От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 581
  • 918
  •   1
Отговори
# 405
Като клиент с предплатена карта (Прима) съм доволна от Мтел.
Срещу ваучер от 6 лв на месец имам 200 минути към Мтел и 1000 минути към един VIP номер (VIP номера ми е все едно безлимитен, защото хилядите натрупани минути е невъзможно да изговоря).
Ако не ми стигнат минутите, има SMS oферта от Мтел за допълнителни 300 минути + 100 МВ за 2,90 лв.
Всички минути са към мрежата на Мтел и важат 30 дни.

# 406
Аз кярих една много готина оферта от Хенди, в края на годината Wink Чудех се какво да я правя тази карта, беше ми излишна, даже мислех да я закривам. Тогава ми предложиха, срещу 7 лв. 5 безплатни номера към мтел и 100 безплатни към всички. Много добре ми дойде, защото имам точно пеет човек, с които говоря до безкрайност, и все плащах огромни сметки на виваком.

# 407
Мобилния интернет на Теленор как е?

# 408
Знам, че не е точно то темата, но може да някой да ползва пакет към Виваком. Как е телевизията им ме интересува  newsm78

# 409
  • Ямбол
... Веднъж не бях зареждала известно време, купих са ваучер, мисля че за 10 лв. беше, опитвам да презаредя...оказа се, че номерът ми вече не съществува. Побеснях направо, как може да ми закриват просто ей така номера? Аз си мислех, че е като при мтел като бях на Прима, зареждах веднъж, после цяла година може да не презаредя.
Валидността на картата/номера винаги си е бил една година. Ако са ти го закрили, значи не си зареждала над една година.

# 410
Знам, че не е точно то темата, но може да някой да ползва пакет към Виваком. Как е телевизията им ме интересува  newsm78
Да Ви кажа аз съм доволна, но в сравнение на Булсат (преди бях към тях), не е по-добра. Имам по-често проблеми при лошо време, понякога изчезват имената на каналите, но друго няма.

# 411
Бяхме на Булсат и бяхме доволни, сега обаче много оплакват.
Харесват ми екстрите на Виваком, не знам другите кабеларки да ги имат, може и да греша.
А интернета им как е?

Нещо не мога да се спогодя със сегашния ни доставчик, непрекъснато имаме проблем със свързването с нета...Всеки път звъня, те променят канали.....кошмар някакъв.

Та явно ще сменям пакет телевизия с интернет.

# 412
Бяхме на Булсат и бяхме доволни, сега обаче много оплакват.
Харесват ми екстрите на Виваком, не знам другите кабеларки да ги имат, може и да греша.
А интернета им как е?

Нещо не мога да се спогодя със сегашния ни доставчик, непрекъснато имаме проблем със свързването с нета...Всеки път звъня, те променят канали.....кошмар някакъв.

Та явно ще сменям пакет телевизия с интернет.

Аз живея в малък град и при нас няма оптики, и имаме само 20 mbt интернет, не е много хубав, но бива. Също нямаме и от тази телевизия с многото екстри, само обикновена.

# 413
Аз съм била абонат и на трите оператора, на два от които, все още. Май засега от мтел съм най-доволна. На Глобул имах предплатена карта и я ползвах много рядко, само за определени номера. Веднъж не бях зареждала известно време, купих са ваучер, мисля че за 10 лв. беше, опитвам да презаредя...оказа се, че номерът ми вече не съществува. Побеснях направо, как може да ми закриват просто ей така номера? Аз си мислех, че е като при мтел като бях на Прима, зареждах веднъж, после цяла година може да не презаредя.

Не знам кога ти се е случило,но картите на Теленор,вече важат 3 месеца.

# 414
  • Ямбол
...
Картите не, само ваучерите. Картите си важат 12 месеца.

# 415
Да Ви кажа аз съм доволна, но в сравнение на Булсат (преди бях към тях), не е по-добра. Имам по-често проблеми при лошо време, понякога изчезват имената на каналите, но друго няма.
Аз съм доволна от телевизията на Виваком, но сигналът за интернет и телевизия минава през стационарния телефон.
Съседите получаваха сигнала от тези чинии, като на Булсат, само че на Виваком и имаха проблеми при лошо време. Тъкмо затова ги предупредих, че не искам връзка по този начин.

# 416
Преди две години някъде ми се случи това с Глобул. Аз съм сигурна, че в никакъв случай не може да не съм заредила цяла година, още повече, че съм ползвала услугите на оператора за месеци.

Що се отнася до телевизията на Виваком, майка ми мислеше да преминава към тях от Булсатком.
Гледахме една оферта, която беше 15,80 ли, не помня точно, две в едно-телевизия и интеренет.
Ходих в офиса да питам, така ли е както в брошурата, така било. Идват техниците и първият им въпрос: " Ама вие нямате ли домашен телефон?" Нямаме. Оказа се, че задължително трябвало да ни прекарат домашен, за кой ще доплащаме "само 5 лв" такса на месец и някакви безплатни минути. Питам ги, добре, нали интернета не минава през телефона вече, да, не минавал, но не можело без телефон. Тоест можело, но таксата веече нямало да е 15 лв, ами 25 някъде( не съм убедена съвсем в цифрите, но разликата беше чувствителна). Та затова по добре да сме прекарали и телефонче "само срещу 5 лева на месец". Е, много се ядосах, това е чиста проба изнудване!
В крайна сметка й прекарахме тв. плюс интернет на мтел за 14, 90 на месец пакета. Много е доволна, няма никакви проблеми нито със скоростта, нито с качеството на картината.

# 417
Ааа, не искам домашен телефон от Виваком, имам си от Теленор и съм много доволна.
Май няма да се разберем и с тях  newsm78

# 418
...
Картите не, само ваучерите. Картите си важат 12 месеца.

Цитат
На Глобул имах предплатена карта и я ползвах много рядко, само за определени номера. Веднъж не бях зареждала известно време, купих са ваучер, мисля че за 10 лв. беше, опитвам да презаредя...оказа се, че номерът ми вече не съществува.

Валидността,на предплатената карта към Теленор,е 3 месеца.

# 419
  • Sofia
Преди 10 г бях абонат на М-тел и непрекъснато ми създаваха проблеми - надписани сметки, таксувани непроведени разговори, и т.н.
От 10 г съм абонат на Глобул и никога не съм имала никакъв проблем с тях. Най-интересното е, че когато отида в техен магазин с разни въпроси/желания относно тарифи, договори, услуги никога не се отговаря "не може". Момчетата ровят понякога часове в тарифи и условия, измислят какви ли не комбинации, за да стане така както искам и по най-изгодния за мен начин. Много ме впечатляват точно с това.
Виваком ползвах за кратко преди 1-2 г само за интернет. Няма такъв отврат. Винаги каквото и да ги питаш първият отговор е "не може". Като вдигнеш скандал се оказва, че може, обаче първо трябва да ти скъсат нервите. Отвратителни са и обслужването им е отвратително. Да не говорим, че откакто служебните ни телефони минаха към тях изобщо нищо не се чува като говориш. Не знам дали е от скапаните тел, които ни дадоха или от връзката, но един нормален разговор не можеш да проведеш.

Общи условия

Активация на акаунт