Януари вече се изнизва, ЮНЧЕ за пюренце се облизва ! - №13

• 21 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от нас,
Днес беше хубаво времето за снежна разходка. Даже малко погазихме в снега пред блока преди да се приберем Simple Smile

Напоследък даже и седнал не иска много-много, като го сложа седнал и търси нещо да се хване и да се изправи на него. Проходилка нямаме, из къщи обикаля като го държа за двете ръце (обожава!), или пък се придвижва по касата на леглото.Прави много стабилни крачки, само равновесието му е проблем. Гледам да е по чорапки, но има моменти, в които е с обувчици. Чудя се, толкова ли пък е необходимо да са специални обувките за прохождане?

Щях да ви питам, има ли някой  друг, който не разбира за какво е бънджито? Слагам го, а той го ползва за проходилка. До вратата имам метални движещи се рафтчета с плодове и зелнечуци и само се опитва да ги докопа и да почне да ги пренарежда. Показвам му как да скача, от време на време се усеща, но в повечето време разглежда и като цяло май не е разбрал, че бънджито е за скачане (а много обича да скача). Чудя се вече как да му покажа.

Честити на притежателите на новите зъбчета! Ние още нямаме.
И болничките, да се оправяте бързичко. Чери, Кетти, Милкуз, преборихте ли ги болестите?

За менюто, днес ядохме спанак с ориз и гъби (спанак, лук, зехтин,гъби, ориз, магданоз и риган). Реших да въведа гъбите, понеже много ги употребяваме вкъщи. Следобед гризка един резен круша, но толкова време го дъвка, че накрая ми писна и му пасирах останалата част Simple Smile За вечеря имаме каша от сварено и пасирано просо.

Антония, аз лично от време на време рискувам - като виждам, че (да чукам на дърво!) не прави реакции, храни, които традиционно не се считат за опасни, като царевица и ориз, бих ги дала заедно. Най-много ако направи някаква реакция, да не знаеш от какво е и да трябва пак да ги даваш едно по едно.
Марчелка, а може би елдата с по-острия си вкус не му се харесва? Боил не ми беше отказвал нищо до кашата от елда. Хапна една хапка и като запечата тая уста - край. Чак като видя, че му нося нова каша от царевица, я отвори.

Май напоследък и неговото "мама" почва да става осъзнато. Или поне го използва в моменти, когато има нужда от нещо или когато е доволен Simple Smile Иначе Т-то не го е научил да го произнася, и на баща си говори на турски, вика "буба".

# 616

Иначе Т-то не го е научил да го произнася, и на баща си говори на турски, вика "буба".
Joy Joy Joy

# 617

Само на мен ли ми прави впечатление, че Мартеа не пише вече? Защо трябваше да се изразява различно мнение по този начин? Аз държа да кажа, че нейното мнение за мен е било винаги много ценно и полезно. Дано чете ....
Peace

# 618
Lulu25, благодаря ти, че си се сетила за нас!!!  Hug Борката е пушка, утре ще ходим да го чуят, но вече почти не кашля. Много се радвам, че и аз изкарах вируса, мисля, че му помогнах с кърменето. Каката обаче като я слушам май няма да се размине с АБ.  Confused Да го нацелуваш твоя бърборко, много ми е сладък какви ги ръси.  Heart Eyes
Есма, и от мен най-сърдечни пожелания за теб и за цялото ти семейство! На патерички, но от сърце!   bouquet
Мартеа и аз се надявам да продължи да се включва, участието и в темата е безценно.  Peace

В проходилката и Борето е само по чорапи, но вкъщи сме с естествен паркет, а тръбите на парното минават под него, така че е много топло.  Peace

И аз имам въпрос - децата ви как преминават от седнало положение към по корем? Борислав се навежда напред и някак много неестествено извива краката настрани и забучва главата.  hahaha Опитвам се да го науча да се подпре на ръце и да вдигне дупето, ама не прихваща.

# 619
И аз имам въпрос - децата ви как преминават от седнало положение към по корем? Борислав се навежда напред и някак много неестествено извива краката настрани и забучва главата.  hahaha Опитвам се да го науча да се подпре на ръце и да вдигне дупето, ама не прихваща.

И Дамян точно така се обръща или от седнало положение се обръща направо настрани и се извива и се оказва по корем Simple Smile много е смешен. Друг е въпросът, че той изобщо не обича да стои по корем и започва едно мрънкане.
Напоследък не иска да лежи, не иска и да седи, иска да стои прав.

Много се надявам Мартеа да не спира да пише, аз лично много научавам от нейните постове Peace

# 620
  • Бургас
Много се надявам Мартеа да не спира да пише, аз лично много научавам от нейните постове Peace

Aз също. Grinning

Милкуз, радвам се, че Борето е по-добре!Дано и кака му бързо се оправя! Praynig

Тони, ако не си въвела ориза, може да го направиш със зеленчуково пюре и след това да включиш кашата.В доста пюрета има ориз, едното за което се сещам е тиквички с картофи на Хип, но има и доста други.Аз така въведох ориза и след няколко дни му дадох и оризова каша. Simple Smile

# 621
  • Оранжевата стая
Xlora  аз съм с MACLAREN MX3 - еми  страхотен е тежи 9.800кг,супер маневрена и удобна има пълно легнало положение на гръбчето   Peace

Калимана, ако можех да се върна назад при покупката на количка за Анджи като новородено, може би бих избрала този модел - наистина изглежда добре.
Но сега тя вече е по-голямка и не държа на пълно легналото положение.
Мисля да и взема ето този модел на Макларън http://www.babyboom2000.co.uk/product_images/e/triumphmajesty__06314_zoom.jpg
по-лекичка е и много добре се сгъва, има полулегнало положение, а живот и здраве по-нататък ще му мисля като се роди бебето какво ще правя  Mr. Green

# 622
За зъбите  - значи не сме сами имаме си компания  Wink

Вероник  - "Здраве " ли имаш в предвид ? Thinking

# 623
  • Пловдив
Цитат
За Вигантола, мъжът ми каза, че доколкото си спомня аптеката се казвала Панацея. Ако не се лъжа, верига аптеки са и не са само в ПЗ

kalimana , тази информация е дала Вероник вчера за аптеката     Peace     Дано да ти е от полза това.

# 624
Да ,но аз я питам ,защото мога да изпратя брат ми да ми купи  -  аз съм от Пазарджик  Peace или поне бях до преди 10 години  Crazy

# 625
  • Пловдив
Да ,но аз я питам ,защото мога да изпратя брат ми да ми купи  -  аз съм от Пазарджик  Peace или поне бях до преди 10 години  Crazy

Прати го тогава в тази аптека - Панацея, поне аз така разбирам нещата   Laughing

# 626
Гледам да е по чорапки, но има моменти, в които е с обувчици. Чудя се, толкова ли пък е необходимо да са специални обувките за прохождане?

Щях да ви питам, има ли някой  друг, който не разбира за какво е бънджито? Слагам го, а той го ползва за проходилка.

Засега не, но предполагам като се стопли и прекарваме повече време навън няма да става да ходят с чорапи по площадките  Mr. Green И в този ред да питам: Предложения за обувки освен Колев и Колев и Капчица?

Може би свързва изправеното положение с вървене. Рая в началото скачаше на проходилката  Wink

# 627
  • Пловдив
За обувчици има и добри предложения на Chippo и Geox. Но и аз не съм решила все още. май ще заложа на класиката - К и К    Simple Smile

# 628
  • по света и у нас
....Само на мен ли ми прави впечатление, че Мартеа не пише вече? Защо трябваше да се изразява различно мнение по този начин? Аз държа да кажа, че нейното мнение за мен е било винаги много ценно и полезно. Дано чете ....
Дано чете наистина,тя е един безценен извор на полезни съвети и за мен винаги нейните постове са били важни! Hug
Мартеа,не си сама! Heart Eyes

# 629
Мартеа не е писала само от два дни, не вярвам да се е отказала заради спора.Възможно е да си има друга причина.Дано да е за добро.Като споменахте липсващи-Веси Архипова не се е разписвала скоро, Николови също, те май са доста  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт