Мириндич, и при нас виси един плакат повече от мецес, но аз не съм го чела

Йоана снощи кашляше докато заспиваше, а днес сутринта беше унила, но без Т и оплаквания. В групата й има 10липсващи деца като съм сигурна за 3 с грип.

Освен това на кръчмата отидох направо от работа, с една торба мандарини, в която си бях сложила и ръкавиците... еми нямам никакъв спомен къде я оставих... със сигурност не съм си я прибрала у нас
Освен това на кръчмата отидох направо от работа, с една торба мандарини, в която си бях сложила и ръкавиците... еми нямам никакъв спомен къде я оставих... със сигурност не съм си я прибрала у нас [/color]
Терца. И аз имам такива изцепки?
,

) 3 бр. приятелки-съученички отиваме на гости у една от тях, която живее на другия край на Варна. Шътнах едно бренди (на мен колко ми трябва) и така се отрязах, че не помня как съм се обадила на тогавашното кандидат-гадже и какви съм ги плещила, щото той беше много възмУтен на другия ден. Също така съм ги целила с палачинки, които са ми предлагали, за да ми стане по-добре.
), (т`ва, за да е пълен срама
От тогава си знам, че на алкохол не нося, а се наливам и по повода пия малко като количество, че бързо ме хваща...
. Отивам на училище, по математика ни връщат контролни - най-високата оценка е моята - четворка, аз се разревах от яд, че е 4, чак госпожата ме изпрати в коридора да се успокоя, ама такъв рев, вместо да се радвам....ама то алкохола прави чудеса..... 

. Заразихме баби и дядовци и така след 5 дни лежане на легло, се прибрахме, като се понадигнахме. Съмняваха се за пневмония при мен, щото кашлицата ми е отвратителна, слава богу само бронхит. Та сме още на антибиотици и лекарства. Сега сме Прес вкъши....довечера чичо доктор ще каже има ли подобрение
...мамицата му и вирус.....майката ни разката..... Аз имах изпит в събота - не отидох, разбира се....абе разкошен живот.....