129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 447
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • usa
лени и нейните игри с имената - този път няма да залагаме, а ще предлагаме Simple Smile. айде и аз да си дам стотинките. може да са ги казали вече, но в случай, че сте ги пропуснали - анна, емилия, неда, ева/евелина, лидия, славена, марта. имайте предвид, че и прекалено популярните имена създават драми в тийн годините - моята албена започна да се представя като `али` в хай скула, но сега пък страда, че едно 30% от съученичките и са али-та и съжалява, че не си е останала `бени`... иначе ме очудва, че нямат проблем с мъжкото си второ име, което всъщност е бащиното им, даже си го харесват и често го казват заедно с първите си имена когато се представят.

# 676
Докато сме на вълна имена да се възползвам да попитам нещо дето ме гризе  Laughing , нали Кристиян го произнасят Крисчън, ако дойде някоя българка Кристияна на нея Крисчана ( или Крисчъна  Joy ) ли ще ѝ викат, хм  Thinking ?

Солей, споделям с теб двете розови плюнки, с които ме наплюха  Joy .

# 677
  • usa
Докато сме на вълна имена да се възползвам да попитам нещо дето ме гризе  Laughing , нали Кристиян го произнасят Крисчън, ако дойде някоя българка Кристияна на нея Крисчана ( или Крисчъна  Joy ) ли ще ѝ викат, хм  Thinking ?

най-вероятно ще и викат кристина... името и тук се среща, не знам какво те озадачава  Thinking.

# 678
Кристина е ясна, аз за КристиЯна питам, но може и да си права и да казват и на Кристияна- Кристина, напълно са способни.

# 679
  • usa
Кристина е ясна, аз за КристиЯна питам, но може и да си права и да казват и на Кристияна- Кристина, напълно са способни.

doh ти верно за кристияна питаш, но кой да чете подред Embarassed...

# 680
Като сте заплюли, карайте наред, де Laughing.

Имената, които харесвахме в началото за момиче, не са същите вече, но пак няма разногласия. Само да не се окаже, че не можем да ги използваме, че ще трябва куче да си взимам Joy.

# 681
О, имена избираме?  Grinning
Да дам лепта за изписването на темата: любими кратки Мая, Люси, Брин (на български май не звучи), Ева. Освен това, всъщност, много харесвам Лени, ама то явно е вече заето.

# 682
  • USA
Кристияна ще е като Кристи-Ана, както Биляна е Били-Ана.
И аз съм си харесала име за момиче. Дано да ми се наложи да го използвам  Laughing

Руми, Ясмин и аз много го харесвам покрай Ясмин Лебон Simple Smile. Ако се спелне с Y ще стане работата.

# 683
Охооо, колко се наредихме за розови плюнки.  Heart Eyes Хайде, Лени, ръси розов прах и плюй да замазваш, ти си единствената бременна с момиче (официално) в темата.  Mr. Green

# 684
Кристияна ще е като Кристи-Ана, както Биляна е Били-Ана.

Ами защо тогава Кристиян не е като Кристи-Ан, ами е Крисчън...ходи ги рзбери  Laughing

# 685
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 01:06 от benson10

# 686
  • USA
Моят шеф англичанин казва КрИстиан на синът ми, както и повечето европейци. Тук му казват Крисчън, а той си се представя по български. Не му пречи като гледам, сам ми обяснява как на Инглийски така му казвали. Simple Smile

# 687
  • usa
Ами защо тогава Кристиян не е като Кристи-Ан, ами е Крисчън...ходи ги рзбери  Laughing

което ми напомня за един колега румънец, на който оригиналното име беше мариян. омръзнало му да му викат мери-ан и си сменил официално името на майкъл Simple Smile.

# 688
мариян. омръзнало му да му викат мери-ан

Joy

# 689
  • У дома
И моят мъж си смени името наскоро, защото му омръзна да му казват мисиз, а на мен ми писна да обяснявам, че съм женена за мъж, а не за жена.

Емма винаги съм харесвала и точно на него име се бяхме спряли, но като се роди Мая мъжете изведнъж се отметнаха и аз се предадох.

Общи условия

Активация на акаунт