129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 413
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Лени, спомням си как ни беше изброила няколко имена за Ноли и залагахме Simple Smile Стискай до Март!

Бенс, не само залагахте, а и предлагахте  Hug Аз не съм ли казвала, че благодарение на мненията в тази тема избрах името на Ноли   bouquet
ще стискам до март, как се изпуска шанса да се угоя максимално грух грух   261uu
но много благодаря за добрите мисли  Hug

изтрих, че много се разпрострях  Blush

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 19:12 от Лeни

# 91
  • USA
Лени, кажи в какво се състои Кумонското домашно? Той ходи ли на Кумон?

# 92
Уинкс, ходи се 2 пъти седмично, около 30 мин на предмет, но реално ги държат докато си свършат асайнмента, което за по-малките значи около 15тина мин на предмет (техните асайнменти са по-бързи и лесни). Истинският лег-уърк, обаче са домашните, и инволвмента на родителя, защото те са ежедневни.
Ноли ходи на градина до 3пм, затова не е проблем вместването в програмата.

изтрих, защото стана твърде дълго, но ако някой иска инфо за първото ниво на Кумон, да ми драсне ЛС

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 19:18 от Лeни

# 93
  • USA
Лени, благодаря, че разказа. Много добре ми звучи. Колко често ходи там и колко са дълги заниманията?
Харесва ми това с домашните, че ти дава насоки като родител с какво да го занимаваш. Предпочитам да не ходи там обаче. Моят човек по цял ден е на градина и мисля, че много ще му дойде и допълнително седене в час. Ще се разтърся за материалите , защото много добре ми звучи системата.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 19:07 от Winx

# 94
Лени и аз прочетох, много полезна- благодаря!!!

Мимеееее, пак спа в час... Трябва да е заверено от БГ офишълс. Заверката става в присъствието на двамата родители. Това е моя опит. Имам познати, на които децата им пътуват с подобна бланка заверена нотариално тук. Гаранция за това не бих дала, тъй като не съм аз и второ не бих рискувала!!!

# 95

Мимеееее, пак спа в час... Трябва да е заверено от БГ офишълс. Заверката става в присъствието на двамата родители. Това е моя опит. Имам познати, на които децата им пътуват с подобна бланка заверена нотариално тук. Гаранция за това не бих дала, тъй като не съм аз и второ не бих рискувала!!!
ХЕХЕ мерси че ме събуди Ванх Hug Peace затова питам първо тук, че ще ходим до БГ консулството за друго тия дни та там ще го направя, ама тяхната декларация е на БГ как ще я разберът тук и на трансферния полет в случая Варшава? Thinking

# 96
Лени, ех, че си бърза Laughing не успях да те прочета...

Руми, ти какво зачезна? Как сте?

-----
В джъмбори клас-а ги научиха на клин-ъп песента и така прибираме играчки - с песен Simple Smile. Като го помръзва го правим заедно или го моля да ми помогне(много обича). Ако и това не работи давам му два избора, моля 3 пъти, на четвъртия аз избирам Simple Smile

Виждала съм по разни гостита децата да имат чарт със задължения за всеки ден и да се слагат стикери за изпълнените. Не съм пробвала още дали ще има ефект при нас.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 04:33 от benson10

# 97
Миме никой няма да я пита на трансфера  Peace

# 98
  • WA, USA
Bens, тук съм и ви чета, просто нямам какво да се изкажа компетентно Laughing Добре сме, любуваме се на посеркото и той на нас, много усмихнато бебе е. И много лесно се гледа засега - спи, суче, не реве и се хили с беззъба уста.

И при нас ще отварят Кумон, може да запиша Иво сега докато е в къщи с мен, че взе да изперква нещо.

# 99
Руми, пусни ни още снимки, плс  Hug

...и последна на рошльото...

Chris-0456-4 days/old by Agent Provocateur 007, on Flickr

ПС винаги съм мислела, че стилът на възпитание отразява най-вече личната ценностна система + субкултурата на родителите + техните приоритети... в такъв смисъл не бихме могли да "копираме"  100% чужд стил на възпитание, ако не възприемем поне частично чуждият мироглед и соц. модел...

# 100
Не съм чела, чакам отговор наготово.  Blush
Кумон от колко години започва?

Бенс, едни приятели немци с три деца имат такава таблица. Но при тях е ексесив, ми се струва. Напънът е го-лям! Раздават се точки за свършена работа, според точките можеш да си избираш забавление, наказателни има... Изобщо една сложна система... И в крайна сметка не работи при тях.  Whistling

О, 55тия е мноУ готин!  Heart Eyes

# 101
Solley. мисля, че може да се започне от 3 годишна възраст.
При учениците ( над 10 годишни) съм виждала наистина прекрасни резултати постигнати с тази система.
В сайта на крокотан има едно към едно нещата с Кумон, нищо, че не е посочен източника.

# 102
  • USA
Агент, много е сладичък Крис!  Heart Eyes

# 103
Агент, много се сладък Крис  Heart Eyes

# 104
Крис Heart Eyes е сладур на мама АП май прилича?

Общи условия

Активация на акаунт