Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 778
  • 779
  •   1
Отговори
# 360
Честито на новите мами!

Пиша на бързо и бягам да се оправям. Засега още сме 2 в 1. Ношес имах доста болки и стягане на корема. мислех че са от бебето като го притискам, но може и да са били контракции, все се будех от болка. Днес и без това ще хода на запис на тонове в болницата и ше си взема багажа за всеки случай. Ама сега пък ново пет- не ми се ражда днес- на границата на две зодии.
Ще пиша по-късно, ако не, чакайте вести от вестителката
Чопи,ще стискаме палци всичко да е наред

# 361
Честити бебоци на ВиФреш, Стела Крумова и Гали и Преси.

# 362
Привет мамчета,

Честито на Ви и Стела да са ви живи и здрави бебчовците!!!!

Борянчее да не раждаш??? Нощни стискаме палци!!!!

Мами, абе моята Ема е все на ръце не иска и не иска да се отдели, вие успявате ли да си издействате свободно време? Оф, направо незнам, майка е тука и е добре, ама другата седмица няма да имам време и да се изкъпя дето се казва  newsm78

# 363
  • София, Лагера
Честити рожби на  ViFresh, Lady Angel, gali&presi, Стела, Люба и Радост!

Нощнииии!  Айде, мацко, стискаме палци!!!  Party Party

Етомира, и Тервел е същата работа, държи си на компания. Може да не е на ръце, но да си до него. При това не кой да е, а аз. Ни тати признава, ни Пресиян  Confused Ще трябва да ги възпитавам и тримата  Mr. Green

Инка, пробвай така - първо само да си до нея и да си слагаш ръката на бузката й, после лека полека да свиква само с гласа ти наоколо. Аз поне с Пресиян така правих и стана.  Wink

Лук ет ми, Биогайата я давам всеки ден по 5 капки. Не за коликите, просто така, аз също пиех преди.

Чопи, кажи ми къде е тази фотосесия да те видя!  Heart Eyes

Така, сега моя отчет. Вчера се разхождахме с приятелка, която има 3 деца и тя е категорична, че ръмженето на Тервел са си чисти колики. Така че и нас не са ни подминали, само дето или са по-леки, или той е по-търпелив.
Иначе всеки ден въртя минимум по веднъж по 40 мин велоергометъра и съм много доволна от резултатите! Вчера масажистката ми каза, че почти не ми остана целулит. (е, то си е и до ген, де) Сега имам да боря само чисти досадни сланинки.  Party (а те не са малко  Mr. Green Embarassed)

# 364
Бебс,  не знам дали нямат и спазми и балончета едновременно. Дали е възможно? Едната е видимо по-спокойна от другата, но може и да е до характер. Диването е Жана-същото като майка ми-само се чуди как да ме изкара извън релси... Mr. Green
НЕ ми се дават много лекарства...Инфакол-а даже ми идва в повече. Една съм такава натурална  Mr. Green

Чопи,  Praynig  Всичко да е леко и бързо!

# 365
Първо честито на всички нови мами.
Ние сме 2 в 1. Завчера бяхме на преглед. Скъсена шийка, нямам разкритие, тонове идеални. Днес съм пак, но при ЖК-то. Ще видим какво ще каже. Сигурно ще ни е последното виждане преди да родя.

Бебешондел аз като се усетя, че налитам на сладко и хапвам стафиди или 2-3 фурми и гладът за сладко изчезва. Иначе мога да опустоша много шоколади в такъв момент Grinning

# 366
Тук съм. Разминах се тази нощ, но все още съм в готовност.
Аз не разбрах- днес ли се сменят зодиите?

# 367
Ето я моята тактика за заспиване. Първитя няколко дни и аз носих нон стоп Wink
Цока и заспива в мен, веднага я оставям в шезлонга и тя се буди - и така докато не се нахрани (стои будна) или не заспи дълбоко. И  при двата варианта аз съм свободна. След 3 нощи без сън се принудих да и спретвам този номер и да я държа будна от 16 до 21 часа, само че тя реши да ми спретне номер снощи и въпреки че не беше спала от 16 в момента в който и казах айде да спим (в 20 часа като приспахме баткото) милата като се оцъкли - няма заспиване - чак в 23 часа заспа. Отивам да я слагам на спалнята (да м ога да си легна до мъжа и тя да е до нас) и наща като изпищя  Shocked Викам - няма да е ще си спя на ъгъла в детската  Tired И така спахме с 3 буденето и едно цокане чак в 6 - тайната ни я каза една дружка на майка с 3 деца - за да спи и да има по малко колики - елече вълнено и вълнени терлички - сложих и и спа цяла нощ

mishen -  нито стафиди нито фурми ям Tired аз съм супер злояда, може би 5-10 неща ям само...

# 368
  • В две тъмни очички
ViFresh , Stella Krumova  , gali&presi , честити ви бебоци! Да са ви живи и здрави!!!   bouquet

look_at_me
, ама защо се тормозите с тая вода??? И то подсладена! Всеки вече отрича слагането на каквито и да е подсладители - вода, мед и прочее! Ако държиш да изплакваш устичката на бебо, което не е задължително също , направи чай от копър и анасон - помага и с/у коликите!!!

Нощни, клечо , чопи .... стискам палци.....
Еййй....базикахте се всички с мен и моите "Включвания",ама на ..... ей сега да видите  hahaha

Аз трябва да направя нещо със отслабването....започнах да свалям по 1 кило на ден, което не ме устройва!!! Трябва да забя темпото,а си се храня абсолютно достатъчно  newsm78

# 369
  • София
Добро утро  Grinning
Тази нощ пак имахме озвучаване, ама се търпеше, сега тати и беба блаженно спинкат, а аз трябва да се дотътря до болницата да ми махнат конците  Tired
И Тия май я гепват коликите, защото много странно приревава чат-пат, така на интервал от около 5-10 мин, иначе и аз от вчера започнах да и давам Биогая, и незнам от тях ли, но вече 3 пъти се изака  Party, поне за това да не се притеснявам.
Нощни хайде,  Praynig аз малко завиждам за водолейчето, че много я харесвам тази зодия ( и аз съм от тях  Grinning ), много сме любознателни и много отнесени от вихъра  Joy Crazy
М-у другото, прибрах се от болницата - 12 кг, 2 дена в къщи още -2, корем вече почти нямам  Flutter

# 370
уау колко много бебета са се родили Simple Smile lyuba84, LadyAngel и Zaharieff, petyage, ViFresh, stella krumova, gali&presi честито на всички ви! Да сте много, много щастливи със здрави бебета! Simple Smile

# 371

Етомира, и Тервел е същата работа, държи си на компания. Може да не е на ръце, но да си до него. При това не кой да е, а аз. Ни тати признава, ни Пресиян  Confused Ще трябва да ги възпитавам и тримата  Mr. Green

Все едно за нашата принцеса говориш, заспива дълбоко, майка и отива да спи в другата стая - баща и до нея - и уаааааа.  Crazy

Бебс,  не знам дали нямат и спазми и балончета едновременно. Дали е възможно? Едната е видимо по-спокойна от другата, но може и да е до характер. Диването е Жана-същото като майка ми-само се чуди как да ме изкара извън релси... Mr. Green
НЕ ми се дават много лекарства...Инфакол-а даже ми идва в повече. Една съм такава натурална  Mr. Green

Чопи,  Praynig  Всичко да е леко и бързо!

Ами тогава топли хавлийки на коремчетата, или торбички с черешови костилки...
И ние се напъваме - не можем да се изакаме - вчера 6 пръцнати памперса смених, а хем пръцка рядко хем не може да се изака, може пък да са само газове  Thinking

# 372
  • sofia
Здравейте от мен! Вече съм си в стаята, ставам и ходя без проблеми. Бебка ще я доведат към 18ч, че ме е страх по- рано, да мога да почивам. С първото секцио ми беше много по-трудно и болезнено.

Имам питане- кога ви дойде кърмата след секцио?
На колко дни беше бебчо, когато излезнахт за първи път на балкона?

# 373
Е добре де Биогаята не са ли за след 20-тия ден на бебето? Искам и аз да давам, че Колиифа уж помагат засега, но доста ми е сложна технологията на даване, а пък и 7 пъти дневно се дават.

# 374
Еее, Нощни, смяната на аватара подейства!

Честито на ViFresh, stella krumova, gali&presi!

Общи условия

Активация на акаунт