От кой мобилен оператор сте доволни?

• 111 281
  • 918
  •   1
Отговори
# 150
Единствения проблем, който съм имала някога е надшаването на 2000те минути Laughing

Shocked

Не вярвах, че има такива хора  Laughing

Ооооо, има, има  Laughing , но се преодолява. Сега и 100 са ми достатъчни  Grinning

# 151
И аз съм с 2000 безплатни, но повече от 500 минути не мога да изговоря  Laughing

# 152
Тук, доколкото добивам представааа....всички сме доволни от различен мобилен оператор...Simple Smile))накрая ще е хубаво да се систематизира гласуването, за да разберем кой, аджеба, е най-добър Wink

# 153
Аз съм си дрънкало, не се чудете Laughing
Бях чела в мтелската тема, че се случва да не се задейства кредитния лимит. Случвало ми се е винаги телефона ми е блокирал на 30 лв. + вече няма нужда да си сменям оператора, защото масово преминаха на глобул.

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 15:29 от Harukaze

# 154
От 2001 до миналата година бях абонат на Мтел, но прекъснах отношенията си с тях, сега съм към Виваком и съм доволна

# 155
Аз пък съм била на Вива и точно, защото не бях никак доволна си прекратих договора и не искам да чуя за тях по никоя линия. Надписваха ми откровено сметки ....интернет, всичко ...  #2gunfire

# 156
Ахахаха даа аз бях недоволна така от
Глобул, но Виваком не мисля, че са толкова зле Simple Smile

# 157

Scarlet Ohara  ......    Grinning  ще си доволна от тях докато не те изработят като нас ,  които сме ги наритали . Сега изгубиха клиент с - дом. тел. , моб. тел. и Нет , заради гадните си и нагли номера .
   тук съм написала . Сега имам без договор БОБ , ако се наложи като домашен , а си намерих Нет от друг доставчик  мн. по добра оферта ..... за по малко пари - двойно по бърз от този на виваком . Сега да се радват ,че ме загубиха като клиент . Ми тя наглостта им граници няма - дано не ти се случва , да се опариш и да си спомниш за поста ми .  Peace

# 158
Така е Скарлет...тея не си заслужават труда Виваком. Аз отдавна не използвам интернета им, след като ми изиграха стабилен номер преди години и ми надписаха сметка за 200 лева Simple Smile

# 159
Аз нямам такъв опит с тях...със сигурност, обаче и другите оператори надписват Simple Smile

# 160

Scarlet Ohara  ...      Няма лошо щом си доволна всичко е ОК !  И ние сме доволни от нашите в момента  - т.е.  всички са щастливи   Joy Joy

# 161
Доволни сме глупости - аз мразя да ме лъжат и мамят...а мобилните оператори правят точно това. Може да ми отнеме часове да споделя горчивия си опит, който всеки миг, когато се сетя за него изплува ...  ooooh!

# 162
Аз пък съм сравнително доволна от мобилния нет на Виваком. И то от най-евтиния 5 лв. на месец. От два месеца съм изцяло на него, защото не съм вкъщи. Спокойно си ползвам Фейсбук, поща, скайп, сърфирам из сайтове. Даже успявам да си изтегля по някое клипче от Ютюб, макар и по-бавничко. Но все пак за 5 лв. на месец си е много добре.

# 163
Аз пък съм сравнително доволна от мобилния нет на Виваком. И то от най-евтиния 5 лв. на месец. От два месеца съм изцяло на него, защото не съм вкъщи. Спокойно си ползвам Фейсбук, поща, скайп, сърфирам из сайтове. Даже успявам да си изтегля по някое клипче от Ютюб, макар и по-бавничко. Но все пак за 5 лв. на месец си е много добре.

Интересно ми е каква е скоростта на този абонамент за 5лв  и скайпа нормално ли се чува ? Тази оферта /флашката/ свързана ли е с нета , който имаш в къщи . Би ли споделила .

# 164
Ако трябва да кажа от кой съм с една идея по-доволна - това е Глобул. На Вивател не съм използвала услугите.

Общи условия

Активация на акаунт