От кой мобилен оператор сте доволни?

• 112 591
  • 918
  •   1
Отговори
# 390
А как стои въпроса с преминаване от Глобул към Виваком с прехвърляне на 10 номера, фирмен абонамент е? Кога може да се направи, колко време отнема....
Ако прехвърлите номерата преди края на договора , ще трябва да си платите всички такси. Най-добре е ,да прехвърлите номерата няколко дни (седмица), преди датата на последното засичане (ако влезе в новия месец, отново ще ви таксуват с по една такса).
Виваком мн държат на фирмени телефони (отново е важно за таргетите) . Моя позната си прехвърли номерата и поиска доста телефони като подарък към фирмените карти (може да се възползвате и от таблети).

Ей това е много гадно дето ти искат таксите до края на договора.

# 391
Защо да е гадно? Нормално е след като си подписал договор и го разваляш преди крайния срок, да платиш неустойка. Така, ако можеше всеки да прекъсва договор, когато си иска щеше да е много добре, обаче няма как  Wink

# 392
  • на морето
Днес имате ли проблеми с Теленор?Аз от следобяд нямам никакъв обхват,появява се за секунди и пак изчезва.

# 393
Относно мобилния интернет на Боб някой има ли представа какво означава това - " Включеният трафик на данни за Мобилен интернет за тарифен план smartbob е валиден в собствената мрежа "?

# 394
Аз съм доволна от Мтел. Имам към 5 номера неограничени минути, 150 минути към останалите оператори, 20 смс-а към Мтел, 20 ммс-а и мобилен интернет от 150 мб. Таксата ми е 16,90 лв.

# 395
Аз съм била абонат и на трите оператора, на два от които, все още. Май засега от мтел съм най-доволна. На Глобул имах предплатена карта и я ползвах много рядко, само за определени номера. Веднъж не бях зареждала известно време, купих са ваучер, мисля че за 10 лв. беше, опитвам да презаредя...оказа се, че номерът ми вече не съществува. Побеснях направо, как може да ми закриват просто ей така номера? Аз си мислех, че е като при мтел като бях на Прима, зареждах веднъж, после цяла година може да не презаредя.

# 396
От никой  Sick

# 397
Аз съм на Виваком, преди бях много доволна, но от няколко месеца насам развалиха мобилния интернет. Още щом ми го пуснат след няколко дни се изчерпва, а аз не го ползвам за нещо различно. Чак ми е странно, как за няколко месеца услугите им се променят.

# 398
Да, и аз забелязах, че се изчерпва веднага нета. Освен това и преди да се изчерпи скоростта е много бавен. А преди имаше славата, че е най-добрия мобилен нет в сравнение с този на другите оператори.

# 399
Аз тъкмо исках да се прехвърлям при тях заради интернета  Tired

# 400
Аз тъкмо исках да се прехвърлям при тях заради интернета  Tired
Не ти се меша, но интрнета е много зле. Преди дори и да си изразходваш мегабайтите, неограничената скорост беше супер, а сега 5 мин. чакам да отвори Гоогъл. Смятай!

# 401
Заради какъв нет, мобилен или кабелен?
Ако е за мобилния и вече имаш такъв от друг оператор, според мен няма смисъл да си създаваш главоболия да се прехвърляш...все тая е.

# 402
За мобилния става въпрос. В момента съм към Глобул.
Иначе на Виваком имам карта само за моб.интернет и беше добре, но сега таблета ми е на ремонт и като го взема ще видя как е качеството.  А и основно го ползвам вкъщи с безжичния интернет и нямам постоянно наблюдение над мобилния.
Другия вариант, който обмислям, е да си взема телефон с две карти и да си ползвам вивакомската за интернет, така или иначе я плащам.

# 403
Второто не ти го препоръчвам въобще. С двете карти имаш голям риск да се объркаш какво точно ползваш.
Щом ползваш вкъщи домашния нет за таблета, после няма как да не дразниш на мобилния, разликата е огромна. И аз съм вкъщи по същия, и в момента, в който изляза с таблета навън и почна да ползвам мобилния ми идва да го строша в земята, така се дразня.
Имай предвид, че с мобилен нет, само се сърфира. Ако мислиш да си пуснеш клип, или някакво предаване, или да теглиш нещо, е мисия невъзможна.

# 404
Аз на Глобул също имам моб. интернет, но не съм доволна от бързината. Ако взема тел. с две карти и да се объркам нещо, няма да навъртя сметка за интернет. Спира ме повече това, че съм свикнала със сегашния телефон, а и в момента нямам финансова възможност за нов апарат.

От интернета на виваком съм доволна и не ми е бавен, но ползвам само включените мегабайти на максимална скорост, не ми се е случвало да ги изхарча.
То всъщност и на Теленор включените са ОК, но са ми малко, като ги изчерпя понякога все едно нямам нет. А пък програмите с повече МБ са с по-високи такси, а и аз не говоря много.

Общи условия

Активация на акаунт