Роси, Зори, Да сте живи и здрави, много усмихнати и щастливи!
Желая ви много, много прекрасни зимни дни! Ние сме добре, ще пиша по-нататък...
!
!
Та мисълта ми е може ли от сега да ни върти номера, гадината дребна? Сега спи като къпан. Следобед ще ида да го види педката и да си каже мнението. То верно, че му никнат 2 предкътника, ама чак пък толкоз...

... Страхил заминава следващата седмица. Точно на рождения си ден (30) трябва да е на кораба. А преди това цяла седмица курс. Много е изнервен и от грипа, лежането и от това, че в последния момент му измислят по нещо и юруууууш. Вместо тази седмица да я използва да си почине, да се види с приятели, да разпусне - трябва да ходи на лекции. Кво да се прави?!

(това по идея на Света)
Не знам дори кога ще стигне да седи цял ден, сега много реве миличкия...
Лошо няма, обаче слиза Невена и още не ме е поздравила и почва - искам ад ходя на Боровец, всички ще ходят и т.н. Цяла вечер ни врънка, ние не можем да я пуснем, и по финансови, и по наши си причини, така де, как да съм сигурна, че ще са сухи, преоблечени, нахранени и прочие? А пък и грейка няма, сега и това ли да купувам. Леле, като ревна, искам на Боровец, та искам. Е кажете ми сега, аз ли мисля грешно, или госпожите не са прави да промиват предварително мозъците на децата? Ми аз не мога да си позволя да дам 180 лв. за 5 дни, а надали могат и много от другите семейства. Защо тези екскурзии не се обсъждат първо с родителите, и тогава да се съобщава на децата? Илия се ядоса и каза, че утре сутринта ще ги подреди госпожите...
Аз също не бих пуснала Сами зимата някъде, поради възможността да се разболее.