"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Зори, ти събота и неделя работиш ли? Ние тогава ходим в Зимния, лошото е че е в 15ч, а Рали все още си спи на обяд, но пропускаме, няма как. Ако решите, елате някой път, ще се засечем.
За плуването - тя ходи 2 години и то с голямо удоволствие, просто за третата година се отказа, но честно казано и аз не съм настоявала, че нещо в повече ни идват и финансово всичките тези занимания.
Миринда, ти ме обнадежди с тези падания на лихвите, вие в коя банка бяхте?

# 136
Ехоу!
Здравейте, мацки!
Прочетох ви още вчера, но нещо не ми беше до писане. Върнаха ми Алекс от яслата, че имал разстройство. Водих го вчера следобяд до докторката, прегледа го обстойно - нищо му няма, да мине няколко дни на диета и това. Отдаде го на силно подутите венци и зъбоникненето. Както и да е, първо тия от яслата ме ядосаха, щото ми го описаха едва ли не като случай за инф. б-за, ама нейсе. Детето си е весело, жизнено, ака средно кашаво, което за мен дори не е разстройство... Обаче нощес нещо взе да покашля и сутринта проточи сополите... Почнах веднага интензивна витаминозна дрога, че до понеделник да се оправи.  Wink
Нени също си е вкъщи днес, щото решихме да си идем на село и понеж Wink Илия може да излезе още на обяд от работа, не видях смисъл да я водя за 3 часа. Та сега ще събираме багажа и ще отлитаме малко на юг, белким като сменим въздуха да се оправи по-бързо дребния.
За активностите - Нена ходи на танци в градината. От английския я отписах, първо защото почти нищо не научи за миналата година, второ защото ми идва скъпичък  Embarassed То поне да учеше нещо, да не ме е яд за парите, а то... Сега й пускам вкъщи филмчетата на бейби Айнщайн (хем и Алекс гледа) и от тях я уча на думички  Peace Много ми се иска да я запиша в някое читалище на народни танци, тя много ги обича, но за сега не съм намерила подходящо около нас. Пък и дето вика Зори, логистиката ще ме озори. Сега се прибирам от работа към 19-19,30, просто нямам идея как ще се организираме...
Другото, което си мисля, че ще  й е интересно е тякоя театрална школа. Но това по-натам. Щото е такава актриса, че може да ви скрие шапката. Те и в ДГ госпожите само й викат, че е готова за Балшой театър  Joy
Зори, определено аз не бих си завела детето втори път при тази учителка!  Hug Дано си намерите най-подходящата!
Ели, какво обнадеждаване, паднала е с 0,5 % ooooh!  За Райфайзен говоря.

# 137
Ей ме  Laughing
само минавам да ви кажа, че е петък, ако сте забравили  Wink, да ви кажа, че ви обичам и да питам Зори къде ходи Алек на плуване, че нашето диване ни извади душата с това желание за басейн.....

# 138
Гея,
плуването на Алек беше преди една година и го водех в клиниката на мазнейкова. Там има малък басейн за начинаещи, и след това голям вече за напредналите. Но на мен това ми е много мног далеч - понеже аз там работя - и ти казвам беше едно препускане по няколко пъти - еми не издържах и така. утрепах се да търся басейн из Дружба - ама няма. Всичко друго е свързано с кола и бързане, задръствания и прочие. Аз кола имам, но съм имала случаи когато не съм успявала и за 1.5 часа да се прибера до вкъщи - обикновено пътя с кола ми е около 30-45 мин до къщи, но както казах - това зависи всеки ден и това мен ме съсипва. специално съм си преместила работното време от 8 до 5 за да мога да си тръгвам по рано, но дори и по този начин трябва алек да го водя на плуване някъде към 19 -19.30 и то ако е някъде в младост - което е близо до дружба - а това време вече си е късно. И аз съм изморена, за да вися безкрайно по задръствания и така. Веднъж имах час в центъра при докторката - ами тръгнах от работа в 16.45, взех децата , заведох ги при доктора - успях в 18.00 да бъда , но не питайте с каква скорост карах и успешно ги прибрах в 20.00 , като сме били при докторката 30 мин. Да ви кажа тази екстра на СОфия ми идва в повече.....

Мишленце - събота и неделя почти винаги ни няма, затова не ходим на тренировки в зимния дворец. Иначе го знам този час, но и на нас не ни е удобен защото и двамата означава да пропуснат следобеден сън - а след това нас ни правят криви.
и така - дребни спънки , ама спънки.

# 139
никой не пише - аз днес и вчера ви залях.
да ви се похваля  - намерих нова учителка, съвсем близо до нас, обясних и какво искам в началото и жената си каза - аз ще се пробвам да го предразположа и ще видим какво ще стане - не мога да гарантирам че ще му хареса, но ще пробвам Simple Smile поне нещо каза - да видим дали ще стане. и оттук нататък - каквото сабя покаже Simple Smile

пожелайте н алекчо късмет и този път да му хареса Simple Smile

И двамата с мъжа ми решихме че е по добре колкото по скоро пробва пак - толкова по добре, иначе ще затвърди мнението че не иска повече и то заради една учителка. поне в момента казва че иска пиано , но не при тази учителка.

# 140
Зорото изненадаха съм от първата учителка и се радвам, че си успяла да намериш и още една, поне да пробвате наистина ще го бъде или не детето на подобно чудо..

Имаме позната музикална педагожка, която много сериозно твърдеше, че Коко става за пеене и е музикален, но....не мисля да пробвам някога, освен ако той самия много не зарита за музиката..

Тренировката снощи е била доста интересна..Почти час и половина е, което е супер, защото това е нон стоп бягане и скачане..Треньора е на възраст от старата школа с всичките произтичащи от това караници и изисквания, което лично мен много ме впечатли. Има си двама млади помощника, които са си пак негови възпитаници и изобщо всичко е многообещаващо..Най-ми хареса това, че от самото начало му казах на човека, че аз не искам професионален спортист, а само място на което да бяга и да изразходва енергията си....До септември щял да ни даде отговор става или не Коко за този спорт...., което пак му обясних, че и да не става, стига човека да има желание да работи със синковеца, ще си го водим..Групата не е голяма, но не и малка - близо 12 деца са, има и женски попълнения и мъжки. С две думи благодарение на факта, че ни е близо ще го водим Кокитоса...Та така..

Брех в понеделник съвсем камерен състав ще сме, нищо стимул за по-скорошна разширено съставна среща...

# 141
Наде,

Щом е музикален - вижте го дали ще му хареса. Моята идея да запиша Алек е, че музиката много успокоява - и се надявам с това след време когато нещо го тормози или не му е добре - просто да има отдушник на емоциите си , а той е много емоционален по принцип.Или да го третира като хоби. И спорта го записвам с тази идея - ако му хареса - тук вече се развива разбира се и тяло и т.н, но това е идеята. Да изразходва енергия и емоции.

Наде - а последно какво го записа - че нещо съм пропуснала назад във времето...
Успех и дано му хареса.

# 142
спортна гимнастика от снощи Peace

# 143
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Туко що се прибрах - одита приключи без несъответствия.....а сега ще празнуваме РД на кака! Утре ще ви чета!

# 144
Добро утро мацки...

Прекрасна седмица пожелавам.
наде- прекрасно звучи спортната гимнастика - дано само му харесва Simple Smile
Нинче - честито ти приключен одит. Все така лесно да стават нещата при теб Wink

Мишленце - видях мъжа ти и Рали на пързалката. Аз ги заведох моите - няма такова забавление на света - искрено съм се смяла. То не беше падане, не беше ставане, въргаляне по пързалката, лежане погръб, корем и по каквото се сетиш. НО накрая децата казаха че им харесало. Най изненадващо Ивка която за първи път качих на кънки - накрая вече доста добре се справяше. По едно време започна да обикаля цялата пързалка - абе голям купон - щото пързалката беше разделена на зони и в различните зони различно можещи тренираха Simple Smile Та тя се набута в напреднали и още по напреднали и много можещите мина , изобщо детето обикаляше Simple Smile.

но се забавляваха. Много ми се иска пак да ги водя - но ..... нещо времето е много неудобно - ще видим как ще го направим.

Алек вече имаше урок по пиано с втората си учителка - и много я хареса. Тази вечер пак ще има. Да видим как ще бъде -засега е ентусиазиран и най вече я хареса, което беше супер важно.

Хайде момичета - прекрасна седмица ви пожелавам.

# 145
  • Варна, България
Добро утро!

Пожелавам седмицата да е като времето навън - слънчева, с много настроение.
Зори, прекрасно звучи за пързалката.
Чак на мен ми се приходи.   Laughing
Хубаво, че Алек е харесал и новата учителка.  Hug

Нинка, браво за одита!

Аз си починах без Малчо с събота.
Ходих на танци - вчера на моите след половин месечно отсъствие и днес съм с мускулна и на още едно място в събота вечер - специално да научим определено хоро - Айдарово.
Бяхме в Морската с колелото с приятели.
С 2 думи - чудничко!

За днес срещата - как сме? Остава ли? Вариант да е малко по-рано - към 18.30?

Как сте непишещи девойки?
Пламка?
Дилянче? ( липсваш ми)
.................

# 146
За днес - нека Надето да каже кога и е удобно, при нея е най-сложно Simple Smile Ако има проблем, ако искате, да пропуснем? Чувствам се малко като че ли изнасилвам някого Simple Smile А другата седмица може поне и Роси да се включи?

Зори, много ме зрадва с новината за новата учителка на Алекс. А и разказа за Ивка на пързалката... може би трябва да се замислиш? Simple Smile Ели пък едва пристъпва, не смее да направи крачка, да не се изтърси. Опитваме през няколко месеца, все едно и също. И после не ще да повтори. Няма нищо общо с фурията, в която се превръща, когато е на ски.

# 147
Добро утро!
Kак сте мили мои?
Ние отново сме на черешата, вие предполагам също Mr. Green.
Понеделник е и седмицата тепърва набира скорост:)))
Ще има ли среща, не разбрах newsm78

# 148
Аз съм ок, за който и час да кажете и 6,30 ми е ок....

# 149
  • Варна, България
Аля, не се чувствам изнасилена  Laughing - ще ми е приятно да се видим.
Другата седмица - пак. Не пречи
 Mr. Green

Аз в 18.30 ще съм там.

Общи условия

Активация на акаунт