Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 31 612
  • 735
  •   1
Отговори
# 360

Искам да ви помоля за помощ: знаете ли дали има заведени дела срещу държавата по този повод и каква е тяхната съдба.  Има ли други възможности да се пребориш с администрацията, освен с фалшив емунизационен паспорт, което не ми е по вкуса.

Една от нашите мами заведе дело в административния съд срещу Наредба 15 (за ваксините) и против лишаването от детски надбавки. Решението на съда все още се чака....

Друга мама също заведе дело в административния съд, затова че ѝ е отказан прием на детето в ДГ. Делото е накрочено за след няколко месеца.

Аз поне не знам да има други дела. Всеки се спасява поединично и както може, за съжаление.

# 361
http://www.naturalnews.com/031116_Dr_Andrew_Wakefield_British_Me … ical_Journal.html

Прав ли се оказа Андрю Уеикфилд,че МПР ваксината причинява аутизьм и др?

http://www.progressiveconvergence.com/H1N1-RELATED%20miscarriages.htm

И колко смьрт прчини ваксината срещу свински грип?

# 362
# 363
Нека Бързди си отвори устата и коментира това в "неговата" тема!
г-н Бърди се вихри сега  в  друга тема заглавието описва неговото поведение  - недопустимо и скандално.

# 364
г-н Бърди се вихри сега  в  друга тема заглавието описва неговото поведение  - недопустимо и скандално.

Надникнах и не мога да не цитирам самия него в един от последните му постове:
"Но имайте пред вид че отговорът към ваксината е МНОГО, МНОГО индивидуален."

# 365
г-н Бърди се вихри сега  в   друга тема заглавието описва неговото поведение  - недопустимо и скандално.

Simple Smile Намерил си е ново поприще.
Впрочем според законодателството на ЕС (дори в държави с незадължителни ваксини), за бременни с положителен австралийски антиген, ваксината за хеп. Б на бебетата е задължителна.

Аз бих попитала какъв е процентът на заболелите неваксинирани - колко са бебета носители при майки - носители и колко от ваксинираните (с носителство) все пак заболяват.  Т.е. каква е оценката за риск и ефективност.., ако изобщо имат такива статистики, но трябва първо да изчета цялата тема.. и да видя дали са писали нещо по тия въпроси.

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 23:23 от multimodal

# 366
Е, ново, хайде сега и вие Simple Smile Има си той няколко такива просветителски мисии и си ги движи според.. знам ли.. времето Laughing Обаче цитатът, който Valery е дала, е много готин.

# 367
Цитат
Аз бих попитала какъв е процентът на заболелите неваксинирани - колко са бебета носители при майки - носители и колко от ваксинираните (с носителство) все пак заболяват.  Т.е. каква е оценката за риск и ефективност.., ако изобщо имат такива статистики, но трябва първо да изчета цялата тема.. и да видя дали са писали нещо по тия въпроси.

Мулти,
Ако изследването на бременни не е рутина,такава статистика никога няма да има и по никакьв начин няма как да се наложи една профилактична ваксина (поради липса на статистика).
Затова пьрво се изнамира някакво излседване (което не е нужно да е точно и вярно,важното е да се приеме от масата за необходимо) и после....се прави статистика на неговата основа.След това вече се пласира чакащия в склада продукт,който е бил предназначен с други цели. Peace
Бьрди постоянно пее,че трябва да се прави общоприетото (независимо дали е грешно).
Прозира отвсякьде,че кампанията му не е случайна
Peace

# 368
Нямам нерви да чета всичко писано от този човек , но като ми пробяга погледа около спора дали до 24-ия час или до 12- час е по-добре да се бодат бебетата , та се запитах ,леко нихилистично , защо не вземат направо вътреутробно да ги ваксинират ??? Sick

А това как ви се струва / не е от нашия човек/ :

"При контакт с болестта, ако се ваксинираш до една седмица, можеш да избегнеш заразяване - това е много важно, а почти никой не го знае.
Извинявам се за дългия пост, но информираност трябва да има.
Майки, знайте, че децата ви са ваксинирани срещу хепатит В, но ваксината трае максимум до 10 години най-много. После трябва да изследвате децата си, дали имат антитела в кръвта и ако нямат, да се направи нова ваксинация. В противен случай детето ви не е защитено от тази толкова коварна болест."

Ако си поиграем да поискаме научни доказателства за това ми се струва , че силно ще затрудним компанийката .

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 19:45 от nice

# 369
А това как ви се струва / не е от нашия човек/ :

Как да ми се струва - пишат си на кой квото му дойде...

# 370
# 371
  • София
Здравейте! Не съм писала в тези теми, но искам да опитам да помогна на приятелка. СПЕШНО търсим майка, която би се навила да участва в предаването на Марта Вачкова, с позиция - ПРОТИВ ваксините и съответно не ваксинира детето си.

Има много майки, които са подкрепили темата на предаването, но нито една не иска да застане пред камерата.

Ще се радвам, ако някоя мама откликне на молбата ни   bouquet

# 372
Не може ли да е татко?
Ние си имаме медийна звездичка, стига да се навие  bouquet

# 373
. СПЕШНО търсим майка, която би се навила да участва в предаването на Марта Вачкова, с позиция - ПРОТИВ ваксините и съответно не ваксинира детето си.

Кога, къде, какво ще питат???

# 374
  • София
Ами защо да не може татко?!? Simple Smile Реално, всеки родител с такава позиция, е добре дошъл на гости.  Peace

Предаването се снима утре. Ще питат защо сте против ваксините и защо не искате да ваксинирате детето си/децата си със задължителните ваксини - да си изкажете позицията.

Който има интерес, нека ми пише на Лични координатите си (напр. мейл, тел.), за да могат да се свържат с вас Бети или Катя от Екипа и да се уточнят детайлите.

Много благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт