"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
ок. Среща Simple Smile

# 151
Облаче, той учителя по кънки ни хвана на къс пас отвън и започна да ни навива да ги водим и през седмциата - обясни ни че ще минат някакво състезание и ако децата стават - ще ги прехвърлят да се занимават по активно. Каза че гледали и родителите какви са - за да може да предположат какви ще станат децата - щото и това имало значение и какво ли още не. Обаче тренировките са всеки ден от седмицата - от 17.00 - еми няма как да стигна по това време там.

и остава само събота и неделя , а ние често пътуваме. И така - както се казва - не може всичко на света - някой неща ще отпадат, други ще идват на дневен ред...

аз съм доволна и на това че те се забавляваха - а аз още повече отстрани Simple Smile

хайде софийските  мацки - срещата за сряда остава нали?

# 152
ето ме и мен!
да ви покажа 2-те нови попълнения в семейството
госпожиците Тара Уелс и Айра Смит

http://media.snimka.bg/8040/022335878.jpg?r=1
http://media.snimka.bg/8040/022335893.jpg?r=0

трябваше да е само едно...но по стечение на обстоятелствата са 2
ще търсим собственик на Айра, но ако не намерим подходящ.... ще се наложи да си ги отгледаме. Лошото е че мислят Тоби за майка си и той вече сколаса да ухапе едното!

# 153
Какви сладури  Heart Eyes!

# 154
Джули - страхотни са.
Ох, как искам и аз куче - но това е кошмар в апартамент в който и без това си ходим по главите в къщи всички.
след време може и да стане - но сега няма как.
но искрено ти завидях.

Ла Валета - какво стана с вас - оздравяхте ли?

# 155
Зори, Валерия изкара няколко дена здрава и баща и я зарази. Сега пак е с температура, болно гърло, кашля,  утре пак сме на лекар. Иде ми да  удуша съпружеското тяло. Затова и не пиша.

# 156
  • Варна, България
Джулка, разкошни са!
лелеееееее, прииска ми се и аз да имам  Grinning
Но засега е мисия невъзможна. Някой ден, някога...

СветаHug
Вземи опитай тази схема, която давам на Сами (засега е много ефективна)

5 дни изопринозин * 1 сутрин на гладно
5 дни почивка
5 дни биозин - 1 сутрин гладно
5 почивка
5 дни биозин - 1 сутрин на гладно
5 почивка
5 дни изопринозин - 1 сутрин на гладно.

В добавка вит Ц и рибено масло (действа добре на горните дихателни пътища и имунитета като цяло)

# 157
Боги, тази схема за профилактика или вече при свършен факт?

# 158
Кученцата ми събраха погледа, Браво Джулс   bouquet

# 159
  • Варна, България
Боги, тази схема за профилактика или вече при свършен факт?

Аз го почнах с изопринозина като беше с температура. 2*1 табл.
Изкара грипа на крака за 2 дни (ние дори и не усетихме, че е грип, т.е. усетихме се чак когато и ние със Страхил се проснахме).
Оплакваше се, че го боли главата и краката (ние Тома неверни - мислим, че защото не му се ходи на градина).
И си мина с Нурофен и Изопринозин.

И оттогава влязох в схемата. Хем профилактика, хем действа и при болест.
Да чукна на дърво - толкова време без хрема, кашлица и каквото и да е не сме имали ПУПУПУ

# 160
Боги, благодаря  Hug! И Валерия днес се е оплакала, че я болят крачета. Това чудо още не сме имали.

# 161
  • Варна, България
Боги, благодаря  Hug! И Валерия днес се е оплакала, че я болят крачета. Това чудо още не сме имали.
Досега и Сами не се беше оплаквал, че го болят краката.
Страхил дори и на айкидо го беше завел и ние мислихме, че може я мускулна треска, я нещо друго.  Embarassed

# 162
Света,

Бързо оправяне. А Изопринозина моята педи го е изписвала точно при разболяно дете, така че спокойно го почвай.

Боги -моята педи само ме предупреди че не бива да се прекалява с него. Не знам точно какво имаше в предвид , но когато я питах мога ли профилактично да й давам(на Ива) тя ме предупреди че не бива да се дава така или поне не често. Пак казвам - не знам какво имаше в предвид - че аз така и не го дадох този препарат - лекувах я с хомеопатия само.

Дано всички болнички бързо се оправят.

# 163
  • Варна, България
Зори, това е схема, направена от педиатър
Не е много като количество- по 1 ден, с дни почивка помежду...
Биозина в голямата си част е на растителна основа и го дават и за малки деца до 2 месеца да се пие.

# 164
Aйде да се преброим за срещата:

СРЯДА, 18,30ч., Класик

1. Миринда
2. Гея
3. Таня
4. Зори
5. Грейпфрут (ще направи всичко възможно да дойде)
6. ММЗ (?)
7. Мишленце (?)
8. Мандаринка  (?) - ще говоря с нея тази вечер
[/s]

Редактирам се - Мандаринката не може, че няма кой да гледа Ивчо. Писах смс на Бини (взех телефона й от първа старница), нямам отговор.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:09 от Mirinda

Общи условия

Активация на акаунт