129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 459
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
ооо, народните танци са моята слабост..... Цялото ми детство, юношество и младост са свързани с танците. Състава беше живота ми и определено мога да кажа, че дължа много на ръководителите и музикантите. Дисциплина, уважение и още много...
Сега бих се записала на Ирландски танци, но не мога да намеря аматьори в района. Винаги съм искала да ги науча, а и те ни бях основна конкуренция по фестивали, както и Грузинците.

Сега разбирам, ама наистина разбирам, каква е разликата да отглеждаш момче  Wink. 1000 пъти слезе и се качи на бордюра, ходи само по камънаците, катери се, отваря врати, "подреди" ми всички клозети и най много харесва линен клозита..., дай му прахосмукачката и цял ден ще я бута, сейфти локс за шкафовете ги разшифрова и сега съм в питанка, какво да купя..... айде спирам  Laughing. Иначе ми е добро момчето, не реве и не се тръшка (все още), само има енергия за деветима. Да ми е жив и здрав.

Руми, дано увардите бебко  Praynig. Аз направих сериозна дезинфекция след като бяхме болни. Тати и баткото за сега се държат, дано не се разболяват. Парочистачката и Клороск- врати, подове, всичко подред.

# 631

1000 пъти слезе и се качи на бордюра, ходи само по камънаците, катери се, отваря врати, "подреди" ми всички клозети и най много харесва линен клозита..., дай му прахосмукачката и цял ден ще я бута, сейфти локс за шкафовете ги разшифрова и сега съм в питанка, какво да купя..... айде спирам  Laughing. Иначе ми е добро момчето, не реве и не се тръшка (все още), само има енергия за деветима. Да ми е жив и здрав.

Ох, колко ми е познато. Става ми много мило като се сетя за пъргавите пухкави крачета. Учуден поглед защо аджебаа се шашкаш че е отворил шкафа, а той уж заключен. Ванх, да са живи  здрави юнаците и мадамите също!

# 632
Ванхорн,не се притеснявай,аз имам момиче,хем плаче и е драма,хем се катери като за световно,клати се по столовете,колкото по-екстремно толкова и е по-интересно и весело,направо ми се изправя косата вече с нея.

# 633
 да кажа, миналата седмица вдигах температура, свалях, един ден добре на другия пак вдигна и така, но на крак. От днес съм с някакъв обрив и подути крайници, чее май ще се наложи да ходя на лекар е ясно, но някой скоро чувал ли е за такова нещо?
п.п. главата си движа на всякъде.

# 634
да кажа, миналата седмица вдигах температура, свалях, един ден добре на другия пак вдигна и така, но на крак. От днес съм с някакъв обрив и подути крайници, чее май ще се наложи да ходя на лекар е ясно, но някой скоро чувал ли е за такова нещо?
п.п. главата си движа на всякъде.

so what сигурно едното няма общо с другото, но бягай на доктор. Стискам палци всичко да е на ред  Hug

Лека и успешна седмица на всички   bouquet

# 635
Q se razdumajte pls che Lencheto ste rodi v Kristofffffff'skata tema Laughing Az nqmam kakwo da spodelq oswen che mi se hodi na more..

# 636
няма бърза работа, Анет, нали знаеш, че в семейството на Ленчето са фешънъбли лейт по рождение.
и хубаво, че... защото ние още нямаме име  Rolling Eyes
Ще предложите ли нещо  Thinking - да звучи добре на двата езика, да не е твърде кратко и твърде дълго, да не е ултра популярно, поне за буква нямаме ограничения

# 637
мче ко... да початим, а...
  има "бутонче" да добавяме клипчета вече... и на мен ми се ходи на море...
 чакам оскарите...
 За момиче мислим, нали така?

# 638
да, уж за женско име, колко по-лесно мислех, че ще ми бъде  Crazy

моята новина за споделяне е, че не ми се работи  Crossing Arms

# 639
Ленче: Лора ми е любимо на мен  Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 20:01 от vanhorne

# 640
Лени веднага се включвам  Wink Даниела, Мишел, Ванеса, София, Мария Peace 

# 641
Като гледах Лост и съобщаваха името Еванджелин Лили, много ми галеше ухото...
( На Хуничка детето сякаш е с такова първо име, или бъркам?)
 Предполагам ще запишете и нея с мидъл нейм, като батко си?
 Лора харесвам и аз.

# 642
На Хуничка е Евелин!!! Прекрасно име!

# 643
a taka,znam che moje da se razchita na was..sorry za majmunicata,nqma mnogo da vi tormozq,no da kaja
Helena,Nora,Dea,Dara,Marta,Leah ;
nash Samuelo AleHandro vsusnost trqbwashe da e Sophia Bella Laughing

# 644
Лениии, сигурно ти е голяма главоблъсканица, но си пожелавам да имам твоя проблем  Hug . Дай поне някаква насока, като стил какво ти харесва, че така много трудно  Wink . Иначе щом ще е за март нека да е Марта  Grinning , но хайде дай насоки  Laughing .

Общи условия

Активация на акаунт