Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 31 700
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Именно де, аз ще съм се опъпчила от морбили и ще ме ваксинират???
Имам кондиломи. Как пък никой доФтор не реши да ми направи изследване newsm78 А знаят ли дали щерката не е носител с таз майка??? По-добре обаче до я боцнат, а?

# 331
Ще я боцнат разбира се, нали чете : 14 мил очакват да вземат само от един набор момиченца ...

# 332
За жените пресметнали колко губят от БВП, ама кой да сметне за загиналите при ПТП примерно, там са по няколко жертви на ден, трайна нетрудоспособност отделно... За там сметнаха ли колко ще струва да намалят жертвите?!?!
А като сложат и по 2-3-5 милиона компеснация на пострадали от ваксината момичета, сметката съвсем няма да излезе....

# 333
Е, разбира се  ooooh! нали майка и е податлива и сигурно лапето също ... ама няма преди това да му пуснат някой тест, за да проверят дали не си носи вече щам на ЧПВ, който е включен във ваксината  #2gunfire
Днес съм много войнствено настроена  :blush:

# 334
Детето на брат ми се роди в 8месец. Вчера го изписаха. Лекарите му казали че трябва да отложат ваксините до 6м възраст. Изненадах се приятно. Взели да се усещат малко.

# 335
О, това звучи като балсам за душата - да знаеш, че все още (или вече) има лекари, които спазват нормативните изисквания да се отлагат ваксинациите на недоносените деца поне...

# 336
"България губи 86 млн. лв. от смъртта на жени с рак на шийката на матката"

ooooh!   Какво губи България, бе, не ви ли е срам...  Tired  Докараха работещи хора до прага на бедността, глада и мизерията - гаврят се с нас... Все мрънкат, че деца нямало, не искали да раждат българките, не знам какво си... Къде са ви детските ясли и градини, къде ви е помощта и подкрепата за родители на многодетни семейства, които отглеждат децата си... Сега пък губели, щото видиш ли, тия в работоспособна възраст щели да вземат да умрат и то точно от рак на шийката на матката, а ако умрат от мизерия - нема проблем...  Въобще нямам думи, то бива бива безобразия, безочие, наглост и не знам какво, но това вече на нищо не прилича...  Sick  Направо ми подпалиха джапанките...  #2gunfire

Простете за цитата, но е нарочен! Дано повече хора го прочетат!!!

# 337
така, така; и аз съм, меко казано, отвратена от малоумната публикация за рака на шийката на матката и неговата "превенция"... #Cussing out Простете възмутителния ми пост.

# 338

Моля, сподели, belora. Успех  Hug
Една наша мама скоро ражда там... ако имаш нужда от още инфо сега... кажи, за да я помоля да разкаже и тя как е минало всичко.
[/quote]

Ами да, ако тази мама е отказала ваксини, наистина ще ми бъде полезно да знам как са реагирали за да се подготвя. Hug

# 339
Нищо чудно още с раждането да въведат ваксина срещу рак на шийката на майката. От една страна намалява вероятността  бебето да е носител на ЧПВ, от друга при това ранно полово съзряване нищо не се знае кога ще те "сграбчи" злият вирус...
Съвсем ще изкоренят ракът на шийката на матката.  Mr. Green Mr. Green

# 340
irchik, Meg!, това то4но миналата година обсъждахме с един мой познат, хирург. Той е адски добър, има много пациенти, направиха съвместно клиника с още двама. Оба4е и държавната работа не напускат, резултата е преумора, стрес. Питам го аз защо така и защо като има проблеми със ЗК, продължава да работи с нея. Той то4но това обясни- на застрахователите не може да се раз4ита, няма сигурност, а и бумащината е прекалена. От друга страна пък хората ходят на 4астно, но известен процент се поема от ЗК, тъй като този доктор работи с нея. За мен ли4но това е една огромна каша. Последиците са за пациента, а лекарите подивяват и резултатите като слу4ая на Гери, за жалост стават "оби4айни". Не знам, трябва някаква 4итава промяна, така не ги виждам аз добре нещата, няма на4ин.
И аз гледам напоследък голямата реклама на майка и дъщеря с тъжни погледи тук из форумите, но каво да се прави. Надявам се, желаещите да поставят тази ваксина да се информират преди това. Но едва ли.

Стелт не знам какво губи държавата, но моето мнение, така както аз съм видяла ситуацията е, 4е има много жени, които не правят профилактика. Каквото и да имат, го откриват твърде късно и оттам тези с ваксините, естествено се възползват от паниката. Нещо от рода на -ако бяхте се ваксинирали, сега това нямаше да ви се слу4и. Въпреки, 4е със самонаблюдение и бърза реакция 4овек може да си спести и ваксини и ле4ения.

# 341
# 342
Хубава е статията,но се съмнявам някой да обърне внимание на госпожата,все пак е глас в пустиня...Иначе ми допадна това:

Цитат
...да се разследват експертите, за които има данни, че произхождат от заинтересовани фармацевтични компании.

То тогава трябва да разследват цялото лекарско съсловие в милата ни държавица. WhistlingЧе и в световен мащаб.
А коментарите долу наистина ме накараха да се замисля за целта на това изказване.

# 343
  Незнам за вас,но аз вече се чувствам застрашена от всички институции,не им вярвам на нито една дума,грипа не е грип,ваксините не са това за което се смята,храната също не е това,за което се приема ,въздуха,водата,земята...  Shocked не ми се изброява вече всичко. На къде вървим,защо хората спят,няма ли да се събудят вече  Confused
 А най-лошото е ,че който е проучил малко повече и вече знае повече,става неудобен "конспиратор", следователно "Смешен глупак"   Tired

# 344
Това притеснява ли те?
Аз дали не свикнах вече да ме приемат за сектант..? Simple Smile

Доста хора се замислят и търсят информация напоследък. А това, до което сам достигнеш, никой не може да ти го отнеме. Може би си има и положителните страни състоянието на здравната система у нас, колкото и негативи да излизат наяве. Ако българите бяхме презадоволени и добре обслужени, сигурно нямаше да си задаваме всички тези въпроси и да търсим отговорите. Страданието и несгодите често са причина за вътрешния порив за развитие, който иначе се размива от инертността в ежедневието..

Общи условия

Активация на акаунт