От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 282
  • 918
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък съм сравнително доволна от мобилния нет на Виваком. И то от най-евтиния 5 лв. на месец. От два месеца съм изцяло на него, защото не съм вкъщи. Спокойно си ползвам Фейсбук, поща, скайп, сърфирам из сайтове. Даже успявам да си изтегля по някое клипче от Ютюб, макар и по-бавничко. Но все пак за 5 лв. на месец си е много добре.

Интересно ми е каква е скоростта на този абонамент за 5лв  и скайпа нормално ли се чува ? Тази оферта /флашката/ свързана ли е с нета , който имаш в къщи . Би ли споделила .

Честно казано, много не разбирам от скорости, но мисля, че моят нет е 500 мб на пълна скорост. Най-минималната. Не е свързан с домашния ми нет, вкъщи съм на Нет 1. Реално офертата за най-ниската тарифа наистина би трябвало да е свързана с домашния нет, поне така ми бяха обяснили в офисите на виваком. Казаха ми, че ако нямам и домашен нет от тях, няма как да ползвам нет от 5 лв., а най-малко от 10лв. Но,както съм писала и по-горе, един ден като ходих да си плащам сметката за телефона ми обясниха, че имало промоция само за определени офиси, която ми позволява да ползвам офертата за 5 лв. и без да съм им клиент и на домашния нет. И така се абонирах за този вариант. Ако договорът е двегодишен получаваш флашката безплатно, а ако за една, мисля че трябваше да се платят 30 или 40 лв. за нея.
В скайп не говоря, а само пиша, понеже имам проблеми с микрофона. Фейсбук, пощи, форуми-нормално. Преди да превиша пълната скорост, мога да си гледам клипове спокойно, след като я превиша почва да засича, но мога да си изтегля клипче и на ниската скорост, макар и по-бавно.
Мен ме устройва за временно ползване. Апропо, офисът, в който беше промоцията е в  София, Кауфланд в Младост 3.

# 166
Аз за Глобул нямам мнение, защото нямам впечатления от тях. Мога да коментирам само този оператор, който ползвам вече цифра време Simple Smile Важното е всеки в частност да си намери необходимия план, който го задоволява, иначе самият оператор не е толкова от значение Wink

# 167
" - Алоо, М-тел ли е?
   - Не, вие се свързахте с Globul.
   - Aaa, и ваш'та майка да е*а!"

# 168
М-тел пита, потребителите отговарят! /Копи-пейст от фейсбук страницата на Мтел/

M-Tel/Mobiltel Bulgaria · 64 697 харесват това.
15 май в 21:21 ·
Тази вечер е идеална за ....? Simple Smile))

- Герган Георгиев да ни надпишете сметките!!!
15 май в 21:58 · Харесва ми · 8

# 169
ахахахах сега вицове ли си казвате...аз за жалост не се сещам, продължавайте  Mr. Green

# 170
Това, моето, звучи като виц, но съм го копирала 1:1 от страницата им във фейсбук... Crazy

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 12:19 от Миглена_Аллауи

# 171
Сладури  Mr. Green

# 172
Като клиент и на трите оператора - от никой не съм доволна!!!

# 173
Аз съм била на Виваком и на Мтел .В началото бях на мтел, но нещо се разлигавих и реших, че вивите може да ми предложат по-удобен и добър план за сметка на стария ми верен оператор, от който реших да се откажа след годините служене ахахаха.И един хубав ден открих, че Вивата са далече светлинни години от Мтел...та бях поставена пред нов избор...

# 174
Като клиент и на трите оператора - от никой не съм доволна!!!
...към което добавям и интернет доставчици от всякакъв калибър  #2gunfire
Сега се надявам боб да пуснат някой по-свестен план по повод някаква годишнина тяхна,че ми трябват още две симки с повече минути към всички оператори.Малката ми навърта големи сметки като не може да се оправи кой приятел към кой оператор е.Или ми усвоява бобовския телефон за лични нужди постоянно.

# 175
Ааа по-добре да не засягаме темата с нет-а, че там има едно имее, дето се споменава само с лошо за съжаление ...

# 176
Кое е това име ?

# 177

какво според теб ще напише служителка на м-тел ?

# 178
Името е БЛИЗУ....
Ана Каренина, объркала си се нещо...ама не знам защо Simple Smile

# 179
Моя приятелка е много доволна от Близу, което искрено ме изуми. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт