От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 270
  • 918
  •   1
Отговори
# 120
Мои познати избягаха от МентеТел заради надписване на сметките.

# 121
Некадърността на хлапетата в офисите им е ужасяваща, независимо от фирмата. Имам чувството, че това  е умишлено,  с цел забълбукване на потребителя.
Напълно съгласна.
Имам приятелка във Виваком,от която знам под какъв стрес са да си изпълнят таргетния план(иначе хем заплатата основна,хем има риск да те разкарат за "несправяне").
Ще ти кажат всичко,което искаш да чуеш,като ще премълчат и изкривят каквото е нужно,за да те хванат.Разчитайки,че  понеже "всички са маскари",на теб ще ти омръзне да се разправяш и прехвърляш безкрайно,и ще се кротнеш при тях.
В боб също не ти обясняват много добре,особено връзката стартов пакет-супербоб.Не ми стана приятно в разстояние на няколко дни да платя стартов пакет и после предплащане за супербоб,т.е.около 30 лв за 1300 мин.към всички мрежи.После обаче нещата се канализират и на мен 1000 мин./15 лв. ми стигат,ако не-ще говоря по 11 ст.пак с всички.Преди давах към 20 лв. за един Селект на Мтел с някакви си 200 мин.в тяхната мрежа и с останалите по 30+ст./мин.,доколкото си спомням.Хм,не съм им проверила роуминга на боб,сега се сещам...
Дано не се издънят,че не знам вече при кого ще ходя.Поне с боб договори нямаме.

# 122
  • Бургас
Мтел и Виваком ползвам аз.
Мъжът ми има абонамент и към трите оператора.
Един дол дренки са в общи линии  Whistling

# 123
  • Kопенхаген
От М- тел, дори трябва да ми плащат за лоялен клиент  Grinning
Номерът ми е от първите с трите осмици и никога не съм го сменяла, защото е сребърен  Grinning

Иначе за съм ползвала служебен телефон на Глобул.

# 124
  • Стара Загора
До сега съм била абонат само на М-тел!!Разговорите ми са умерени,плащам си редовно,следя си сметките и не съм имала неприятни изненади!!

# 125
Минах и през трите оператора. От Глобул обаче съм ужасно възмутена! Тъй като вече имах два телефона, като абонат на Виваком и Мтел, реших да си купя предплатена карта на Глобул, за да я ползвам, когато се обаждам на две приятелки, само заради тях. Съответно след като зареждах ваучера, си имах налична сума, обикновено стойността на ваучера, плюс 50 безплатни минути, които ми стигаха за двете приятелки, и без това говорехме веднъж-два пъти в месеца. Последният път си купех ваучер от 6 лв., като знаех, че в картата имам още 2-3 лв. Каква беше изненадата ми, когато опитвайки се да въведа кода, се оказа, че картата ми е невалидна, а парите, които ги са вътре ги няма! Трябвало да си заредя ваучер в рамките на месеца!Така че, ми изгоря картата, трите лева в нея, и шесте от ваучера, който купих, за да презаредя.Що за простотия е това? Имала съм предплатена карта и на мтел, но там ми се е случвало да презареждам и едни път в годината, никой не ми е спирал картата!  Засега съм доволна и от Виваком и от Мтел, устройват ме и тарифните планове, на които съм и безплатните минути, които имам. Все пак мисля, че проблемът при мтел, е ограничаването на безплатните минути до няколко номера, в повечето им тарифни планове.

# 126
Аз съм клиент на Глобул. Преминах към тях, след като се опарих от първите посочени в анкетата. Доволна съм. Имам познати, които се изказват много ласкаво и за Виваком, но аз съм на такъв тарифен план, че не ми е нужна друга карта. Глобул пускат хубави промоции и добри оферти.

# 127
  • с/у ОколоМръсТното
От М- тел, дори трябва да ми плащат за лоялен клиент  Grinning
Номерът ми е от първите с трите осмици и никога не съм го сменяла, защото е сребърен  Grinning

и ние се надявахме на същото, че мъжОт е около хиляда и нам-си-ти кой техен абонат, ма нъцки.
Затова съм ги кръстила МенТЕЛ.  Close
Имах Глабул и бях доволна. Сега сме с фирмен МенТЕЛ и нямам конкретно доволство/недеволство.

# 128
Писах Глобул, защото доскоро бях на тяхна предплатена карта и нямаше по-доволна от мен на света.

# 129
От М- тел, дори трябва да ми плащат за лоялен клиент  Grinning
Номерът ми е от първите с трите осмици и никога не съм го сменяла, защото е сребърен  Grinning

Иначе за съм ползвала служебен телефон на Глобул.

Rolling EyesМи то има много хора с такива номера, много хора, които са от първите клиенти и повечето клиенти, които си плащат сметките, за оператора са лоялни. На всички ли трябва да плащат? Wink
Аз съм доволна от Глобул Rolling Eyes

# 130
  • Kопенхаген
Едва ли, но в нета има достатъчно информация за това: Що е то сребърен, златен, платинен номер?

Мисля, че всяка уважаваща себе си фирма трябва да има програма ,, Лоялен Клиент,,  Grinning

# 131
 Rolling EyesАко говориш за програмата Мтел клуб за лоялни клиенти, повечето клиенти са участници в нея, изключвайки новите абонати, които влизат след 6-и месец, ако си плащат редовно.

# 132
Винаги съм била доволна от мтел, въпреки общото настроение. Явно е лично мнението Wink

# 133
  • Луната ни пази
Винаги съм била доволна от мтел, въпреки общото настроение. Явно е лично мнението Wink
newsm10

# 134
  • Cyprus, Пловдив
И аз на МенТел  Mr. Green Ползвам този номер повече от 10 години и да-лоялен клиент съм, но в замяна нямам НИКАКВИ преференции   Wink Всеки месец си казвам, че се отказвам от тях, но за съжаление не очаквам по-добра оферта от другите  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт