129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 330
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Кичка, мерси! Моето дете и ЕГН няма, май скоро паспорт няма да вадим особено пък с тия изисквания Crazy. Ние се женихме в  Б-я и беше голям проблем, че мъжа ми няма бащино име Simple Smile

Бубка, ужас.  Суифър ует джет има дизенфекционен разтвор за под.

Лени, спомням си как ни беше изброила няколко имена за Ноли и залагахме Simple Smile Стискай до Март!

---
За ушните инфекции четох, само ако са придружени с Т тогава антибиотик. Децата ги имат често, защото не се издухват добре носовете и секрета слиза към ушите.

Йес за плейдейтс! Като бяхме за Празниците при семейство, детето се скъса да играе с братовчеди и приятелски деца. Заради постоянното ни местене много рядко има такива, игрите в парка със случайни деца не са същото.

Не искам  Ейдж да е президент и най-добре въобще да не се занимава с политика Simple Smile. Надявам се да е щастлив, уел раундед пърсън.

# 76
За ушните инфекции четох, само ако са придружени с Т тогава антибиотик. Децата ги имат често, защото не се издухват добре носовете и секрета слиза към ушите.
И то ако трае повече от 3 дена. При Джоджо поне, към 3тия ден високата и начесто вдигана Т отшумява. Толкова чакам аз. Хич няма да им тичам за амоксисилина. Как им се вързах 1я път, още ме е яд....
  За сополите е така. Той не ще да си издуха носа и т'ва е. Снощи му викам: Ми имаш сопол в носа... за какво ти е? И той: Да си го шмъркам... айде иди му кажи нещо...
  Или ситуациите, които е споменала Биз. Аз го карам да подрежа, той ми вика: Ю ар мийн ту ми... а китайската майка, де...
 Инак като подредих дойде и с мазен глас ми вика: Ооо, мама, ти си изчистиЛ...благодаря!

Бубка, неприятно. Дано отмине бързо.

# 77
Не искам  Ейдж да е президент и най-добре въобще да не се занимава с политика Simple Smile.

И аз така за Алекс. Peace

Ха-ха, Тина, Джоджо е върха!  Heart Eyes

Лени, стискай още малко барем февруари да го докараш.  Hug

Бубс, добри мисли и от нас!  spoko Съжалявам, че сте в такав дяволски кръг, дано скоро се нормализира положението.  Hug

Китайската майка е 'ба ма'.  Whistling Малко на болни родителски амбиции ми мирише. Не съм възпитавана така и не смятам да ползвам подобни методи. Със сигурност за някой работят, но на мен ми се виждам много строги и чужди.

# 78
  • WA, USA
Бубка, защо не пробвате с кайропрактор за малкия. Иво не го водя редовно, но откакто почнахме не е имал ушни инфекции да чукна на дърво. Казват че и с алергии, астми и прочие се оправят, при нас алергията си стои, но и аз не мога да го водя всяка седмица както препоръчват.

Хич не съм амбициозна, нещата са се нареждали при мен с малко зор. Не искам децата ми да се тормозят също.

# 79
  • Чикаго / София

Хич не съм амбициозна, нещата са се нареждали при мен с малко зор. Не искам децата ми да се тормозят също.

И аз така.

Бубка, ужасна поредица се е заредила при вас.  Не съм минавала през такова чудо и съвети не мога да дам. Надявам се бързо да се оправи малкия.

Това за сополите е много вярно. Моите деца така се научиха, че щом имат сополи веднага ги духаме. Зимата харчим невероятно количество Simply Saline и ако имат хрема и прокашлят веднага правя сиропа с лук и мед. За сега това помага. Ама те са си гнусливи и като им обясня, че яките сополи които издухват, ако останат в нослетата им отиват в устата, духат докато не остане един сопол в носа.  Laughing

# 80
Мен никога и за нищо не са ме натискали (академично или друго). Записвах се на ново занимание всяка есен и изкарвах по няколко месеца. То не беше нар. танци, то плуване, каяк, театър, Есперанто, балет, ако ме бяха натиснали да се съсредоточа върху едно и да работя по-сериозно, щях да съм доволна сега.

# 81
А ти щеше ли да се поддадеш на натиска?
Абе, сложно е. То и натиска понякога поражда конфликтна ситуация. Детето го прави насила, само за да удовлетвори родителя. Насажда се омраза и към заниманието и към 'натискача"... изобщо, въобще...
  Сега на тея години си казваме, че би било добре да ни натиснат, ама него време друго сме пяли...
Стела, кат те гледам и без да си олимпийска надежда, пак е станало човек от теб.

# 82
Още ме е яд за кайака, Тиней! Да има как утре се записвам и ще участвам на следващата олимпиада за ветерани  Mr. Green. И да смятам, че ако сама съм си избрала занимание, някой е трябвало да ме посъветва да се старая повече и да не се отказвам при първата трудност или поради обикновен мързел.

# 83
  • usa
Аз съм объркана защо женските чада не ги гласите за президент.

ми щото моите женски чада са вече достатъчно големи, за да съм наясно, че трябва да се разделя с мечтите ми да станат президенти Rolling Eyes. то вече и за мъжкото чадо не ми останаха особени президентски мечти, но все още му се надявам да се класира ако не за стенд ъп комик, поне за циркаджия Whistling...

китайската майка нито я съдя, нито и се възхищавам. култури на чужди националности отдавна съм се отказала да критикувам. ще ми се да мога да съм поне малко като китайката и да съм малко по-взискателна към децата си, обаче не се получава. не ги оставям да се отказват от каквото и да е при първата им мисъл за това, обаче като видя, че интересът им хич не е забележителен, не успявам да ги амбицирам дори да виждам, че въпросното занимание им се отдава с лекота. у нас нещата май най-добре могат да се опишат като `слободия` Thinking... с което не се гордея, но и не го преживявам особено. радвам се на моменти като този преди около десетина дни, когато девойките определиха взаимоотношения си с нас като `pretty good`и това задоволява основната част от амбициите ми.
а за плейдейтове и слийповъри гласувам с всичките си крайници! у нас всеки уикенд има поне по един слийповър и ми е приятно когато чувам децата да се кикотят в другата стая. е, радвам се до полунощ, след това радостта ми започва да пресъхва и ако гюрултията не е приключила до два, преминава в строг монолог на английски с примеси на изразителни български словосъчетания, но до сега не съм забелязала някой да не ме е разбрал какво искам да кажа и постигна...

бубка, много неприятно това с болестите  Sad! не мога да помогна със съвети, но изпращам прегръдки, съчуствие и топли мисли във ваша посока  Hug!

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 04:05 от миз

# 84
  • У дома
Хм, да, Миз ме подсети колко много амер дружки ми завиждат на звучната бълг реч, защото не веднъж ми се е налагало по време на плейдейт или слийповър да въведа ред и според тях каквото и да кажа, щом е на бълг звучало респектиращо.

Бубка, да излизате вече от този период!!! Аз бих пробвала кайропрактор, имуностимуланти, пробиотици, витамини...

Отивам да чета за китайката, че нямах време тези дни. Не мога да се съглася с обиди и тормоз, но за дисциплината им тайничко завиждам. Всички деца са различни и на някои наистина им трябва по-конретна насока. Друг е въпроса, че родителя трябва да се съобрази най-вече с възможностите и талантите на детето, а не да избива стари комплекси.

# 85
Ми кажете ми това с мотивирането как става, искам да знам. Къде е тайната. Хич не успяваме у нас да се справим.

Тина - същата ситуация у нас тази вечер, но след 100 предупреждения, разговор за последствията, че ако се бави, няма да има вечерната ни програма от четене и гушене, и после след предупреждение, че ако не прибере, аз ще ги прибера и няма да ги види скоро и пак - резултат ни-ка-къв. Всичко това беше супер спокойно от моя страна, дори бях усмихната и мила и утешаваща накрая (без да върна играчките). И това не е първи път. Досада... защо не може да са умни и любопитни и разговорливи и да не мрънкат и да са послушни и дисциплинирани и разумни и амбициозни...? Как в ТВ шоутата ги има тез деца, пък на живо не???

Laughing

# 86
Ех, Бубче. Същата работа като нашата, Александра от 14-15 месеца е на Singulair от същото, всяка вечер. То не бяха бронхити, бронхеолити, влизане в болница, и ей на - дотук я докарахме. Надявам се с времето да го израсте, но при нас единственото решаване на проблема беше спиране от детска градина и стоене вкъщи. Така минимализирахме риска от инфекции и болести, и съответно от пристъпи. Последно се разболя на морето, от влагата. Това, което ни препоръчаха на нас - ограничаване на всичко, което може да води до алергични реакции - цитруси, шоколад, прах, домашни животни, т.н. Максимално време на чист въздух, да не се излага на мъгли, влага и прахоляк.
Няма смисъл от изследване за алергии, много са малки за валидни резултати.
Стискам палци да се оправяте бързо, и трайно!

# 87
Биз,то от веднъж на става.Наумявате какво ви е важно и за него няма кандърми,но си иска постоянство;работи-дори наш стефан безухии вече се води макар да отне години.Хич не е ? на мотивация за елем.ежедневни неща,а ред и навик и китайска майка Mr. Green.И аз не съм мотивирана да готвя,ма на-правя го,та ако обичат и те да се справят с еквивал.в техния свят.С "каяка"е много по-сложно,не знам много как става,зависи пак кое ви е важно,аз честно казано кеър лес дали ще е шампион по плуване та не натискам хич,ако ходят с кеф-хаир..

# 88
За ежедневните неща като Анет, и аз не искам да чистя и готвя всеки ден, но всеки си има задължения и трябва да си ги изпълнява, това е тяхната 'работа'.  За 'каяка'- нито съм ги карала да избират спорт или инструмент, нито настоявам да ходят, НО ако решат че искат да се занимават с нещо, трябва да се занимават сериозно и да покажат желание за напредък, иначе просто няма сми. При моите деца, заплахата че ще спрем активитито от следващия сезон ,ако се разсейват и не слушат треньора, работи безотказно.

За плейдейтс- нямам нищо против тях, просто организирането им е трудно с всички занимания, на които ходят децата (не само моите). Когато ние сме свободни другите са на класове и в.в, става едно трудно планиране...   

Пуснала съм си СНН, пак говорят за китайката и екстреното родителство. 

# 89
http://www.familytravelforum.com/assets/pdf/Unaccompanied_Minor_ … zation_Letter.pdf
Въпрос това нещо нотариално заверено ще ми свърши ли работа?Като искам да пратя детето с баба му и да е до навършване на пълнолетие? Моля ви ако някой има примерно такова да ми го пратите Hug

Общи условия

Активация на акаунт