От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 575
  • 918
  •   1
Отговори
# 420
  • Ямбол
....
Валидността,на предплатената карта към Теленор,е 3 месеца.
Не е вярно това, виж в сайта им. Само парите, които си заредила са валидни 3 месеца, после могат само да те търсят до една година.

# 421
За сега от никой.
От скоро ползвам Боб, може би ще съм доволна. Ще видим.

# 422
Била съм  и на 3-те оператора и от виваком останах най-доволна. Grinning

# 423
  • Sofia
Мобилния интернет на Теленор как е?

Зависи от пакета. За кой град питаш?

Относно телевизията на Виваком - напоследък се излагат с технически проблеми, иначе има много приятна опция да си гледаш със закъснение доста канали. Преди да минем на Виваком не съм си представяла колко е удобно това, а сега направо не мога без него. Сутрин карам децата в градината и чак след това сядам да си гледам сутрешния блок с чаша чай (нищо, че вече е минал реално). Дават тема, която не ме вълнува - няма проблем, превъртам напред  Laughing Изпуснала съм интересен филм преди два дни, а чак сега имам свободно време - превъртам и пускам. Детето е изпуснало интересно филмче - връщаме го, няма проблем, няма рев  Mr. Green
Понеже постоянно тичам напред-назад се оказа много удобно да си пускам каквото и когато преценя.

# 424
Точно затова съм се спряла на тях  Peace

Не знам друг, поне в нашия град да предлагат тези есктри.
Не че съм голяма фен на компанията, но искам да избягам отсегашната  Mr. Green, т.е. търся по- малкото зло

# 425
  • Sofia
Имай предвид, че не всички канали имат опция за връщане. На техния сайт трябва да е отбелязано за кои канали става. Провери дали точно те не те интересуват.
Например БНТ и Нова се връщат, но БТВ- не.

# 426
Имай предвид, че не всички канали имат опция за връщане. На техния сайт трябва да е отбелязано за кои канали става. Провери дали точно те не те интересуват.
Например БНТ и Нова се връщат, но БТВ- не.

Ооо, това беше важно уточнение  Peace
Те БТВ нищо и не качват никъде, много са потайни...

# 427
Аз съм към Боб и съм доволна Simple Smile Преди това бях към Глобул (изкарах повече от 6г с него) и бях доволна, но след промяната на отчитането (на 60 сек.) и тарифите като цяло реших, че е време за промяна...  Peace

# 428
animal, как е бобският нет, ако имаш такъв?

# 429
нямам нет, не знам как е Simple Smile

# 430
  • София
animal, как е бобският нет, ако имаш такъв?
Нормален си е бобския нет. Ползвам го за Вайбър, Воксер, влизам във ФБ и търгувам на борсата през телефона.
Пробвай го, ако не ти хареса - прекратяването става с 1 месечно предизвестие.
Не се ангажираш за 1 - 2 год. като при другите.

# 431
Ползвам Боб, откакто са на пазара. Мъжът ми също, спря всички мобилни оператори и каза,че е намерил това, което иска и му върши работа. Аз също намерих това, но го взех пробно с нов номер. Още държа и на другите оператори от сантимент за номерата. Сега обаче съм решена, че спирам всички при първия удобен момент. Интернета ми върши работа, но аз го ползвам за Вайбър, Фейсбук- понякога и да проверя в някоя и друга интернет страница.Ввключен е постоянно, досега не ми е спирал, доволна съм! Забелязала съм,че в последно време, дори ми зарежда по-бързо ,отколкото Вивакомския, от който  бях мн.доволна!

# 432
Ползвам Боб, откакто са на пазара. Мъжът ми също, спря всички мобилни оператори и каза,че е намерил това, което иска и му върши работа. Аз също намерих това, но го взех пробно с нов номер. Още държа и на другите оператори от сантимент за номерата. Сега обаче съм решена, че спирам всички при първия удобен момент. Интернета ми върши работа, но аз го ползвам за Вайбър, Фейсбук- понякога и да проверя в някоя и друга интернет страница.Ввключен е постоянно, досега не ми е спирал, доволна съм! Забелязала съм,че в последно време, дори ми зарежда по-бързо ,отколкото Вивакомския, от който  бях мн.доволна!

Нямаш ли право да си запазиш номера ако минеш към Боб?

# 433
Преди два дни питах и ми казаха, че мога да си прехвърля
стария номер от Глобул при тях.

# 434
"Нямаш ли право да си запазиш номера ако минеш към Боб?"

О, да! Разбира се,че имам. На Глобул съм абонат от 11-12 год., а този го взех за проба, затова с нов номер. Обаче, за да прехвърля стария номер ( Глобулски) сега, трябва да плата отново първоначална такса от 15.00 лв и там още каквото трябваша,а няма смисъл. Хората го научиха и този,така,че скоро спирам останалите( като им свършат договорите). Тук хванах добра промоция 500 мин към всички,500 смс, 500 стационарни, а сега с добавка от 5.00 лв. и 500 мгб интернет. Всичко това за 20 лв. Да чукам на дърво, доволна съм! Дано няма проблеми с тях, въпреки, че са към М-тел, с които много отдавна приключих взаимоотношения!

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 14:32 от *LV*

Общи условия

Активация на акаунт