Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 541
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Слънчев лъч, съгласна съм, затова и спрях.  Wink Peace

# 451
Привет отново!
Ние се завьрнахме от консултация,Ивето тежи 10.550 ,71.5 см.
Нашата педиатърка иска да пусна още едно чревно изследване преди да продьлжим с ваксините.Сьщо така трябва да пуснем и нова крьвна картина за хемоглобина.
За храната в детски кухни,ясли и градини не знам до колко е некачествена,но така или иначе всички наши деца ще тръгнат ,кое по-рано, кое по-кьсно.
Хубава вечер от мен,усмихвайте се!!!!

# 452
  • Варна
Мартея, благодаря ти много!

# 453
  • Средната земя

Да, точно това е.

# 454
  • Средната земя
Привет отново!
Ние се завьрнахме от консултация,Ивето тежи 10.550 ,71.5 см.
Нашата педиатърка иска да пусна още едно чревно изследване преди да продьлжим с ваксините.Сьщо така трябва да пуснем и нова крьвна картина за хемоглобина.
За храната в детски кухни,ясли и градини не знам до колко е некачествена,но така или иначе всички наши деца ще тръгнат ,кое по-рано, кое по-кьсно.
Хубава вечер от мен,усмихвайте се!!!!

Натали, как се прави чревното изследване, че аз ще си го самоназнача. От памперса ли се взима или от дупето със специална клечка с памук, че и двете съм ги чувала.

# 455
Зипьр,да сьс специална клечка с памук го вземам от дупето.Обикновено сутрин след като се е наакала,но дори и да не е пак става,така са ми обяснили в лабораторията.Просто бьркаш внимателно и така.

# 456
  • Средната земя
Цялата памучна част ли?

# 457
  • Варна
Привет и от нас! Hug
Благодаря още веднъж на съпреживелите вълнението ми от вчера!  Heart Eyes

Балкончето гледам е пред срутване... Жалко, е че повода е поредния спор, който вече приключи, надявам се.

Днес Павел яде Елда за първи път. Не му хареса в чист вид. Прибавих пюре от любимите му сини сливи, отново не го прие радушно. Нооо като започна баща му да топи върха на лъжичката в пюрето, след като я напълнил с каша+пюре изяде няколко лъжички.  Mr. Green А след това и цялото бурканче с пюре.  Mr. Green И още искаше. Иначе Еладата е по-вкусна от орзизовата.  Peace

Да разведря темата с нещо, на което много се смяхме днес с мъжа ми. Аз храня Павел на обяд със зеленчуково пюре и му пея от моите измислени песнички, които съчинявам на момента. Получава се следното: "Хапвай, мамо, хапвай вкусен зеленчук, да порастнеш, мамо, ти голям... кютюк." Това беше единственото, което ми дойде на ум след кратко мислене.  hahaha JoyИ като прихна един смях - милото Пафче само гледаааа и се чуди какво ни става.  hahaha Joy

Киди, чувала съм , че Ариата е тесничка и на някои дечица не им е комфортно в нея. Аз си мислех за едно Макларънче, но май ще си караме с тази. По-тежичка е но е супер удобна и проходима.  Peace

# 458
Цялата памучна част ли?
Ако е наакана изобщо няма нужда да я вкарваш,но ако не е да.

# 459
Това за кърменето и изтичането на мозъка само за кърмачката ли важи или и за татито. Струва ми се , че на мен ми няма нищо даже съм по бърза в мисленето от преди, ама не съм сигурна за моя. Може би защото в един момент кърмих три и не е успяло да стигне да взема от мозъка. newsm78
Каката я бях записала на мл. кухня , не виждах проблем, ама сега съм се запасила със замразени продукти от градината , а и немога да ходя всеки ден до кухнята с трите дребосъка.
Чао , че ще изтърва мусаката и имам събудено момиче, моите не пълзят ама ги слагам в паяци и имам една шетникова на втора степен
Тук си казваме мнението и опита погледнато от своето си ежедневие. Жена съм на 27 години и имам вече четири деца и не бях чувала за киноа и кво беше другото и няма да се учудя да се намери някой да каже , че съм невежа и все пак няма да се обидя , защото на всеки му минава живота по различен начин и незнаете какво е преживял преди да почне да пише тук. Мога да ви уверя, че роднините ми нямаше да разберат, че имам бебе ако беше едно ама............ И не съжалявам, че ги има тези три слънца и кака им. Въпроса е да мислиш трезво и навреме, трудно е , много пъти съм излизала от нерви и се надявам да не се срина , че ще е голям проблем , а вие си говорите за кокошки , че има и обидени   ХА, ХА  Казвайте си М.......... на ум , че на глас не е позволено и продължавайте напред, че ако задълбаваме няма да стигнем до никъде. Може да съм дръзка , но някой трябва понякога да ни зашливи шамар за да се осъзнаем.
На обидените     ИЗВИНЯВАЙТЕ! ! ! ! ! !

# 460
  • Средната земя
Натали, благодаря.  bouquet

За количките мога да споделя, че Ариата е перфектната лятна количка, казвам го от личен опит.
Лека за мама, удобна за детенце.  Peace

# 461
Благодаря на Смилянова за мнението за количката. Аз по принцип в сняг не излизам, а ако случайно се наложи се надявам да се оправя някак си.
Хе, не съм била само аз да искам нова количка Simple Smile
Киди, аз си харесах Giordani 3per8, но без коша за новородено и кошчето за кола, просто нямам нужда от тях Simple Smile Нашите кумци в Пловдив я имат и като им бяхме на гости есента я ползвах за малката, доста ми допадна като изпълнение и представяне. Друго, което си бях харесала е Peg Perego Pliko Switch... давам ги само като идея Wink

Етка, и аз си мислех за Пликото, но Арията ми харесва повече, понеже е с цяла дръжка и има табличка отпреде за бебето. По тази причина и Джорданито отпада.

mar4ela5, надявам се да не си права за това, че е тясна. А относно Макларъна и аз се бях спряла на него, но незнам защо съм такава, но по принцип харесвам, тежки мащабни колички и затова макларъна не ми харесва визуално.

Направо започнах да се разубеждавам дали да я сменям моята.

Зипър, благодаря ти за мнението имах нужда някой да ми каже точно това. И аз съм останала с впечатление, че Арията е много удобна, но сега като се изписаха толкова неща за нея и се раздвуих.

Днес отписах каката от ясла и за в бъдеще ще е с мен по-разходки, а и Денис като проходи, определено ще ми трябва лека количка, която да бутам, дърпам, суркам лесно  Grinning А моята е два пъти по-тежка от Арията.

# 462
# 463
  • Средната земя
Ulla, голям смях падна Joy

# 464
  • Оранжевата стая
Девочки, много се смях с дебатите  Mr. Green
ша ма извинявате, ама не можах да ги дочета всички  Blush
Тук определено си е по-интересно от августовската ми тема, където тепърва пак обсъждат  фетални морфологии, гади ми се, не ми се гади и т.н .... Тия неща са ми ясни, доста скоро ги минахме  Joy  Joy hahaha
За летните колички да попитам - смятате ли, че Макларън са най-лекият вариант за лятна количка, че в моето състояние искам максимално да си облекча вдигането, разтягането и сгъването ...
ПП. Количката Мутси, която си купих, въпреки чудният и външен вид се оказа с доста несъвършенства, включително и тежестта и  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт