От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 546
  • 918
  •   1
Отговори
# 495
  • through the wormhole
online, в сайта на Мтел има форум, където има питане дали може да се мине от абонаментен план към Прима и отговорът беше, че може. Явно служителите в офисите лъжат на поразия (или са некомпетентни), така че ако все още се интересуваш от тази смяна, им показваш какво пише във форума (както смятам да направя и аз за една м-телска карта ) и... Whistling Естествено очаквам да се опъват. За Виваком обаче не знам как стоят нещата. Нямат форум в сайта си, никакво инфо.

# 496
Един месец преди да ми изтече договора таксата ми е двойна. Оплакване към кого?

# 497
На първо място към самия оператор. Имат ли обяснение защо е така?

# 498
Един месец преди да ми изтече договора таксата ми е двойна. Оплакване към кого?

Това към кой оператор?
Как двойна, нали първоначално се предплаща една месечна такса?

# 499
Вивател.
Твърдят, че в една фактура влиза таксата от следващия месец и изговорените минути от предишния. Ако е така, са прави. Аз мислех, че във фактура от 15 януари до 15 февруари влизат таксата и минутите до средата на януари.
В ел. фактура пише, че дължа 30 лв такса за 15.01-14.02. Договора е до 15 февруари за 15 лв.

# 500
здравейте момичета ,може ли някой да ми разясни какво значи-оператора има право да променя месечния абонамент веднъж годишно,като го индексира с размера на обявения от НСИ средногодишен индекс на потребителските цени за предходната година, в случай че същият е равен или по-голям от 1%.
Това е условие в договор на моб. оператор.Благодаря предварително.

# 501
Някой знае ли, ако имам близо десет месеца до изтичане на двегодишния договор, обаче съм си харесала телефон и искам да ми излезе по-евтино, като преподпиша или променя плана, мога ли да го направя сега, или трябва да чакам?За виваком става въпрос.
Питам, защото миналата година, пак имах доста време до изтичане на договора ми за мобилен нет, но ми разрешиха да го предподпиша, за да ползвам друга отстъпка.

# 502
Как ви се струва този план: http://www.telenor.bg/bg/private/plan/view/rezerv-standard-3999-24 и 1000 минути към всички оператори ли означава?

# 503
Как ви се струва този план: http://www.telenor.bg/bg/private/plan/view/rezerv-standard-3999-24 и 1000 минути към всички оператори ли означава?

това май е хитът в момента  Grinning

да, минутите са към всички

# 504
  • Ямбол
Тези 400 минути резерв, които са еднократно в тези 1000 ли влизат или са отгоре?
Защото пише така : "Резерв национални минути – минути към всички национални мрежи, еднократно за целия срок на договора"
Т.е. за две години имаш 400 минути, които като извадиш от 1000, остават 600 на месец.

# 505
На такъв план - 1000 мин към всички и 15 лв такса и Вивател въртят реклама.

# 506
  • Стара Загора
Тези 400 минути резерв, които са еднократно в тези 1000 ли влизат или са отгоре?
Защото пише така : "Резерв национални минути – минути към всички национални мрежи, еднократно за целия срок на договора"
Т.е. за две години имаш 400 минути, които като извадиш от 1000, остават 600 на месец.

Отгоре са. Като ти свършат месечните, щели да дърпат от тях.

# 507
  • Русе

Отгоре са. Ако не ти стигнат тия хиляда на месец, надвишените минути ще се приспаднат от тия 400.
Примерно: тоя месец изхарчиш 1020 мин. 1000 са от плана, 20 от резерва. Резервът ти остава 380 мин за останалият период от договора. Презумпцията е да не плащаш за надвишени минути а да ползваш от резерва.

# 508
Значи е на сметка. Аз сега съм с 300 теленирски, 300 фиксирани теленорски и 250 мб за 15 лв/месец. Май ще се прехвърлям на този план.

# 509
  • София
На такъв план - 1000 мин към всички и 15 лв такса и Вивател въртят реклама.
И БОБ имат подобен план 1000 мин. към всички мрежи и 2000МВ нет. А и договора е с едномесечно предизвестие. Ползваме го в къщи и сме доволни от обслужването.
http://www.bob.bg/bob-tariffs/index.php

Общи условия

Активация на акаунт