Емиграция в Италия

• 40 698
  • 153
  •   1
Отговори
# 135

А аз си питам ли питам... newsm78
Яжте от хляба й, пийте от водата й поне 1 година (ако издържите) и после ми кажете как сте. Без език, без близки, без работа, с две малки деца, само с едното желание вече никой не емигрира (ако не е създадено в държавата му военно положение). 
- ами ти така ли се установи в Италия Wink

Питай, питай...личи, че те е ударила скука. Нищо не вадиш от отговорите. Дори не те интересуват, появявваш се като тъй наречен ТРОЛ във темата.
Ами питам ама никой не казваааааа.... newsm45
Ти сега кажи за хляба и водата  Praynig, остави ги другите подробности.

# 136
 -  пустите му италианци, как да ги убедиш, че от Витоша по-високо и от ИскърО по - дълбоко нема... thumbsup
[/quote]

Тц,объркА'ла си се нещо ,Марица,,Арда и Родопите  Laughing Laughing

# 137
Юфкаааааа!!! Къде си скъпа!!! Hug Най - сетне пак дЪ тЪ видим в темИчката. Да знаЙш - твоЙтИ коментари липсваха най-много. АмЧИ тъй де. welcome

# 138
Юфкаааааа!!! Къде си скъпа!!! Hug Най - сетне пак дЪ тЪ видим в темИчката. Да знаЙш - твоЙтИ коментари липсваха най-много. АмЧИ тъй де. welcome

Въх.Знаих си, 4е ни можиш без мени,и мени 4акаш ,ама наи сетни да си го признаиш....

# 139
Аидиииииииииииииииииии, почна сЪ newsm68
ГлеЙ сЯ Юфе - аз тука си питам твоИтИ аверки, питам и за пазара на труда, питам и за ЛЕба и за водЪтЪ и вЪУбще за Сичко, ама те нищо нИ казват. (абе сигурно от конкуренция ги е страх)
Та ти си ми последната надежда Praynig

# 140
Май изгонихме снахичките Party

Ееех, жалко, много жалко. Тази тема е поредното доказателство защо навсякъде по света има всякакви - китайски, руски, полски та дори и румънски общности и квартали, само български няма. Ами те във форума, където не те познават ще ти извадят очите и ще те удавят в капка вода, пък какво остава с нещо реално да ти помогнат (тук въобще не говорим някой да те прибере да живееш у тях или да ти дава пари на ръка, става дума за елементарна човещина и съпричастност).
Алеко, Алеко де да можеше да станеш от гроба и да напишеш - "Кака Ганка тръгва по Европа", материал дал господ.
Иначе всичките са големи разбирачки, ама как никоя не каза - аз дойдох в Италия така и така, намерих си работа така и така, сега живея еди - къде си, тук това стува толкова, онова - толкова. Ако решите да емигрирате, в района където живея аз - направете това и това, отидете тук и тук.
Ама не една песен си баба знае една си бае - ще умрете от глад, къде сте тръгнали. Абе госпожички, струва ми се че авторката на темата е голям човек създала е семейство и деца, тя сама ще прецени какво да прави и дали да обрече себе си и децата си на глад (както ще стане според вас). Въпреки, че аз не вярвам да има нормален човек, който да иска децата му да гладуват. Ами нали за това е тази тема да чуеш от хора на място как са се оправили и как живеят, пък ако прецениш, че си по - тъп и неоправен от тях - няма да тръгнеш. Ама то е по - лесно да се подиграваш и да злобееш, отколкото да помогнеш на някого. За голяма жалост това е обща българска черта.
Много е жалко, че хора, които живеят в обстановка в пъти по-добра от тази, в която е принуден да оцелява средния българин са толкова недоволни и неудовлетворени. Ама така става, когато човек забрави откъде е тръгнал и не знае накъде отива...
Е хайде стига, че стана дълго...
Останете си със здраве. Пожелавам ви да живеете достатъчно дълго за да се почуствате щастливи и доволни от живота си.

P.S. Аз съм си на линия ако пак искате да си говорим... Joy

# 141
Иначе всичките са големи разбирачки, ама как никоя не каза - аз дойдох в Италия така и така, намерих си работа така и така, сега живея еди - къде си, тук това стува толкова, онова - толкова. Ако решите да емигрирате, в района където живея аз - направете това и това, отидете тук и тук.

Преговорете си отново постинги #13, #21, #23, #28, #29, #34, #41, #53... , a и другите между тях. Peace

# 142
папка,  Whistling ти с каква цел си в темата след като не четеш? И за къде си тъгнала? Просто си един форумен трол- дразнител. Ти скапа темата, а можеше да е полезна. Жалко за труда който са си направили отговарящите, които не са ЕМИГРАНТИ и са в различни условия.
Европа никога не е била лесна за емиграция. За сегашно време още по зле. Не се ли интересувате какво става около вас?
 Не мога да повярвам , че е жив още мита за супер добре живеещия българин/ емигрант в чужбина. Да не казвам колко познати се прибраха в България , като съжалението им по Италия е само за прошутото й. Но.. който не е излизал не знае, също както който не се е изгорил не знае. Затова казах, заповядайте и опитайте. Късмет за всички!
 Къде изчезна авторката на темата?

# 143
  • в едно миланско село

Алеко, Алеко де да можеше да станеш от гроба и да напишеш - "Кака Ганка тръгва по Европа", материал дал господ.
Ама не една песен си баба знае една си бае - ще умрете от глад, къде сте тръгнали. Абе госпожички, струва ми се че авторката на темата е голям човек създала е семейство и деца, тя сама ще прецени какво да прави и дали да обрече себе си и децата си на глад (както ще стане според вас). Въпреки, че аз не вярвам да има нормален човек, който да иска децата му да гладуват. Ами нали за това е тази тема да чуеш от хора на място как са се оправили и как живеят, пък ако прецениш, че си по - тъп и неоправен от тях - няма да тръгнеш. Ама то е по - лесно да се подиграваш и да злобееш, отколкото да помогнеш на някого. За голяма жалост това е обща българска черта.
Много е жалко, че хора, които живеят в обстановка в пъти по-добра от тази, в която е принуден да оцелява средния българин са толкова недоволни и неудовлетворени. Ама така става, когато човек забрави откъде е тръгнал и не знае накъде отива...
Останете си със здраве. Пожелавам ви да живеете достатъчно дълго за да се почуствате щастливи и доволни от живота си.

паXке, тук единствената изливаща литри злъч, си ти, погледни си постовете. няма да те питам к'ъв ти е проблема, важно е ти да си го знаеш.
и да би била полезна някому темата, така я осра, че трябва модератор да мине да изчисти ненужното.
при това, авторката не се появи повече, както е достатъчно голяма да се изучи, да роди деца и да се замисли да тръгне нанякъде, така можеше да дойде да каже какво мислят да правят като дойдат тук.

аа, баналните ти и популистки размисли върху българите те определят чудесно. Умрете да ги цитирате тези класици, дано поне да сте ги прочели.

пп. аз не съм на линия, ама говори си ти...

# 144
ехе... пак ще си говорим - супер Joy
папка,  Whistling ти с каква цел си в темата след като не четеш? И за къде си тъгнала? Просто си един форумен трол- дразнител. Ти скапа темата, а можеше да е полезна. Жалко за труда който са си направили отговарящите, които не са ЕМИГРАНТИ и са в различни условия.
Европа никога не е била лесна за емиграция. За сегашно време още по зле. Не се ли интересувате какво става около вас?
 Не мога да повярвам , че е жив още мита за супер добре живеещия българин/ емигрант в чужбина. Да не казвам колко познати се прибраха в България , като съжалението им по Италия е само за прошутото й. Но.. който не е излизал не знае, също както който не се е изгорил не знае. Затова казах, заповядайте и опитайте. Късмет за всички!
 Къде изчезна авторката на темата?

Специално на Вас Ви зададох два конкретни върпоса, на които за жалост нямаше отговор...

паXке, тук единствената изливаща литри злъч, си ти, погледни си постовете. няма да те питам к'ъв ти е проблема, важно е ти да си го знаеш.
и да би била полезна някому темата, така я осра, че трябва модератор да мине да изчисти ненужното.
при това, авторката не се появи повече, както е достатъчно голяма да се изучи, да роди деца и да се замисли да тръгне нанякъде, така можеше да дойде да каже какво мислят да правят като дойдат тук.

аа, баналните ти и популистки размисли върху българите те определят чудесно. Умрете да ги цитирате тези класици, дано поне да сте ги прочели.

пп. аз не съм на линия, ама говори си ти...
- е за това вече нищо не може да се каже - то говори само за себе си

# 145
Папке , що си толкова озлобена бе мила...
Що така всички са ти криви ?
И престани да си сменяш имената , все си си същатата .Личи си от далече.
Време е за метлата , че не се траеш .

# 146
newsm78
Доколкото си спомням Вие само задавахте въпроси, но не сте давали отговори, но поправете ме ако греша...

# 147
newsm78
Доколкото си спомням Вие само задавахте въпроси, но не сте давали отговори, но поправете ме ако греша...
Tеб кво те бърка немога да разбера , кой задава въпроси и кой отговаря по темата ??
Имам чувството , че нещо имаш психично/емоционални проблеми .
Време е модератор да извади метлата да поизмете злостните ти коментари.

# 148
отново не отговаряте на поставените въпроси.
някой май се е почуствал лично засегнат hahaha

# 149
отново не отговаряте на поставените въпроси.
някой май се е почуствал лично засегнат hahaha
Papka , ти си тотално изперкала. Shocked Crazy
Имаш много сериозни личностни проблеми , по добре вземи мерки вместо да чешеш клавиатурата и да си го изливаш тук.Имаш спешна нужда от психолог, психиатър ..  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт