Емиграция в Италия

• 40 718
  • 153
  •   1
Отговори
# 120
имайте предвид, 4е този форум не е за емиграция, та конкретистка относно местене в настояЩия момент не можем да ви дадем
неЩата се менят непрекъснато

# 121
 Shocked А така, ами до сега значи не сте говорили/писали конкретно по темата или...!?

# 122
Papka, що не вземеш да емигрираш тук и после да дадеш на търсещите конкретна информация от първа ръка? Щом на нас не вярваш - заповядай да се пробваш на местния пазар за работна ръка.
Много интересно как пък никой от тук живеещите не окуражи авторката на темата - явно сме се нас....ли от страх да не ни конкурира някой  Joy

# 123
 Embarassed ама как да не вярвам, вярвам, ама се обърках #Crazy, последно конкретно ли говорите или не или...
В какво да ви конкурира??? hahaha

# 124
В пазара на работна ръка, как в какво?

# 125
ле - ле, ама вие всички ли сте на тоА пусти пазар на труда, е вЕрно нЕма оправия в таА "ЦЪрна" Италия Banghead

# 126
Papke, има едно чудно място в Италия, казва се Arcore. Ей там емигирай, като отидеш ще се ориентираш на място къде точно те пращам. Там правилата са различни. Има и още едно, ама айде да не те обърквам, че е на юг ако не те пуснат в Аркоре, ще ти го кажа.

# 127
Ами ти как разбра, че искам да емигрирам doh
Ама за местенцето ще ми трябва вЕрно експертна помощ от "първа ръка", така де тук специалисти има поне достатъчно Joy

# 128
  • в едно миланско село
па?ке, не мога да разбера ти сега с какво полезничиш на интересуващите се?  newsm78
ако имаш нещо конкретно да кажеш, давай, ако нямаш, за какво говорим? или си спориш за спорта?  Thinking

пп. не сме на трудовия пазар ние, нали е ясно, че всички сме се задомили сполучливо и говорим наизуст, колкото да мине деня и да се посмeeм над някой кандидат емигрант  Tired

# 129
па?ке, не мога да разбера ти сега с какво полезничиш на интересуващите се?  
- Ами ти с какво полезничиш? tooth
пп. не сме на трудовия пазар ние, нали е ясно, че всички сме се задомили сполучливо и говорим наизуст, колкото да мине деня и да се посмeeм над някой кандидат емигрант  Tired
- Еми.....ти го каза...
Ама аз ви вярвам де  smile3521, ако зависеше от вас отдавна да сте се прибрали у нас на село, ама... на едната мъжът и бил непригодим за живот в БГ, другата го чакала да се пенсионира, третата Нам Кво ......, пустите му италианци, как да ги убедиш, че от Витоша по-високо и от ИскърО по - дълбоко нема... thumbsup

# 130
Papke, има едно чудно място в Италия, казва се Arcore. Ей там емигирай, като отидеш ще се ориентираш на място къде точно те пращам. Там правилата са различни. Има и още едно, ама айде да не те обърквам, че е на юг ако не те пуснат в Аркоре, ще ти го кажа.
      хайде кажи  и недеи да скромничиш  Joy
няма да каже - страх я е от конкуренция Joy

# 131
Заставам зад мненията дадени от момичетата живеещи в Италия.  Не разбирам питащите. Защо се иска мнение, а когато се получи дори да не е много приятно но реалено, не се уважава? След като знаете колко е хубаво в Италия, заповядайте. Яжте от хляба й, пийте от водата й поне 1 година (ако издържите) и после ми кажете как сте. Без език, без близки, без работа, с две малки деца, само с едното желание вече никой не емигрира (ако не е създадено в държавата му военно положение).  Успех!

# 132
Защо се иска мнение, а когато се получи дори да не е много приятно но реалено, не се уважава?
Извинете Embarassed, ама това не са мнения, а чиста проба злоба и подигравки (няма да цитирам предходни мнения на "момичетата", всеки сам може да ги прочете).
Та така, с нетърпение чакам някой да даде нормално добронамерено мнение (няма значения хубаво или лошо), а не злобни и подигравателни нападки... #2gunfire

# 133
А аз си питам ли питам... newsm78
Яжте от хляба й, пийте от водата й поне 1 година (ако издържите) и после ми кажете как сте. Без език, без близки, без работа, с две малки деца, само с едното желание вече никой не емигрира (ако не е създадено в държавата му военно положение). 
- ами ти така ли се установи в Италия Wink

# 134

А аз си питам ли питам... newsm78
Яжте от хляба й, пийте от водата й поне 1 година (ако издържите) и после ми кажете как сте. Без език, без близки, без работа, с две малки деца, само с едното желание вече никой не емигрира (ако не е създадено в държавата му военно положение). 
- ами ти така ли се установи в Италия Wink

Питай, питай...личи, че те е ударила скука. Нищо не вадиш от отговорите. Дори не те интересуват, появявваш се като тъй наречен ТРОЛ във темата.

Общи условия

Активация на акаунт