От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 265
  • 918
  •   1
Отговори
# 105
Доволна съм от Мтел.
По време на въвеждането на новата Система и проблемите на други клиенти с надписани сметки и разговори при мене положението е ОК.  Сметките идват по-бавно, но са с нормални стойности.
Нямам надписани минути, СМСи и разговори.
На Глобул съм доволна само от предплатените карти - там не съм имала проблеми.
С Виваком нямам отношения. Разведох се с БТК в далечната 2002 г.

И аз съм така по отношение на Мтел... Не са ми пристигали сметки, по-големи от обичайните, които плащам, и за това станах мнителна към многото недоволни, които масово плюят по тях...  Thinking
а когато реших да прекратя договора с бтк беше много неприятно, защото служителката ( някаква много противна мъжо-жена) супер нагло се опитваше да ме задържи като клиент. Мнооооого се издразних тогава  #Cussing out

# 106
Знаете ли дали отпадна автоматичното подновяване на договорите(по-специално за Мтел)?
По едно време много се шумеше,но му изтървах нишката.
Днес ходих в Мтел с искане да анулират номера на починал близък и бях учудена да науча,че "да,отпаднало било автоматичното подновяване,но само за нови клиенти".Така ли е наистина и при всички оператори ли??
Ами те се молят тогава да станем нови абонати на друг оператор,та да имаме и ние  привилегиите на новите.Като не ценят,че от 12г.сме с тях...
Утре ще ги обиколя всичките в търсене на най-изгодни условия за фирма.Все ми е тая кои ще са,важното е добри цени в мрежата и безплатни минути към другите оператори,но в последното Мтел май не ги бива много.

# 107
  • In my tropical dream
LilaC адски тъпо от тяхна страна  Confused...Ама всички са един дол дренки.
Аз си изтрих гласа, който бях дала за Глобул  Crossing Arms Не можело да минаваш на по-малка такса през срока на договора  Tired . Бих ги разбрала, ако при минаването на дадената програма са дали  някакви преференции от сорта "първите n месеца така, пък после иначе", изгодни телефони или някакви други екстри. Обаче не е имало нищо такова. Просто от по-ниска такса минахме на по-висока, а сега не можело да се върнем на старата. Че даже май не можело да минеш и на друга програма със същата такса. Само нагоре. Грубо ми се струва от тяхна страна. Не ги интересуват нуждите на абонатите, а само да влизат повече пари в касата  Money  Money  Money
LilaC с условията за фирми не съм запозната, но като частно лице съм доволна по принцип от програмата на тези отгоре дето ги оплювам Globul unlimited - има много безплатни минути в цялата мрежа на Глобул и малко и към другите мрежи.

# 108
Аз си изтрих гласа, който бях дала за Глобул  Crossing Arms Не можело да минаваш на по-малка такса през срока на договора  Tired .
Това е така и при Мтел,проверено.Аз дори предлагах не да мина на по-ниска такса,да остана на скъпата(като толкова ми беше акъла да я подпиша за 2г  ooooh!),но да променя условията,което тях не ги бърка-пак ще ми вземат парите,но поне ще имат доволен клиент,т.е. и вълкът,и агнето сити.Ама не-много от високо гледаха тогава,а сега не знаят къде да гледат като ми връчват 3 фактури наведнъж за плащане.И им ги платих,де,за да мога да ги напусна,когато реша.И сега ново 20,типично българско:автоматичното подновяване на договорите отпада,ама за нови клиенти.Що???
А за да благоволят да опростят договора на починалия,искат смъртния му акт.Тъпото е,че той не фигурира като име при тях-фирмените телефони всичките се водят на едно име,на шефа.Казах им го това,но нищо-да съм донесяла оригинала все пак да го копират???Молба ще пишем,ще чакаме отговор един месец,че още такси да вземат и така...
Но нямам илюзиите,че някой от операторите мисли и за клиентите,те са си плюли в устите и ако не ги принудят по всички начини,няма оправия.

Последна редакция: чт, 26 май 2011, 18:44 от LilaC

# 109
Аз си оставам най-доволна от мтел. Безплатни минути към всички и качеството на мобилния интернет ми допадат най-много сравнено с останалите.
Сега обаче много се чудя за един супербоб. Има промоция за 500 мин към всички за 15 лв.

# 110
През годините сме ползвали и трите. В момента сме с Виваком и сме най-доволни, но ползваме само мобилна услуга без телевизии и интернет.

# 111
Като цяло нямам забележки към Виваком.
Глобул са също окей, като изключим партньорите им от сорта на Германос, 2би и подобни. Адски нагли, манипулативни и подмолни. Преди две години от Германос ми се бяха обаждали със заплахата, че ако не отида в техен магазин да преподпиша, щели да ми спрат телефона. Започнах неистово да се смея и служителката, виждайки, че няма да ѝ мине номера затвори.  Mr. Green
Въпреки това имам  познати измамени от тази схема и подобна - отиваш да си плащаш сметката, но ти казват, че не било възможно, защото договора ти изтична например след 2 месеца и хайде едно преподписване.  #Cussing out От тогава ходя само в магазини на Глобул и си плащам сметката по банков път.
За Мтел обаче, не мога да кажа нищо добро. Преди години бях на абонаментна програма с включени минути. Един месец пристига сметка 3-4 пъти по-висока от нормалната. Оказа се, че по някаква причина пакета минути не се бил активирал за текущия месец. Платих си сметката с уверението, че следващите месеци ще ми приспаднат надвзетите пари. На следващия месец отивам да си плащам сметката и се оказва, че никакви пари няма да ми върнат, нито да ми приспаднат, защото всичко вече било фактурирано, но като израз на добра воля, щели да ми дадат за 1 МЕСЕЦ двойно повече минути от тези включени в тарифата.  Laughing Направо побеснях от това дебелоочие, платих си за оставащите месеци от договора и им хвърлих картата.
Тогава още нямаше КЗП и единствената възможност беше да си пърся правата по съдебен път.
Преди две години в предишната фирма пак на Мтел, често ме командироваха с колежка в чужбина. Един ден, един от мениджърите след поредната командировка видимо ядосан ни попита, какви били тези своеволия със служебните телефони. Размаха разпечатки с проведени разговори в роуминг с продължителност от сорта на 30-40 минути и дори час.  Shocked С колежката направо паднахме, съпоставихме разпечатките със логовете от нашите телефони и естествено имаше огромно разминаване. Собствениците на фирмата се бяха надъхали да съдят до дупка Мтел, защото по груби сметки ставаше въпрос на системно надписване и ощетяване на фирмата с няколко хиляди лева. Консултира ли се юрист и се запътили към офис на Мтел да им бъдат заверени документите да проведени разговори, фактури и тн. Служителите веднага разбрали за какво става дума и се оправдали, че единствено управител на офис можел да им завери документите, а той не бил в момента в офиса. Отишли в друг офис и отново се повторила ситуацията. В крайна сметка направили корекции по сметките, оправдавайки се с грешка в системата.  Laughing

# 112
От кой мобилен оператор сте доволни ?
M-tel    - 77 (29.2%)
Globul    - 96 (36.4%)
Vivacom    - 91 (34.5%)

Много малки разлики.  Confused

# 113
  • York
Въобще не съм доволна от Мтел. Не бях ползвала скоро услугите им, но сега ми се налага служебно да го правя. Много пътувам, а често ми се случва да нямам обхват, което ми пречи на работата.

# 114
след Мтел и Вивател и сметки от 80-90 лв, минах на Боб. Първата ми сметка е 15 лв. Втората ще е към 30 . Засега съм доволна. Мъжа ми плаща и той до 30 лв.
Писна ми от договори и обвързвания.
Боб засега ме урежда идеално.

# 115
Боб засега ме урежда идеално.
Боб не бяха ли към Мтел?
Иначе цените им-поне това,което ми трябва,-са по-добри от Мтелските.

# 116
На Вивател сме от една година и нещо като се включва GSM-Те ,домашния и Интернет и сме много доволни,преди бяхме на Мтел и не съм доволна всеки път имах по 30лев сметка като говоря само с мъжа ми :Lil:

# 117
  • Ямбол
А аз говоря само с мъжа ми, детето и майка ми и сметката ми е 7лв. на Мтел.

# 118
Да се допълня-поразпитах и минах към боб.
Доволна Peace.

# 119
  • Costa Rica
Не съм доволна от нито един от трите. За мъките си с Глобул изписах фермани в други теми, не ми се повтаря. Виваком предлагат интернет с ужасно качество, за измамите с договори по телефона  да не отварям дума ooooh! М-телците ги отрязах преди много, много години.

Изобщо - принципът "всички са маскари" важи с пълна сила. Некадърността на хлапетата в офисите им е ужасяваща, независимо от фирмата. Имам чувството, че това  е умишлено,  с цел забълбукване на потребителя.

Имам почти изтичащ абонамент към Виваком, няма да го подновявам ( те поне се отказаха от автоматичното преподписване).

Общи условия

Активация на акаунт