Относно темата с пишките - по времето когато моят си отрки пишето се разбрахме че да си играе с него с мръсни ръце не е добре - трябва да е чист. Освен това - се разбрахме че това се прави насаме , защото има хора които се карат за това. Да ви кажа моят син много зряло реагира на разни такива неща. Имало е случаи коиот ми е показвал как му е станало пишето - и в повечето случаи ми се иска да съм реагирала адекватно - обикновено съм казвала нещо от рода: Е сега защо го тормозиш малкот пише, или пък - внимателно да не го нараниш че пишето много боли (това когато го видех да си го разтяга като ластик) за момента да кажа че не съм го виждала особено да се занимава с нея. Но по принцип моята позиция е - да го оставя на мира, естествено стига да не прекалява с играта - иначе бих се опитала да го занимая с нещо друго. Но виж как майка ми реагира на подобни неща(нали тя ги гледа през деня) това не знам - доколкото я познавам тя е много консервативна - та може да е вменила някоя и друга глупост в главата на детето.
айде хубав ден от мен