце, крака, нос. Пипаш вратлето, ако то е топличко, значи му е добре на бебето!  Peace

look_at_me, не се мъчете с тая подсладена вода! Давай си му кърмица и си свиркай!  Hug

# 306
Имам огромен пролем.Не мога даспра да се тъпча с идеалки  Confused Пробвах да ги заменя с ябълки, не става Tired Най-големия ми страх е че ще стана слон и няма да мога да си сваля кг-те Sad

# 307
леле Нощни, ти още ли не си родила бе душко. Аз имам чуството, че ме нямаше 1 месец, а не 1 седмица.
А Бубето роди ли  Laughing Трябват ми 12 часа здрав сън и 2 часа да изчета последните 2 теми

# 308

Блазе ти  Heart Eyes

# 309
  • sofia

хайде, успех!
До 2-3часа да си се похвалила

# 310
  • sofia
леле Нощни, ти още ли не си родила бе душко. Аз имам чуството, че ме нямаше 1 месец, а не 1 седмица.
А Бубето роди ли  Laughing Трябват ми 12 часа здрав сън и 2 часа да изчета последните 2 теми
Бубето роди, Владимира

На първа страничка поправка , Лия е 3250, 51см

# 311
  • София

Стискам палци всичко да мине леко  Hug

# 312
  • София
Цитат
Какче, направо си ги подкарвам. Ето на, Ви, вече ме послуша! 
Току що в банята открих една хубава позичка, която добре ми се отразява на контракциите и на слизането на бебето. Та щом приключа с готвеното висвам в нея.   Стига сме се разигравали - ще излизам, няма да излизам. Аз родител ли съм му на това дете или лукова глава.   

newsm62

newsm68 Успех и бързо и леко раждане!!!

# 313
Вифреш, леко раждане
Бебешондел, изхвърли ги и не си взимай повече неща с такива ненужни калории

Аз в този апартамент не мога да постигна 20 градуса, камо ли 22, а за къпане на бебето  ooooh!

# 314
А Бубето роди ли  Laughing Трябват ми 12 часа здрав сън и 2 часа да изчета последните 2 теми
Бубето роди, Владимира

На първа страничка поправка , Лия е 3250, 51см

Готово. Голяма съм заспа, ама така е като за 3 дена съм спала 2 часа  Tired

Вифреш, леко раждане
Бебешондел, изхвърли ги и не си взимай повече неща с такива ненужни калории

Аз в този апартамент не мога да постигна 20 градуса, камо ли 22, а за къпане на бебето  ooooh!

Няма как баща ми много ги обича и майка купува  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт