Емиграция в Италия

• 40 705
  • 153
  •   1
Отговори
# 90
 gioia  вярно е това което казва Теддка...от област до област има голяма разлика    http://www.autonomia.provincia.tn.it/

# 91
gioia  вярно е това което казва Теддка...от област до област има голяма разлика    http://www.autonomia.provincia.tn.it/

кое е вярно? 4е факултативното май4инство е платено 70%? или 4е яслата е 50 евро? или 4е трентино е автономна област? само за последното съм съгласна
за останалото ако може доказателства ина4е не вярвам  Thinking

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 17:29 от gioia.

# 92
  • в едно миланско село
не напразно е автономна област ....

а някое линк4е Ще ни дадеШ ли, 4е малко ме съмняват тези факти....

az iskam da vidia samo mese4nite cifri za iaslata, za mai4instvoto iasno, tova e nazionalen kontrakt ( e 6-te meseza na 70% do 5 godini mislia 4e prosto ne e razbrala, shtoto avtonomia, avtonomia, ama 4ak pak tolkova)

(sorry, ama kredora ne mi varvi  Confused)

# 93
извинявам се  тези 6месеца са 30% , несъзнателно съм объркала цифрите.... а за останалото си е така...

# 94
говорех за това 4е е автономна област....и макар, 4е там е по скъпо поне вси4ко си е на мястото и има ред ,както казват италианците  funziona tutto.Trento i Bolzano да си кажем 4естно са си съвсем друга Италия,дори ги при4ислявам пове4е към австрийците.Миналата  Коледа бяхме там на гости , един път в едно кафе ...бяхме аз и съпругът ми,идва сервитьорката и пита на немски какво искаме.Съпругат ми я  изгледа у4удено и попита говори ли английски,понеже той не говори немски.После ме попита на италиански какво ще пия и поръ4а на английски.

# 95
сетих се и нещо по въпроса за наемите....  общината поема и час от наема,ако решиш да закупуваш жилище се отпуска безлихвен кредит до определена сума.

Не разбрах?????? Crazy Crazy Crazy Crazy

На една плюнка разтояние съм от Трентино и да незнам тези подробности... Joy Joy Joy Ох дио мио. ooooh! ooooh!
Добре, 4е като съм си купувала апартамента не е било влезнало в сила тази новост. Shocked

Последна редакция: пн, 31 яну 2011, 18:08 от jufka

# 96
сетих се и нещо по въпроса за наемите....  общината поема и час от наема,ако решиш да закупуваш жилище се отпуска безлихвен кредит до определена сума.

какво не разбра? стягай куфарите за трентино  Twisted Evil  ама вси4кото информация е на 4естна дума ей

# 97
сетих се и нещо по въпроса за наемите....  общината поема и час от наема,ако решиш да закупуваш жилище се отпуска безлихвен кредит до определена сума.

част от наема? безлихвен кредит за жилище?
Дръж се, паля колата и идваааам  travel

# 98

Joy Joy Joy   Виоланте и Джоя ,каня ви официално на гости , само на една плюнка съм от там. Joy Joy   Ама нищо не ми пре4и ,да открия банка там.

# 99
jufka, 10 c's  и другите, защо не си отворите тема , колко е гадно в италия, но си стоим тук..... не ви разбирам.... по въпроса за раждането.... познавам и достатъчно италианки, които родиха и не са платили, не е необходимо да си марокинка, пакистнка и прочие... и четете какво се пише преди да нападате, още в началото казах, че е от значение в коя област си в Италия..

Аз лично, ако не бяха обстоятелствата, които изложих, а дори не бях длъжна да се обяснявам за личния си живот, не бих стояла и 1 ден тука. Даже имам периоди, в който куфарите ми са приготвени зад вратата. Това от хубаво ли е? Или да взема да направя едно раждане и аз ... че да се успокоя  Crazy

И аз да си призная без бои..4акам да минат 10 години,за да излезе мъжа ми в пенсия( тои е от ония на държавна работа, и дето рано ги пенсионират с голямата пенсия).И като вземе 20 -30- 40 -50  заплати ,и като подпалим ските,и беж да ни няма ,зад 9 планини в 10- та.
Та и къщата ще продадем.Мъжа ми брои дните ,като воиник в казарма.

# 100

Joy Joy Joy   Виоланте и Джоя ,каня ви официално на гости , само на една плюнка съм от там. Joy Joy   Ама нищо не ми пре4и ,да открия банка там.

джуфке, то аз съм в бергамо бе душа, освен минавам, хващам те под ръчичка и хайде на хубавото  smile3508
извинявам се за офф-а, ама то май не е и офф, направо си е за емиграция от Италия в Италия.

# 101
неЩо такова ли предлагате...

# 102
еми ако ние играем трите шведки ... ама снажния тиролец не знам кой да е... ени айдиъс?  Crazy

# 103
Доходът ви ще е нисък, и ако се информирате може а получавате и някакви помощи.

Доживях и да се цитирам, специално за Теддка, на която дължим внезапния комичен обрат на темата.

Теддке, за да получаваш тези разкошни 80 евро фамилен чек колко ти е дохода фамилен? И докъде ти стигат тези пари.
защото 80 евро за моето ДВУЧЛенно семейство в неавтономната зона Емилия Романия е храната до четвъртък за една седмица.
Ти по тази логика можеш да 'светнеш' авторката и къде е Каритас, и че там дават БЕЗПЛАТНО колички, дрешки и спагети, и да докажеш, че е супер в Италия за емиграция.

Другото което не разбрах, но което горещо лично ме интересува - като те обявиха за рискова бременност от първия ден и си стоя вкъщи какви пари ти плащаха на месец? Пълна заплата, процент, нищо?

# 104
  • в едно миланско село
споко, къде тръгнахте вси4ки, ей с'а 4и4о ви Боси като реализира федерацията, Ще забогатеем вси4ки резиденти по наШ'те места.
май4инството Ще стане 2 години като в България, яслите Ще са безплатни и банкови заеми просто няма да има, Щото Ще сме толкова ок, 4е нЕма да имаме нужда  Joy

Общи условия

Активация на акаунт