"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 313
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За любителите на снега - малко такъв с днешна дата  Wink

Меги - ЧЕСТИТО на патеричка!   bouquet

Зори ТЕЛК вадим аз за моя Коко, а Меги за нейният за астма.

# 616
Нинка, страхотни майски снимки  Tired

# 617
Нинка, къде е този сняг???? Shocked лелеее...смая ме. Аз така го чакам това лято, а то все го няма Twisted Evil Незнам ще се стопли ли най-накрая ooooh!тая година.
Дано до срещата се стопли най-накрая. Че то не остана! Hug

Иначе ние прекарахме празниците в Благоевград
ето ни с либето Mr. Greenкакви сме убавци
http://media.snimka.bg/8560/023375456.jpg?r=0
а ето и парастналите ни момичета
http://media.snimka.bg/8560/023375844.jpg?r=0

# 618
  • София
Здравейте! Виждам, има раздвижване из форума Wink и му се радвам. Ние отпразнувахме професионалния си празник много весело. Преслава беше с нас на празничен концерт в НДК на 05.06 (издържа без проблем 2 часа на креслото), на 06.05 беше на парад, където се ръкува и разговаря с президента на България, а след това я заведохме във Военно-историческия музей. Беше и страшно интересно!
Днес бяхме при лекарката и, т. к. от известно време Преслава има някакво залющване на кожата по крачетата. Оказа се екзема и не ни обясниха много много от какво се е появила. Сега ще се мажем. И на лицето и се е изсушила на едно място кожата и и и предписаха на Ла Рош някакъв крем,  та майка и на Преслава няма такива кремове, но тя има. Миналата година беше с диагноза атопичен дерматит, та не знам откъде са ни тези кожни проблеми  ooooh!.
На Николай му завършва курсът по английски и от 9-11.05 е на изпити, та се е поизнервил (въпреки, че съм го признала за "самото спокойствие").
За среща съм навита, когато кажете след 10.05.

# 619
Добро утро мацки!

да сервирам по кафенце

Гледам разшавали сте се - това е хубав знак!
Гледам обаче снега и се вторачвам в датата - Нинка, направо ме разби....то верно е студ тия дни, ама и този сняг....
Ние сме добре - в четвъртък е екскурзията до Панагюрище и аз си се притеснявам доста Sad, но човека брои дните до тогава. В събота пък му е турнира по футбол - и за това събитие се вълнуваме.....
 Аз почнах едни билки, изписани от д-р Желязков за миомите. Та тея билки така горчат, ама вече 3 дни си ги пия както си му е реда. Тъй като завърших 6-месечния курс с Ясмин, сега няма кисти и поликистози разни, но ще се борим да намалим размера на гадните миоми.
Доста изчетох за тоз доктор, ходих при него и реших да опитам. Незнам дали да вярвам или не, ама защо да не опитам, както се казва. Ще се пазим поне 2-3 месеца.....а така не ми се чака, то от чакане...одъртяхме....
 Сега малко позитивно - чакам срещата с ОГРОМНО нетърпение, да си ви видя всичките!

Пожелавам ви слънчев и страхотен ден!

# 620
Привет,
Предлагам срещата да остане за другата седмица, за да имаме време да се организираме и да избирим място, кой беше предложил някакво заведение около НДК...  newsm78 не помня.
Ако искате да чакате, де, ако не - може в четвъртък  Hug или петък. Ама нали петък е последния ден и някой може да запътува нанякъде.....
Иначе - другата седмица сряда - четвъртък?
Айде, до скоро  Heart Eyes

# 621
  • София
Привет,
Предлагам срещата да остане за другата седмица, за да имаме време да се организираме и да избирим място, кой беше предложил някакво заведение около НДК...  newsm78 не помня.
Ако искате да чакате, де, ако не - може в четвъртък  Hug или петък. Ама нали петък е последния ден и някой може да запътува нанякъде.....
Иначе - другата седмица сряда - четвъртък?
Айде, до скоро  Heart Eyes
Аз бях  Simple Smile. Заведението е на "Патриарха", малко преди да се пресече с "Витошка", на самата спирка на тролей 9, там продават пица на парче. Ако ви е удобно, кажете, но 1 ден предварително, за да резервирам маса (не че няма свободни и иначе). Трябва да уточним ден, час и бройка и сме готови  Heart Eyes.

# 622
  • София
Дами, ако решаваме нещо за среща другата седмица, моля, да не е на 18 и 19, че тогава са откритите уроци на Преслава от ДГ! Лека вечер от мен!

# 623
Ами тогава предлагам ВТОРНИК - 17 май, 18-18,30ч., СРЕЩА в заведението на Патриарха (преди Витошка).
1. Миринда
2. .....

Вие сте  Hug

# 624
  • София
Ами тогава предлагам ВТОРНИК - 17 май, 18-18,30ч., СРЕЩА в заведението на Патриарха (преди Витошка).
1. Миринда
2. MMZ
2. .....

Вие сте  Hug

# 625
  • София

1. Миринда
2. MMZ
3. Спокойна
4.........

Вие сте  Hug
  bouquet

# 626

1. Миринда
2. MMZ
3. Спокойна
4.Zoroto -  но след 20.30 ще се появя  -да не избягате рано рано....
5. ....

Вие сте  Hug
 bouquet

# 627
  • София
Дами, съжалявам да го кажа, но съпружеството ме сюрпризира тази вечер, че във вторник (17.05) ще си правят с курса по английски прощално събиране. Преслава няма кой да я вземе от ДГ и аз няма как да дойда на срещата. Толкова ме е яд, че няма да мога да дойда, пък и поех организацията на срещата, много тъпо се получи  Embarassed. Надявам се седващия път да се реванширам  Peace. Лека нощ!

1. Миринда
2. MMZ
3. Спокойна
4.Zoroto -  но след 20.30 ще се появя  -да не избягате рано рано....
5. ....

Вие сте  Hug
  bouquet

# 628
Много неприятно... Дай ни готава име и телефон, аз ще се обадя за резервация.
Айде бре, софиянките, къде сте? Я веднага се записвайте!
Дрина, Гея, Ели.... Да не се наказваме....

# 629
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро.
Нещо тия дни не ми остава време да пиша, а от работа ми се повръща направо.

За срещата много ми се иска, но аз обикновено мога да кажа в последният момент.

Днес ще кръщавам принцеска Вяра. Много работа и търчане!

Айде хубав ден мили дами!

Общи условия

Активация на акаунт