Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 31 637
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Чела съм как родители на дечица с диабет продължават да ги ваксинират.
А аз познавам човек, който вследствие на ваксина заболява от диабет, изпада 2 месеца кома... сега е към 200 кг. и с огромни проблеми...

# 526
. За това предлагам ако ви се занимава, на първа страница да сложим и реалните истории, които са ви довели до решението да се откажете от ваксините.  
Не е лоша идея. Peace
Може, който иска, да си напише историята и да я изпрати на chukchi да ги качи ... там където ги слага и да има общ линк. (Ако chukchi е съгласен, де. Grinning)
Разбира се, че chukchi е съгласен! Мисля по въпроса за моята история. Как да и дам гласност, как да я разпространя най-фрапиращо, така че максимален броя хора да я видят и вземат решение относно ваксините...
За Гала мислил ли си..?

# 527
Да я накарам да дойде у нас ли Wink
А и там малко... не виждам какво предаване ще стане. Не си ги представям нещата просто.

# 528
Да я накарам да дойде у нас ли Wink
А и там малко... не виждам какво предаване ще стане. Не си ги представям нещата просто.
Всъщност тя има репортери, които ходят и правят репортажи.Даже имаше и един, в които посети дома на една майка на близначки, едната от които беше в инвалидна количка от 6 месечна възраст, след ваксинация. Ще се опитам да потърся.

# 529
Всъщност тя има репортери, които ходят и правят репортажи.Даже имаше и един, в които посети дома на една майка на близначки, едната от които беше в инвалидна количка от 6 месечна възраст, след ваксинация. Ще се опитам да потърся.
Да кажа пак - просто не си се представям в евентуално предаване. Иначе знам, че има репортери, но няма как да стане каквото и да е от мен. Виждам го просто...

# 530
# 531
Ваксини и поведение след това? Залитане, изпотяване, температура!
Тук много плямпа Birdie. Тая като я видя и ми иде... не знам какво да я направя! Иначе темата, започната от Валерия, е подходяща.

За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...
Тук одобрявам на 100% Wink

# 532
Като ги чета историите -  Cry

# 533

Какво трябва да знаем за днешните и бъдещи ваксини

http://www.иванстаменов.com/files2010/topstory_vaksinite.pdf - напишете иван стаменов на латиница...

# 534

Какво трябва да знаем за днешните и бъдещи ваксини

http://www.иванстаменов.com/files2010/topstory_vaksinite.pdf - напишете иван стаменов на латиница...

За по-голямо удобство на всички направих това:
http://vaksinite.eratrio.com/topstory_vaksinite.pdf
Страхотна статия и много силна!!!

# 535
  • Дивия Северозапад
Какво става с нас? Толкова ли са промити мозъците ни? Имам приятелка, чието първо дете е увредено от ваксина. Доказано е. Детето е с някакъв синдром, физически и умствено изостава, постоянно боледува, родителите го наливат с лекарства... някакъв ужас. Имат второ детенце и пак ваксинират. Говоря с тях, а те ме мислят за луда. Имам комшийка, чийто втори син е починал на 4месеца след ваксината. Тя има още едно момче след това и пак ваксинира. Имам още една позната, чието момиченце е със сърдечно заболяване след ваксина и тя продължава. И какво излиза накрая - аз съм лудата, че не ваксинирам децата си.
Чета тази тема За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица.... Какво да ги съжалявам, като повечето продължават да ваксинират децата си въпреки проблемите!

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 20:12 от Петлето

# 536
Нито ти си луда, нито те. Просто фактите не са еднозначни или по-скоро, няма интерес да се покажат фактите в тяхната цялостност, при който случай вероятно ще може да се тълкуват еднозначно. Съответно всеки реагира различно.. Има и други фактори. Например, родителите на деца с увреждания стават много зависими от докторите. Когато на теб един доктор ти каже "Ако не си ваксинираш детето, няма да те лекувам", не е голямо чудо, отиваш при друг, или при хомеопат, или сама си лекуваш детето в голяма част от времето. За тях обаче нещата съвсем не стоят така. Друг проблем е, че са много много по-притеснени за здравето на децата си. Ако за здраво дете една температура 39 градуса е ОК, за едно дете с епилепсия или с ДЦП, може да е огромен проблем. За някои такива дечица дори една хрема е проблем, а какво остава нещо по-сериозно... Въобще не искам да кажа, че ваксините не носят други, по-лоши рискове, но за тези хора дилемата за 'по-малкото зло' е още по-тежка...

# 537
Какво става с нас? Толкова ли са промити мозъците ни? Имам приятелка, чието първо дете е увредено от ваксина. Доказано е. Детето е с някакъв синдром, физически и умствено изостава, постоянно боледува, родителите го наливат с лекарства... някакъв ужас. Имат второ детенце и пак ваксинират. Говоря с тях, а те ме мислят за луда. Имам комшийка, чийто втори син е починал на 4месеца след ваксината. Тя има още едно момче след това и пак ваксинира. Имам още една позната, чието момиченце е със сърдечно заболяване след ваксина и тя продължава. И какво излиза накрая - аз съм лудата, че не ваксинирам децата си.
Толкова е тъжно това, което казваш.... толкова много са промити мозъците и вперили поглед при чичко доктор, който казва поредните лъжи, поредните елементарни тактики за умствен контрол и хипноза. Поредните ваксини идват на пазара, които ще решат всички наши проблеми, дори и непоявилите се още... толкова е гнусно, че не ми се коментира!

# 538
Tazi statia sam ia postavila v Facebook. Da ia ro4etat pove4e hora.

Sajaliavam, no niama opcia za smiana na klaviaturata, kogato pisha otgovor.

# 539
Цитат
Значи,ако бременна си счупи прьст на рьката трябва да си плати за всичко защото рентген няма да й се направи (защото е бременна) и няма да е изпьлнена пьлната пьтека????
Що за глупости са това

smile3505 smile3505 smile3505 Peace

Чукчи, браво за труда ти  bouquet

Моето малко хлапе след трети пентаксим (дете, на което гласецът не му се чуваше, само се усмихваше и спеше, даже като беше адски гладно сукалче, само примрънкваше....) удари такъв рев, поне 2 часа, че се видяхме в чудо, това стана следобяда след сутрешната ваксина......От тогава се зачетох по темата. Със съпруга ми сме единодушни, майка ми и баща ми също.

Общи условия

Активация на акаунт