Аз нямам на работа интернет от известно време, интернетският компютър е на ремонт, та затова чак сега се включвам. Дано Грейпи да дойде! Ако нещо има промяна, пращам си телефона на лични на Миринда, Гея мисля, че го има. Чао от мен!

Веско не го е разбрал това де, но ми каза, че много е настоявал да ходят през седмицата, а досега ги водим ние с мойта приятелка, верно предлагал ни е, но не е чак настоявал, не знам как да го тълкувам 
/ Много се радвам, че все пак решиха да организират и на Витоша ски училища, даже два пъти, едното е сега от 14.02., а другото ще бъде от 14.03., даже за Юндола са се записали много малко деца и не се е състояло, а пък и се падна точно в грипната епидемия.

, нямам търпение вече.....вън такова слънце, а аз пиша, ли пиша....
тръгнахме по една писта, която теоретично е под моето ниво, никой от нас не се беше пускал, а се оказа, че към края и има огромен стъмен и абсолютно замръзнал участък. И като стигнах до там, запецнах - ни напред, ни назад. Гледах разни пандишпани на 7-8 години как прелитат и хич не им пука, и големи хора имаше... ама в сравнение с мен карат кат богове. Накрая една баба се спря до мен, и ми обясни горе-долу как и откъде да мина, за да оцелея
Спуснах се, естествено, нямаше мърдане, обаче към средата изпуснах контрола над диагоналите, и съвсем целенасочено се спуснах право надолу. Беше невероятно... и накрая, за да не се засиля в пропастта, която беше таман за предпазната мрежа, нежно и контролирано се изсипах на земята 
Иначе - ами нямам новини.....
. Каквото и да ви е състоянието поне да знаем, че сте живи....