Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 31 618
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря на всички, които ми отговориха на въпросите за делото и за детските добавки.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 346
записвам се.

# 347
Интересни са наистина коментарите под статията, Radita. Явно това е някакъв нов неин подход. Но не открива топлата вода.
И аз не вярвам в институции, правителства и т.н. Раз4итам на главата си.
А хората спят, защото така им харесва. Избор. Но пък напоследък има много фалове с ваксини, които не могат да бъдат обяснени с лоша пардида, замърсена такава и про4ие идиотщини. Даже хора, които си ваксинират, взеха да се съмняват.

# 348
Може би си има и положителните страни състоянието на здравната система у нас, колкото и негативи да излизат наяве. Ако българите бяхме презадоволени и добре обслужени, сигурно нямаше да си задаваме всички тези въпроси и да търсим отговорите. Страданието и несгодите често са причина за вътрешния порив за развитие, който иначе се размива от инертността в ежедневието..
Нямаш си представа колко си права. Аз съм в УСА и си нямаш идея какво е, иначе умни хора, отказват дори да прочетат. Вярват сляпо на всичко, което докторът им каже. Родителите на пострадалите деца се обявяват за откачалки и т.н. Като един галфон беше постнал изказване на някакъв педиатър, че родителите на неваксинирани деца трябвало да плащат по-високи застраховки и не трябвало да бъдат допускани до детски градини. За 50$ повече на месец е готов да си осакати детето  #Crazy вярвали видите ли на Джени Маккарти, това трябва да си много болен мозък, за да си мислиш, че някой би рискувал живота на детето си, защото някаква шоу звезда ти е казaла така. Въпреки че искрено съчувствам на Джени Маккарти и изобщо всички родители, сблъскали се с подобни проблеми Sad
Ирчик не знам дали са ти отговорили вече, но частните лекари имат рпаво да издават болнични.

# 349
Ох и да ви се оплача от съпруга си (малко в лична драма го превръщам Wink) понеже още сме в дебат дали и евентуално с какво да ваксинираме моя сладък Боби, та вчера ми заяви, че добре нямало да го ваксинираме, като не искам, но ако недай си боже нещо се случи със сина ни, никога нямало да ми го прости Sad сякаш аз ще си го простя....само дето аз и в двата случая няма да мога да си го простя Sad

# 350
    Защо те натоварва така!?
Според мен щом се е съгласил да не поставте ваксини,значи тайно вътре в себе си вярва ,че са отрова,но не е сигурен. Затова те кара да поемеш цялата отговорност. Всички знаеме ,че мъжете не са много отговорни,затова пък ние сме по-такива  Rolling Eyes

# 351
Ох и да ви се оплача от съпруга си (малко в лична драма го превръщам Wink) понеже още сме в дебат дали и евентуално с какво да ваксинираме моя сладък Боби, та вчера ми заяви, че добре нямало да го ваксинираме, като не искам, но ако недай си боже нещо се случи със сина ни, никога нямало да ми го прости Sad сякаш аз ще си го простя....само дето аз и в двата случая няма да мога да си го простя Sad

Миличка, кажи това на баща ми и на майка ми, ааа... и на баби и дядовци, и на лели и вуйчовци... Те как да си позволят това, което вече са си позволили!? Какво имам предвид ли?! МС-а при мен и 95% инвалидност от ТЕЛК! Не съм я искал! Те ми я дадоха.

Казаха ми днес, че мозъкът ми работел на 100% (което е малко под въпрос), но така ли трябва да се успокоявам?!

Слушай сърцето си!!! На моето дете никога няма да позволя да му бъде поставена ваксина! Каквато и да е, когато и да е, пред какъвто и да било предлог!!!

# 352
Нека Бързди си отвори устата и коментира това в "неговата" тема!

# 353
Чукчи, моите адмирации за въпросите ти към Бърди, чак яд ме хваща, че ще останат неотговорени, но дано поне не останат незадавани от много други... Hug

# 354
А чели ли сте някои от статиите на бг мамма за здраво сьрце и висше образование,бадемите намалявали риска от рак на гьрдата и тн...? Смях и плач едновременно.

Снимката за ХПВ ваксината мисля,че е на Jette Joop с дьщеря си.Финансовата й заинтересованост е отдавна позната на света като излезе ваксината.

Вижте,трябва да има хора,които доброволно да се ваксинират.
Вие представяте ли си в един ден всички да спрат да купуват мляко защото има някаква отрова?
Представяте ли си какви ще са последствията?
Бьрди е ясен и в темата му всички опити са безсмислени!
Нека правим смислени неща,от които да има полза Peace

# 355

Абсолютно същото се случи и при нас.
Аз се ровех седмици наред в търсене на истината и когато най-накрая бях достатъчно убедена,че ще взема това решение,се чувствах прогледнала и щастлива,че всичките тези безсънни нощи са си стрували и ще предпазя детето си от това зло.Оставаше и той да преработи тази информация.
Само че като започна да се рови и той да чете,реши,че е по-склонен да вярва на информацията на "врага".И се започнаха едни безкрайни дебати и спорове,почти винаги стигащи до скандали,крещене,обръщане на маси,хвърляне и чупене на каквото попадне....Намразих го.Готова бях да се разделим.Стигнахме дотам,че му казах,че каквото и да прави,така ще стане,ако трябва ще го убия,но няма да причиня това на детето си повече.И да не споменавам какви други думи се изливаха от нас в този период.А аз държах той да е съгласен и да мисли като мен.Имах нужда да знам,че някой ме подкрепя и ще бъде до мен в трудните моменти,съпътстващи това решение.
В крайна сметка и той каза същото-добре,няма да го ваксинираме,но ако нещо му се случи,ти ще си виновна,запомни,че аз съм бил "въздържал се".Ясно ми беше,че просто не искаше да поеме отговорност,но не ми пукаше.Важното беше,че постигнах целта си и щях да имам що-годе някаква подкрепа в борбата с целия свят.
Извинявам се за дългия пост,но поне го излях от себе си и ми олекна.Благодаря,че ме изтърпяхте.

# 356
Душици....
Съжалявам, че освен борбата, трябва да се карате и в семействата си.... Sad Много е неприятно, но от друга страна мисля, че на каквато и да била тема явно един спор се води така....с крясъци и обиди...лоша работа, ама....реалност Hug

# 357
Много е тъжно когато хората не искат да се замислят и се съгласяват на всичко което им нареди държавата, за мен това задължително ваксинирване е нещо непростимо. Не може да караш хората да си инжектират нещо в тялото,или това на децата си. Скоро ще започнат да ни казват и какво точно да ядем.Това трябва да е правно на избор, щом касае здравето

# 358
Цитат
Не може да караш хората да си инжектират нещо в тялото,или това на децата си.
Особено ако някой е решил, че е в името на общото благо ooooh!, еле пък при условие, че вече има доказателства за обратното Tired

# 359
          Здравейте момичета. За първи път влизам при вас. Аз съм бабка на три внучета.  Двете от тях нямат нито една ваксинация до момента. Най -малката се роди преди  дведесет дни, и в болницата нямаше никакъв проблем  по въпросите с ваксинациите, а и изобщо всякакви боцкания.Това е избора на мама и тате. Баткото след един месец, ще стане на три годиники.             
           Проблемите ни идват от държавата, както обикновенно става.  Децата и майката нямат право на детски, майчинство и детска градина.
           Искам да ви помоля за помощ: знаете ли дали има заведени дела срещу държавата по този повод и каква е тяхната съдба.  Има ли други възможности да се пребориш с администрацията, освен с фалшив емунизационен паспорт, което не ми е по вкуса.
            Снаха ми не знае още добре български език и затова аз съм се нагърбила да търся отговори. Първото им детенце се роди в Германия,  а от Франция и досега си получава детските за баткото. Тук обаче  е друг  свят.

Общи условия

Активация на акаунт