От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 543
  • 918
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Договора ми изтича август месец, искам след това да спра номера , тъй като вече няма да се ползва. На касата днес ми казаха, че договора ми изтича август, тогава мога да го преподпиша, а чак октомври да го спра. Някой знае ли защо е така? И защо след като договора ми изтича август месец, трябва да плащам още 2 месеца такса?

# 511
Какво ти отговориха в офиса на оператора?

# 512
Казаха ми,че мога да прекратя октомври месец, иначе трябва да плащам неустойка. Не разбрах защо до октомври, при положение че август месец изтича договора. Септември и октомври на какъв договор ще съм?

# 513
А чу ли се с оператор - *88, 123 или там който е номерът? Често версиите в офис и на оператор са различни.

# 514
Това първия договор ли е? Питам, защото при нас е нещо подобно - първия договор е сключен октомври, но сме го подновявали август и от август тече новия договор. Попитах ги при смяна или отказ коя дата се гледа и ми казаха, че е на първия договор, т.е. октомври. Не виждам голяма логика, но това им беше отговора. Мисля като наближи август да пратя един мейл до централата им и да видя оттам какво ще ми отговорят. Ако отговора е същия ще препратя мейла до КЗП за компетентен отговор. Всичко казано по телефон или на каса няма как да го докажа, че е така и затова предпочитам мейл с отговор. Аз също ще спирам услуга и затова се интересувам в случая.

# 515
  • Русе
Първият ни договор е от август но последното преподписване ни е месец май. С годините все преподписвахме по-рано. И сега чакаме август за да прекратим отношенията. Уж нямало да ни искат един месец предизвестие. Дано наистина се окаже така.

# 516
Първият ни договор е от август но последното преподписване ни е месец май. С годините все преподписвахме по-рано. И сега чакаме август за да прекратим отношенията. Уж нямало да ни искат един месец предизвестие. Дано наистина се окаже така.
Моят съвет е за всеки случай да си подадеш предизвестие, за да няма изненади после.

# 517
  • Ямбол
Ако не подпишеш нов договор, след изтичането на срока договорът става безсрочен и може да се прекрати по всяко време.
Смятам, че ако правилно си разбрала, са ти дръпнали една дебела лъжа.

# 518
  • Русе
Направих си трудът да изчета общите условия и там не срещнах такова условие. Само за погасяване на задълженията имаше. Срок нямаше упоменат. Така или иначе ще пренесем номерата на друг оператор един месец предварително, няма да им пускам предизвестие.

# 519
При пренасяна няма нужда от предизвестие, наистина  Peace

# 520
Един модел са всичките според мене  Joy Joy Joy На който мобилен оператор да е човек все ще се прецака.

# 521
Някой, който ползва мобилен нет към виваком, ако обича да ми каже, има ли проблем със скоростта последните дни? Ползвам три карти с мобилен интрернет- за таблет, за стикче за лаптопа и за телефона, и при трите последните дни скоростта е ужасно ниска. Не съм си вкъщи за празниците и трябва да разчитам само на мобилен нет, но ми изпилиха нервите. Особено с фейсбук ми е най-трудно. Влизам си с триста зора в профила, но не мога една снимка да отворя, какво остава да кача...Наистина, и за трите карти, изчерпих мб. на бърза скорост, и ме ограничиха, но толкова зле не е било никога.

# 522
Някой, който ползва мобилен нет към виваком, ако обича да ми каже, има ли проблем със скоростта последните дни? Ползвам три карти с мобилен интрернет- за таблет, за стикче за лаптопа и за телефона, и при трите последните дни скоростта е ужасно ниска. Не съм си вкъщи за празниците и трябва да разчитам само на мобилен нет, но ми изпилиха нервите. Особено с фейсбук ми е най-трудно. Влизам си с триста зора в профила, но не мога една снимка да отворя, какво остава да кача...Наистина, и за трите карти, изчерпих мб. на бърза скорост, и ме ограничиха, но толкова зле не е било никога.

вчера  аз се изнервих, щото ми даваше в акаунта, че ми е презареден бързия нет за новия отчетен период, но скоростта беше ужасна

днес е ОК (и не са ми отчетени изразходени МБ от вчера)

# 523
Здравейте,Приключва ми договора с Мтел, но офертата, която ми предлагат за 14 лв. само с 400 мин. към другите номера и без любими номера не ме устройва. За телефона ползвам и интернет.Оглеждам се за предложения от другите оператори и от Вива ком ми предлагат за тази такса включен Интернет от 600 МВ на максимална скорост.Моля ви тези, които ползват Интернет на Вива ком да споделят как е като бързина и качество?

# 524
  • София
От Великден при мене нета на Виваком стана много бавен. Говорих с оператор - имали проблеми.
На друг тел. имам нет от БОБ - там е без забележки.
От телефоните не се вихря във ФБ, сайтове  и подобни простотии. Ползвам ги за търговия на борсата и 1 разговор на ден по Вайбър.

Общи условия

Активация на акаунт