129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 462
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
На Хуничка е Евелин!!! Прекрасно име!
Ой, да ме прощават. И Евелин е хубаво, да.
Аз харесвах Хана, но тук ми отима джу привкус (както искате ме разбирайте  Laughing) и не ми е фейвърит вече.
 Алекс харесвам, ама ей така да си е, краткото.
Въпреки ужасно популяризираните напоследък Ел(л)а и Ем(м)а, си ми харсват.

# 646
  • USA
Аз харесвам Мелина, Яна, Дара и Клои.

# 647
  • The QC to be!!!
Въх Лени и аз така, да ти имам проблема с името  Hug На мен ми харесва Анн (Ann), Ениал (Anyal), Кали, стига толкова.

Имам въпрос и дано докато всичките отговорите се свърши темата  Mr. Green Който си е поръчвал от 'хартийте' които се ползват за кола маска, моля да каже от къде и отзиви.  Praynig Интересуват ме само самите "хартии" (strips) и да нямат никаква 'кола' на тях.

# 648
ой, мерси за лавината от предложения   bouquet

Бейби, даже не знам за какво говориш  newsm78

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:15 от Лeни

# 649
  • The QC to be!!!
Лeни сетих се за още едно - Емори (Emory). Явно си късметлиика щом не ползваш was strips , това са кола маска ленти, за това не ги знаеш, който ползва кола маска, по вероятно е ползвал и тях.

Другото което се каня от доста време да питам тук, и все се разобеждавам... е за домашна система laser hair removal или IPL, но пак, ако може от личен опит някой да сподели, особенно ако е някой с лунчки или много бенки  Blush

# 650
  Ако има начин да се предотвратят кофти инсинуации с името, то момента е сега.. от анални заигравки няма да се оттърве човек с това име... съжалявам, ако съм засегнала някой от темата носещ или дал го на друг....

# 651
Лени, ей на, и аз да се изявя: Катерина, Миа, Калина, Ния, София, Изабела, Емма, Анна,  Ава, Белла

Simple Smile

Другарки, моето дете горкото, така му офъках бритона, че няколко седмици ще стои вкъщи. Ужас.

Тинкеее, аз докато го помисля, и ти го написа  Grinning

# 652
Марина? Мара? Анна? Напоследък Нора много добре ми звучи. Сещам се и за Ерика и Алиса.

Зора, бритон расте много бързо, спокойно.

# 653
  • The QC to be!!!
Tине, не мой ми загрей бушона  newsm78

# 654
  • USA
Много харесвам Ема, въпреки популярността. Какво беше първоначалното име, което не се хареса на никой? Simple Smile

Бейби, защо не отидеш да ти направят IPL някъде, където го разбират? Не е ли рисковано сама вкъщи да си го правиш?

Anyal е ужасно подобно на anal.

Преди време бях на бг парти в консулството, всяко 3то момиченце се казваше Изабела.

# 655
Бейби, аз ползвам такива дето има уакс по тях - http://www.sallyhansen.com/learn_hair-removal.cfm?section=17

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:16 от Лeни

# 656
Зора, бритон расте много бързо, спокойно.

А, аз съм спокойна. Жал ми стана.  Grinning

Лени, и аз така тръгнах, ама нали го слушам моя професор вкъщи....Докато се видим, ще е като нова, не се коси.

Уинкс, в България всяка трета девойка на възраст между 0 и 5 е Александра. При момчетата популярността нараства. Simple Smile

# 657
Много ми харесва Мира, но не и произнесено Майра. Моята Дара е много често Дера (направо ми дерат слуха с това), Дора (много ме дразни) или Дарла. Сара, Нора, Ава, Елла, Емма, Грейс, Катрин, Мириам, Елизабет също, но е дълго. Лена ми харесва също, но пък Лина произнесено, не.

# 658
  • The QC to be!!!
Winx  ooooh! хич даже не ми мина през ума, че може така да се изкриви.  Tired Но то се пройзнася Ениял, та явно си зависи. Но Тинето е мн права да се внимава.  Peace
А така Лени, видя ли, че знаеш за какво питам  Wink Мерси, ще чакам още отзиви.

# 659
Хахаха Дера, а Дарла ми е като дрисла... ден ми е за имена и кенефна поезия, а?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт