Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 781
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
Нощни  newsm17 късмет да е бързо и леко!

Добре дошли на новите бебоци и честито на мамите   newsm51

Може да ме оплюете, но аз за коликите давам чай от копър, в началото се дърпах и не щях, ама след една безсънна нощ си викам "К'во пък толкова" и действа, много рядко да присвие крак   Mr. Green

Аз може да се повтарям, ама как се справяте с течащата кърма? Пробвах с тампони, с натискане на зърната на вътре, с какво ли не. Снощи тамън се оправих да лягам и като тръгна 300мл. ей така от нищо, а не беше време за ядене, цедя през нощта че тогава е страшно, през деня минахме на цица  Heart Eyes

# 376
Момичета в очакване сме.От три дни съм с някакви леки контракции.Днес от 10 часа се появяват.Да видиме дали ще е днес или не.А и моята позната в болницата е довечера нощна смяна smile3501  дано да е скоро Praynig

# 377
Здравейте, мацинки!  Hug

Честити бебчета на всички родили през последните дни!

Аз още съм 2 в 1 и вчера бях на последния си преглед. Като гледам бебсън ще излезе послушно дете и ще изчака да се роди във Водолей Simple Smile Доки каза, че няма да сме дребни, че плацентата и околоплодната течност са ок, че бебо се чувства добре вътре и няма изгледи да се роди в близките 2-3 дни... Ааа, каза и че още расте  Mr. Green

Исках да ви питам какви (и колко) контейнери за съхранение на кърма си купихте, кога трябва и аз да си купя и всяко цедене ли запечатвате отделно?

# 378
Ноеми, от кой ден даваш Био гайата?

Защо се дават след 20 ден?? Чувала съм че при секцио се дават на бебето пробиотици, защото не е минало през родовите пътища и флората на червата му не се е заселила с полезни микроорганизми. Ама веднага ли се дават пробиотиците или не? Логично е веднага, но знам ли?

# 379
  • В две тъмни очички
lyuba84 малката я изкарах вчера на терасата - на 7 я ден!
Jorjianaaa и аз давам чай от копър и анасон.Все още нямаме колики и дано! Ама малката не ще да го пие! САмо го бута! За 2 дена 10мл е изпила  ooooh!
А за течащите гърди...след баня текат най- много, заради топлата вода! Отпушва каналите. А ти нощем и не само нощем де, започни да се изцеждаш по по-малко, независимо,че са леко напрегнати гърдите! Колкото повече цедиш - толкова повече произвеждаш! Аз от вчера започнах да ограничавам цеденето!
Бира с таратор, кърмата я съхранявам в малки бурканчета от детско пюре - събира 180 мл, който аз изцеждам на 2-3 пъти!

# 380
LadyAngel и Zaharieff, lyuba84, petyage, ViFresh, stella krumova, gali&presi, честити ви малки съкровища! Много радост да ви носят!

# 381
  • София, Лагера
Снощи тамън се оправих да лягам и като тръгна 300мл. ей така от нищо,
Ама 300 са изтекли ли?  Shocked Rolling Eyes

Биричке, аз замразявам в бурканчета от бебешка храна, даде ми ги една приятелка още при първото дете. Иначе има такива пликчета. А ако трябваше да ползвам на Авент, с моите количества, трябваше да продам колата  ooooh! Mr. Green

Люба, изведох Тервел на 8 дни, направо навън, не на терасата.

Калифорния, да ти кажа не помня от кой ден съм давала Биогайа  Thinking Ама не от началото, просто защото не си бях купила. Ама сега давам.

Бубе, според мен сваляш по кило на ден, защото организмът ти се отървава от задържаната вода.

# 382
ViFresh, stella krumova, gali&presi, честити бебоци! Да растат усмихнати и щастливи!

Нощни очи, хайде чакаме!  Grinning

# 383
  • Варна
Нощни очи ,  стискаме палци всичко да е ОК и да мине бързо и леко!

# 384
  • София
Здравейте и от мен!

Честити нови бебчета!

Стискам палци на всички, които очакват да родят тези дни!

И при нас май почнаха коликите. Като е будна Ади през цялото време издава един странен звук като грухтене и се присвива цялата. След известно време започва и да плаче. Засега нищо не й давам за коликите, но ако продължават да се усилват, ще започна Инфакол да давам.

Откакто й започнаха коликите, Ади постоянно иска да суче, но не защото е гладна, а за да се успокои. Притеснявам се, че от това постоянно стимулиране на гърдите пак може да ми се увеличи много кърмата.  Thinking

И ние сме от дрисливите бебета. На всяко разповиване има ако, мием се, мажем се с Бочко, но от вчера Ади е подсечена. Дано малко да поразреди акането, че иначе даже да й мине подсеченото, само след няколко дни пак ще се появи.

Имам въпрос за акта за раждане - трябва ли и двамата родители да отидат да го вземат или мога да пратя само мъжа ми? Извинявам се, ако вече е коментирано и съм го пропуснала.

bouquet

# 385
НощниPraynig Hug Praynig

Ма то от толкоЗ лудории - митлосване, сглоби си сам, готвене... -  не тапа, ми капачка да беше пак щеше да падне!  Wink

Пази този аватар - късметлийски е - като му дойде времето и аз да си го закача!  hahaha

# 386
Снощи тамън се оправих да лягам и като тръгна 300мл. ей така от нищо,
Ама 300 са изтекли ли?  Shocked Rolling Eyes

Аха  smile3521 аз като казвам че е страшно... Crazy

Бубе мерси  Hug и аз за това ограничавам цеденето да е само през нощта през деня не цедя (вече).

Имам въпрос за акта за раждане - трябва ли и двамата родители да отидат да го вземат или мога да пратя само мъжа ми? Извинявам се, ако вече е коментирано и съм го пропуснала.
Ами ние бяхме с мъжа ми, искаха и двете лични карти...та може би трябва да сте двамата Peace

# 387

Ами ние бяхме с мъжа ми, искаха и двете лични карти...та може би трябва да сте двамата Peace
Нашия го взе само таткото, в сграо и в социалните пак ходи само той.

# 388
Еее, изпуснах му края, вече не помня на кои мами съм честитила новите бебоци и на кои - не, и за да не се повтарям или да не пропусна някого - честити бебчета на щастливите майчета, да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Jorjianaaa, купих си едни колектори за кърма, ама още не съм ги пробвала. Аз пък какво обяснение направих... Слагат се на гърдите под сутиена и събират изтеклата кърма, можеш да ги държиш до половин час и след това да запазиш събраното количество. Е, сигурно са с капацитет до 50 мл, така че с твоите 300 ще трябва да ги изсипваш и пак да ги слагаш, но може би е вариант. Иначе и при мен тече на поразия, и то без да са ми напрегнати гърдите и без да цедя. Досега съм помпала само 3 пъти по малко - 60-80 мл., за да оставя манджа за гладника, че имах излизания за по над 2 часа и понеже глад мори народа по всяко време, трябваше да има запаси вкъщи майка ми да му залъже глада. Ламя си отглеждам...

За коликите и спането - тъкмо си мислех, че съм му намерила цаката, и пак ме изиграха Simple Smile Вечер беб суче на поразия с часове и после заспива. Ако го оставя в леглото му, се събужда, така че го слагам при нас да заспи дълбоко и тогава го местя - номерът минава. Да, ама след 2 събуждания за ядене през нощта в 5:30 сме кукуряк и що да спим, като може да се кокорим и да скимтим за щяло и нещяло... След като се събуди цялата къща, към 7 младежът заспива доволно...

Нощни,  давай, ред ти е! Hug

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 12:28 от bg_desi

# 389
  • София
Ето ме и мен.Сега се връщам от поликлиниката и съм много доволна.Акушерката е категорична, че до понеделник ще съм родила.Вече е много ниско долу маймуната, имам си контракции, тоновете са ми като за раждане, само трябва да се засилят малко контракцийките и съм готова.Каза под душа, корема на пред и редувам топла и студена вода, за да може матката да започне да се дразни и да произведе по мощни контракции илииии един бурен секс... Grinning Тва второто няма да го пробвам, че се чувствам като слон, но с душа мисля да. Явно и моята девойка си чака да е водолейка... е щом така е решила... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт