Емиграция в Италия

• 40 716
  • 153
  •   1
Отговори
# 105
споко, къде тръгнахте вси4ки, ей с'а 4и4о ви Боси като реализира федерацията, Ще забогатеем вси4ки резиденти по наШ'те места.
май4инството Ще стане 2 години като в България, яслите Ще са безплатни и банкови заеми просто няма да има, Щото Ще сме толкова ок, 4е нЕма да имаме нужда  Joy

Laughing Laughing и ако е като това .......

Uploaded with ImageShack.us

# 106
неЩо такова ли предлагате...

Пу съм у левоооооо с бирата   Joy

# 107
неЩо такова ли предлагате...

Пу съм у левоооооо с бирата   Joy

ами ти от кое село си newsm78

# 108
  • София
българина си е българин, жената  пита за съвет а те ще я удавят, жалкооооооооооооооооооооо

Точно и аз това си мислех, темата е хубава и полезна, и единствена, но отиде по дяволите в някакво "мерене на пишки", подигравки от сорта на "толкова ли си тъп, къде си тръгнал", не ми се и коментира, безсмислено е, българите са си българи, кой в Бг, кой в Италия....tweety , дано да успеете да наредите нещата по най- добрия начин, ако можете да се махнете от геноцида тук, пожелавам ви го и ви стискам палци!  Grinning

# 109
  • в едно миланско село
българина си е българин, жената  пита за съвет а те ще я удавят, жалкооооооооооооооооооооо

Точно и аз това си мислех, темата е хубава и полезна, и единствена, но отиде по дяволите в някакво "мерене на пишки", подигравки от сорта на "толкова ли си тъп, къде си тръгнал", не ми се и коментира, безсмислено е, българите са си българи, кой в Бг, кой в Италия....tweety , дано да успеете да наредите нещата по най- добрия начин, ако можете да се махнете от геноцида тук, пожелавам ви го и ви стискам палци!  Grinning

нещо не разбрах какво точно трябваше да кажем, за да не сме ты много българи  newsm78
да си зарежат работата и да тичат насам, че ги чакат с отворени обятия? ми погледнете и' класацията на Италия, и като растеж, и като безработица, и като заплати. погледнете ъ кои сектори се търси работна ръка и после посъветвайте юристи хора да хукнат да емигрират тук.

аз пък казвам, аман от този български навик да питаш, ама да не вярваш. ми не питайте от първа ръка тогава, питайте там някой дето е чул от един приятел за негов познат, който дошъл туk е всичко точно, значи

# 110
  • Виена, Варна
Ако не опитате, цял живот ще се терзаете дали е щяло да бъде по-добре...Трудно е да се определи кой риск е пресметнат. Важното е човек да не губи надежда и да не спира да мечтае. На ваше място бих опитала!!!

# 111
  • в едно миланско село
ли4но поемам ангажимент да окуража вся4ески следваЩия кандидат емигрант в Италия  Peace

после да не реве из форума к'ви са баси българите в 4ужбина, моШеници и неЩастници, дето за да се правят на преуспяли са скрили проблемите и са описали розова несъЩествуваЩа реалност.

това не важи за квалифицирани санитарки и медицински сестри (които са склонни да се нау4ат да се държат хуманно с поверените им болни). такива да тръгват веднага, Ще са наистина добре посреЩнати и платени.

# 112
Жалко, че разказ за реалности се приема, като желание да се 'потопят' бляновете на някого.
Сериозно казвам, че ако преди 5г. бях прочела настоящата тема щях да си съкратя куп илюзии и да си спестя 2 години от воле.

malka
, не знам къде 'живеиш', но аз където живея животът стана доста тежък. Нашата семейна рекапитулация е, че дохода ни е паднал поне 2 пъти в последните 2-3г (и двамата работим в сфери, които са засегнати много от кризата), а разходите ни се увеличават.
Аз работя с клиенти всеки ден идват хора да ме питат дали давам работа, днес един човек дойде и ми предложи да ми измие витрината Confused. Такова нещо аз не помня в Италия, помня го в България в началото на 90тте. Ако нямаш постоянна работа, заплата и защита от трудовия кодекс,или не си пенсионер, Италия е една доста сурова страна. Извинявай, ако ти счупвам илюзиите, но тука живота е много скъп, чистотата и привидното спокойствие ни струват много пари, политически ситуацията е безумна и т.н. Четеш сигурно вестници, наясно си.

# 113
Aхаааааа........................сега  вече разбирам newsm44, а пък аз се чудех защо София се е напълнила с италианци, а пък те горките емигрират в БГ, че в Италия голЕм глад... smile3514

feiam-че, скъпа, ти като медицинска сестра или като санитарка работиш в миланското село newsm78

# 114
обикновено такива "невярващи" ги оставям да се сбутат със системата и да се оправят.

feiam може да не работи като мед. сестра/ или санитарка, но пък и тя не се е преместила вчера в Италия.  За последните 5-6г пазарът на работна ръка се сви видимо. Доходите, поне тук, не са паднали, но се работи по-дълго. Извънредните часове вече много рядко се заплащат.

# 115
papka явно за сефте чува какво е трудов пазар.
Папке, не ставаш по-съдържателна, като буташ толкова емотикони в безсмислено изречение.
хайде, нова регистрация -нов късмет!

# 116
papka явно за сефте чува какво е трудов пазар.
какво е? Thinking

# 117
 нещо което не се обяснява с емотикончета, едва ли ще го разбереш

# 118
  • в едно миланско село

feiam-че, скъпа, ти като медицинска сестра или като санитарка работиш в миланското село newsm78

де да се бях ориентирала навреме, мила, щях да съм много по-спокойна за бъдещето си към днешно време  Rolling Eyes

# 119
нещо което не се обяснява с емотикончета, едва ли ще го разбереш
StupidЕми ето сега - искам информация от "първа ръка" ама никой не давааааа.

Общи условия

Активация на акаунт