"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 299
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да, ММЗ ще дойде в сряда 18.30 в "Класик"  Mr. Green
Аз нямам на работа интернет от известно време, интернетският  компютър е на ремонт, та затова чак сега се включвам. Дано Грейпи да дойде! Ако нещо има промяна, пращам си телефона на лични на Миринда, Гея мисля, че го има. Чао от мен!

# 166
Добро утро.
аз ли съм най рано работната?
хубав ден на всички.

аз да се отчета - вчера Алек имаше урок в къщи - много му хареса. много е доволен , ъсответно и аз Simple Smile
Ивка пък беше на урок по балет. Питам я какво правихте - и тя отговаря- ами правихме шпагат Simple Smile

та това е от мен. децата почнаха - остава и аз....

айде хубав ден

# 167
Добро утро и от мен!
Ще дойда и аз утре на срещата.
Зори, радвам се, че им харесват на дечовците новите занимания. Веско ми каза, че сте се видяли в зимния, даже ми каза, че много добре са се справяли твоите сладури. Но виж това за "батко" Жоро, че ги избирал като гледа родителите много ме засегна  Joy Веско не го е разбрал това де, но ми каза, че много е настоявал да ходят през седмицата, а досега ги водим ние с мойта приятелка, верно предлагал ни е, но не е чак настоявал, не знам как да го тълкувам  Joy
След кънките ги заведохме да играят боулинг и Рали е толкова въодушевена, иска пак да ходи. То е силно казано, че играха де, но много се забавляваха, добре, че има все пак някакъв наклон, за да върви топката  Laughing

Облаче, чакаме снимки от ските. Аз така и не разбрах къде сте ходили. Ние решихме последно да ходим на Семково началото на другия месец, дано да има сняг и след това, ако й хареса на Рали, ще я пуснем на ски училището от градината /ако има пари естествено  Sad/ Много се радвам, че все пак решиха да организират и на Витоша ски училища, даже два пъти, едното е сега от 14.02., а другото ще бъде от 14.03., даже за Юндола са се записали много малко деца и не се е състояло, а пък и се падна точно в грипната епидемия.

Айде чао засега от мен и приятен ден на всички! Hug

# 168
Ей Мишленце - той каза че когато децата минат състезанието/изпита се гледат и какви са родителите - за да се види има ли смисъл да се положат усилия за децата - но това важи за професионалните подготовки. Очевидно не съм го написала както трябва. След което каза че като ни гледа нас, нашите ставали Simple Smile

Облаче - наистина - разкажи за ските.

# 169
  • Варна, България
Добър ден!
Докато се наканя.. но имам оправдание - правя поканите за карнавала ни  Laughing
Имам и куп задачки - но купона преди всичко  Mr. Green

Ей Мишленце - той каза че когато децата минат състезанието/изпита се гледат и какви са родителите - за да се види има ли смисъл да се положат усилия за децата - но това важи за професионалните подготовки. Очевидно не съм го написала както трябва. След което каза че като ни гледа нас, нашите ставали Simple Smile

Това ми припомни следния случай. При нас в уни има отбори по различни спортове и треньорката по волейбол разказва как обикаляли училищата да събират малки ученици и питали "Майка ти висока ли е? Кой номер обувки носи? "  hahaha
И децата "о, да много е висока!" След това идват на тренировки с  въпросните "високи" майки - ми те по 1.60-1.65, но в очите на децата са мнооооооого високи!  Laughing

# 170
Резервацията за утре е направена, маса за 8 човека (храня тайни надежди за някой закъснял...), 18-18,30 ч., пушачи  Mr. Green, на името на Марина Филипова.
Айде, до утре, мацки!
 Hug

# 171
ееееееее, защо пушачи?
иначе засега съм там.

# 172
ееееееее, защо пушачи?

Щото много пушкаме  smile3546

Хахахах...

# 173
Ей, никой няма...
Чух се с Бини, няма да успее, че няма кой да й гледа децата.
Нямам търпение вече, хайде по-скоро да става 17,30...
Ало, Варна, никъде не прочетох как сте изкарали на срещата, ще се караме!

# 174
Ми щот не четете във фейсбука  Laughing

Макар и само три, си изкарахме чудесно! Пихме по бира, после Катето ме пита за какво най-много сме си говорили... а ние сменихме толкова много теми, че не може да се каже кое преобладаваше. Освен удоволствието да си с приятели... Абе хубаво беше. Зареждащо. А като казах хубаво - Надето и Боги изглеждат просто убийствено! Красиви, свежи, елегантни... и аз се почувствах така покрай тях. Хубаво нещо са женските вечери! Само дето дружно споделихме липсата на другите 2 важни части от компанията...
Боги, чакам снимки! А историята с високите майки ме размя на глас Simple Smile

Желая и на вас в София да изкарате такава вечер!

# 175
Добър ден Heart Eyes
 А дали ще е добър, аааааааааааааа, разбира се - ще си направим една женска вечеринка Mr. Green
Значи Варна са се отчели с 3 девойки, да видим София довечера....

Дилянчеййййй, уеар ар ю? Душо я се появи и се разпиши, че липсваш Sad

Пламката?
Бачкате яко или имате хиляда неща на главата?

# 176
  • София
И аз съм тук, ама пиша. С толкова писане вече и аз съм с езикови нарушения  Mr. Green
Довечера ще дойде и Надя, на Ади кумицата, с 1 брой дете, че няма на кой да остави Ивайла.
Аз от 4 съм на йога и после ще дойда, предполагам, че двете с Ели ще сме първи  Wink , нямам търпение вече.....вън такова слънце, а аз пиша, ли пиша....

# 177
Искрено се надявам липсващите момичета да се забавляват, и да са заети с хубави неща!

А за надничащите като мен с надежда за нещо интересно, ето 2 клипа на Ели на ски, и няколко снимки. Клиповете са снимани на 3тия или 4тия ден, много ме е яд, че не можахме да снимаме последните два дена. Не че е стигнала до с-клас, но определено имаше още напредък.
Та така: клип 1, клип 2, малко снимки. За жалост още не сме свалили снимките от апарата, защото картата създава проблеми. Но и за това си има решение.

Видяхте ли снимката на Катето? Тогава каза: "Сега ще се усмихна като Мона Лиза, снимай!"  Laughing

На снимката с потъналите в мъгла върхове се вижда колко малко сняг имаше, когато пристигнахме. После обаче натрупа достатъчно за всякакви снежни игри. Много ми стана драго, че Ели се запали да кара - то си личи  в клиповете колко е на кеф. А аз... щях да се убия Simple Smile тръгнахме по една писта, която теоретично е под моето ниво, никой от нас не се беше пускал, а се оказа, че към края и има огромен стъмен и абсолютно замръзнал участък. И като стигнах до там, запецнах - ни напред, ни назад. Гледах разни пандишпани на 7-8 години как прелитат и хич не им пука, и големи хора имаше... ама в сравнение с мен карат кат богове. Накрая една баба се спря до мен, и ми обясни горе-долу как и откъде да мина, за да оцелея Simple Smile Спуснах се, естествено, нямаше мърдане, обаче към средата изпуснах контрола над диагоналите, и съвсем целенасочено се спуснах право надолу. Беше невероятно... и накрая, за да не се засиля в пропастта, която беше таман за предпазната мрежа, нежно и контролирано се изсипах на земята  Laughing така спускането беше комбинация от "не знам какво правя" и "правя пълни глупости", и най-вече "майкоооооу!", но беше абсолютно незабравимо. И тъй като няма нищо случайно, на лифта се запознах с бабата, която беше всичко друго, но не и баба. На 71 години, учител по ски, републикански шампион по ски, в чудесна форма... изключителна жена. Карах с нея последните два дена и научих много... надявам се догодина пак да е в такава форма и да можем да покараме отново заедно.

Да допиша - и аз чакам с нетърпение разказа на Надето за второто посещение на спортната гимнастика.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 16:45 от Сребърен облак

# 178
Облаче - страхотни са клипчетата. А малката е супер безстрашна и добра - все така .
Наистина щеше да е гот да видим и накрая как е била.
Супер - много се изкефих. Чак и на мен ми се прииска да ида на ски Simple Smile
Хей - ти си се редактирала докато съм писала. Звучи страхотно твоето запознанство. И внимателно с тези пропасти ей....

Аз няма с какво да се похваля. Може би само че понеделник и вторник сме на Сандански на едно хотелче - семейно. И тъкмо ще отпразнуваме свети Валентин там Wink Иначе - ами нямам новини.....
и без това само аз пиша напоследък - някой да вземе и друг да се представи.
Наде - какво стана с гимнастиката на малчо - ходи ли втори път?

айде до довечера  на софийските мацки

# 179
Хай, ужасно ми липсват Пламката и Дилянска, защо поне едно редче не драснете  Naughty. Каквото и да ви е състоянието поне да знаем, че сте живи....

Много съм доволна от срещата и наистина ми подейства релаксиращо и не бих отказала втора среща дори и още тази седмица  Hug

Гимнастикът е ок - доволен, ама той така или не споделя кой знае какво, след като иска пак да ходи значи е ок. Запознал се с едно момченце, което всъщност го беше впечатлило повече....
Лошото е, че става все по див и днес за първи път се оплакаха от него от часа по английски. Знам, че госпожата им не е много читава и не им вдъхва много респект така или иначе, но това хич, ама хич не ме успокоява....Не е правил "кой знае какво, само " е говорил, но достатъчно, че да се оплачат от него.....

Общи условия

Активация на акаунт