Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 31 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
че и в задължителния календар искат да я вкарат  ooooh!

Ако я вкарат, ще превърнат целокупния БГ народ в закононарушители и престъпници.  Mr. Green

# 391
  Аз мисля ,че няма да посмеят,няма да си сложат таралеж в гащите  Crazy

# 392
Аз пък мисля, че ще направят всичко възможно, за да я вкарат.
Първо тия ваксини, трябва някъде да се употребят. В белите държави не ги искат, така че .. третият свят трябва да ги поеме.
Второ прекалено много парички очакват да спечелят.

# 393
Имат си лобисти на високи постове, така че нищо чудно и да го направят.  ooooh!

# 394
Че що да не я вкарат!? Как вкараха глупавата пневмококова и никой не гъкна... Айде за хемофилуса излъгаха някак майките с едно починало от менингит дете, но другата - кой се трогна от нея!?

# 395
Аз с похвал, че нямах много проблеми в РО с отказа.Искаха само да е нотариално заверен.
Купищата въпроси не останаха назад.Агитации да слагам нямаше.

# 396
Патенце, честито!!  Hug

Ами колко разходи за реклама се спестяват като се направи една ваксина задължителна... пък и печалбите са по-големи, защото е сигурно че ще има "търсене" за определени количества...
Гледам тия дни рекламата на ваксина срещу ротавирус.. имам бегли спомени, че се спрягаше за задължителния, но явно не е минала, щом трошат пари за ТВ реклама....

# 397
Грозното Пате, честито малко пате! Да е живо и здраво!   bouquet

# 398
Пате, поздравления и от мен. Честито ви бебче, да ви е живо и здраво.  bouquet
Браво, че сте успели да се измъкнете от родилното невредими. 

# 399
Да ви питам - имаше мераклии да превеждат видео, а и такива, които да го сглобят и качат в интрнет - биха ли помогнали?

Попаднах на интервю на д-р Сузане Хъмфрис, което мисля ще е много полезно да се разпространи. Тя твърди, че при изпитването на ваксините се пренебрегват строгите научни методи и резултатите са манипурани. И още много актуални въпроси, на които лекарите отказват да дадат официален отговор, но те са факт. Интересно е, препоръчвам да се гледа.  Peace

# 400
Пате, честито и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави всички!

# 401
Честито бебче на Грозното Пате!!!  bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави и още по-щастливи с най-новото попълнение в семейството!  Hug

# 402
Честито бебче на Грозното Пате!!!  bouquet  bouquet  bouquet Да сте живи и здрави и още по-щастливи с най-новото попълнение в семейството!  Hug
  Peace   bouquet

# 403
  • под жаркото слънце
http://olddnes.dir.bg/news/ministerstvo-zdraveopazvaneto-onkobol … orma-7920175?nt=4
Данни за онкоболните в България...Стресираща цифра!!!

Възможно ли е ваксините да имат ключова роля (не че храненето и начинът на живт не са важни, но все пак?).

# 404
Оле, мисля че затова няма ключови фактори (има за отделните хора) - просто средата в цялата й съвкупност (включително ваксините, храненето и обществените и лини отношения) има този ефект...

Общи условия

Активация на акаунт