129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 447
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Не се хили  Mr. Green Дора ди Експлора или Дарла, супер идиотско ми е това, много ме дразни! За Деница пък как се нервя, как може да успяват да кажат ДениСТа, а  ТС- не, не разбирам. Казваш, моля казвайте и Дени, но не държат си на ДениСТа и даже така си го спелват.

# 661
  • USA
Уинкс, в България всяка трета девойка на възраст между 0 и 5 е Александра. При момчетата популярността нараства. Simple Smile
Но пък е толкова красиво това име...
Зори, вие в България ли сте сега?

Тина, и на мен Дарла ми звучи подобно.  Стела,  Joy. Добре, че тук ми произнасят името нормално (първото това  Mr. Green, второто им е голям ужас).

# 662
аз покрай именниците намерих ирландското име Darra , което всъщност  би се чело точно Дара, не Дера.
Стеле, евентуално като взимате паспортите, можеш да и 'смениш името' и да добавиш още едно 'Р' за желания ефект   Thinking
виж Деница е кауза пердута...  

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:18 от Лeни

# 663
Лени, имам подобни намерения за Деница, евентуално да махнем Т-то. За Дара не бях се сетила, но е добра идея, данке   bouquet, имаме още време, ще мислим Simple Smile.

Хъммм, и то било йудейско, Тине Simple Smile:
Dara \d(a)-ra\ as a girl's name is pronounced DAR-ah. It is of Hebrew origin, and the meaning of Dara is "nugget of wisdom". Biblical: the name of a descendant of Judah noted for his wisdom. Also, Dara and Darra are Gaelic names meaning "oak tree". The name has a resemblance to Sarah and Farrah.

# 664
Лени, мерси за плюнката  Joy .

Моят главен проблем с женските имена вече сте го засегнали, не е толкова проблематично да ги измисля, колкото да се изпишат така, че да ги произнасят правилно, за някои имена е не просто трудно, а направо невъзможно  Tired , моето например  Crossing Arms .

Иначе, Лени ето малко предложения и от мен : Адеа (вместо Адриана и Андреа), Бела, Бианка, Грета, Киара, Карина, Калина, Кара, Мая, Матеа, Неда, Нева, Ноела ( но малко (доста) се конфликтира с Ноли  Thinking ) Радина, Рая ( а защо не и Рея), Рада.
Ема никак не е лошо, ако не измислите друго си имате добър вариант  Peace .

Най-любимото си няма да го споменавам, че да мога да го ползвам , ако вземе да ме хване розовата плюнка  Joy

# 665
Аз като записвах моя син, го записах Georgi, като реших, да "пренеса" 1:1 името Георги. Умната ми глава изобщо не предвиди, че ако мой Дж. тийнства тук, ще ме мрази, задето ще е ДжорджИ.   Laughing
  Ще си му дам карт бланш да се представя Джордж, че дори и да го поправи.
Засега на въпроса" Как се казваш?", отговаря: Джоджо, така или иначе.  Grinning

Едни познати с дъщеря Дамяна имаха проблем. Доведоха я тук, когато тя беше на около 10-11, и за кратко се представяше  Дами (дъми, дем(н)и) и имаше големи драми.

# 666
 Joy
ние тука драма с името на Ноли нямаме хич, досега вярвате или не не е било обърквано, мисхърдвано и тн нито веднъж.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:20 от Лeни

# 667
Ние за улеснение Лилия я писахме Lilia, ама да видим дали ще се преборим за я-то на бг акт за раждане или ще си стои като с правописна грешка  Crazy

А, забравих да си дам ценния принос Wink - Андреа, Амели(я), Вивиан, Мая, Натали(я), Стела. Амелия ми е guilty pleasure на мен, но с нашата фамилия би звучало като Ричард Груев  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 01:14 от Juturna

# 668
  • USA
Няма да имате проблем за "я"-то. Както искате така ще я запишат.

Лени,  hahaha

# 669
  • Чикаго / София
От мен предложенията са /някои вече се повтарят/ Нора, Силия, Катерина, Елица, Калина, Карина, Ангелина....

Ние с името на Деница до сега не сме имали проблем. Всички го произнасят правилно и всички й казват цялото име. На мен много ми харесва как й го произнасят. Даже сестра й в къщи се обръща към нея с цялото име. Само ние с баща й си й казвваме Дени и познатите ни наоколо.

Но на Лъчезара с името е мноооого сложно. Голям смях пада. Всички като й видят името и замлъкват. Преди 2 седмици ми звъни жената на фронт деска на зъболекарския кабинет да ми напомни, че имаме час за следващия ден. И почва утре имате от 11ч. час за Деница и за ааааааа /кратка пауза/ и за другото дете  Laughing И навсякъде е така. Горките хора измъчиха се.

# 670
  • USA
Ох, сега като прочетох за Ноела се сетих за една позната на която близнаците се казват Christian и Christopher.  Crazy Явно много ги е мързяло да измислят още едно име. Викат им Chris and Chris   Laughing

# 671
Айде и аз с моите 2'с, не са по ред на харесване: Лора, Неда, Дана, Рада, София, Стела, Изабела, Бела, Миа, Анна, Ема, Елина...
И аз като Клер няма да споделя любимото ми, но и не се връзва с бг фамилия.

Лени, представям си лицата им Laughing Какви имена харесва мъжа ти, от него да се водим.

Зора, с фиба/ластик не става ли да замазваш докато израсте. "Кривите" бретони са актуални Wink:
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2009/Oct/29/1455/chppybangs2.jpg
http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2009/Oct/29/1455/choppedbansg9.jpg

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 04:18 от benson10

# 672
  • WA, USA
Лени, много се смях. Ние сме така с Иво тук. Хората си мислят, че е evil, ако не го спелвам. Като му дадохме кратко име си мислех, че няма да има проблеми, ама не би. Сега малкото е Па-вЕл, с ударение на е-то. Звучи ми като плевел Laughing

Любимо женско име ми е Ясмин, но тук ще й казват Джазмин,а пък в бг ще е Жасмина Rolling Eyes

# 673
Emma е чудесно!И 3 букв.Ния бъркат, та то угода няма.Аз много харесвам Павел; дадох го на колеги и без грешка го прочетоха Пейвъл та ми го убиха отрано.Плювкам в розово Клер и се оттеглям да чета бг л-ра.

# 674
Аз харесвам почти всички четирибуквени женски имена от изброените от вас. Няма да се повтарям, потретвам и почетвъртвам.
Много се надявам и аз като Клер да имам тоз розов 'проблем' с името, макар че ние сме готови вече, избрано е, само да идва момата.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт