Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 118
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Алтеа, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много да ви радва малката Деница!

Анабела, честита дъщеричка! Най-накрая се появи  бебката!  Wink Нека малката Радостинка расте здраво, красиво и умно детенце!

Боряна, честит син Юлиан! Да порасне голям, много да ви радва и слуша!

Бързо възстановяване!

Нощни, стискам палци, надявам се вече да си родила бебчето и да се гушкате!

Аз имам едно малко шевче, но явно е с резорбиращи конци, понеже доктора каза, че няма нужда да се маха конеца.

# 556
  • В две тъмни очички
Мацки, новата тема не е ли добре да бъде в подфорум "Родени 2011"?
И аз това се чудех, само дето не знам все още неродилите дали няма да се обидят?  newsm78

=Michelle= ,абе за вътрешните съм сигурна ,че са саморазграждащи се,ама за външните....нищо не знам. Стършат там 2 конеца и не знам - трябва да падат ли, трябва да се разграждат ли  ooooh! не знам какво трябва да стане  Crazy

# 557
Ама съм пуст родил акъл  Crazy Роси, честита дъщеричка да ви носи много щастие и да й върви по вода в живота  newsm51

# 558
  • София, Лагера
И аз това се чудех, само дето не знам все още неродилите дали няма да се обидят?  newsm78
А, без обиди!  Naughty Laughing
Така и така ще родят януари 2011. Само за теб се съмнявах, ама и ти роди  Mr. Green Hug

# 559
А, без обиди!  Naughty Laughing
Така и така ще родят януари 2011. Само за теб се съмнявах, ама и ти роди  Mr. Green Hug
Дали ще е януари не се знае, но поне със сигурност ще е 2011  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 560
Като свърши месеца или се родят всички ще се местим, декемврийки така се преместиха по-рано и беше много тъпо.

Това ни е нашия лек за колики: http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_48253& … NU&feature=iv Само малко ме заболява главата...

Моите конци са резорбиращи и може и да не видя кога са паднали. А и там отдолу не поглежда... че ще се уплаша  Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 16:04 от Бебешондел

# 561
=Michelle= ,абе за вътрешните съм сигурна ,че са саморазграждащи се,ама за външните....нищо не знам. Стършат там 2 конеца и не знам - трябва да падат ли, трябва да се разграждат ли  ooooh! не знам какво трябва да стане  Crazy

Външните или ти ги свалят или падат сами. Ама щом не са ти казали кога да идеш да ти ги свалят, зачи ще паднат. Въпрос на време.

# 562
  • В две тъмни очички
=Michelle= , а дано е по-скоро тогава......  Mr. Green
Бебешондел , опитах се да го слушам 5 мин и вече аз получих колики  Laughing
Ноеми, ейй!!! Продължавате да се гаврите вие с моето епическо раждане  hahaha

Аз нямам нищо против да чакам тук всички да родят  Hug,а ако има и отчетна в "Януари 2011" и там ще досаждам, така че .... няма оттърваване от мен  hahaha

# 563
Родилите мацки - мажете ли се с крем против стрии и може ли да се мажат гърдите с такъв крем, ако кърмим??  newsm78

# 564
  • София
Аааа първо ще ни чакате всички да родим, после ще се местим  Crazy

# 565
# 566
  • Пазарджик
Бубе аз имам 3 външни и не знам колко вътрешни-външните ходих на 9 ден да ми ги махнат/трябваше на 7 ден ,но не успях да отида/вътрешните трябва да паднат сами аз поне виждам някое друго конче на превръзката.

# 567
1 ден у дома и съм съвсем нов човек!Баси кефа!
Днес даже си метнах задника по магазините,защото се оказа,че всички дрешки ,които бях купила за Вики са му малки.Та купихме по-големи за 1-2 месечни Mr. GreenМи голям мъж с голям апетиСкоро може пак да му отеснеят!
Нощничкееее,роди ли бе драга???
Честити бебечта на всички!!!
Шевове имам 2 ще ми ги махат в понеделник Sunglasses
Бира, на гърдите не мажа нищо,но корема си мажа със всевъзможни мазила.

# 568
здравейте майчета Simple Smile

пиша ви набързо, докато бебо е на солариум, че сме с жълтеница, но утре живи и здрави ще ни изписват:)

моля за съвет: гърдите са ми напращели и напрегнати, храним се с бебо, но се чуда как и дали да започна да се цедя с помпата, че ме е страх да не се възпаля, а пък и бебо му става все по трудно да ме засуче....

благодаря милички и когато се приберем ще пиша за раждането, ако все още на някой му е интересно де Simple Smile

Нощни мила дано вече се гушкате с бебо! Стискам палци!   bouquet

хубава вечер на всички и до скоро  Hug

# 569
И аз съм на мнение ,че трябва всеики да родят  и да мине януари , за да се приместим в родени.

Бебеш, не спи ли малката?

Бубе ,за шевовете, 1 външен, който усещах само като ходя по малка нужда, смъдеше ми, до втория ден. Конец не съм разбрала падал ли е ,резорбирал ли се е.

Общи условия

Активация на акаунт