Отговори
# 675
Ама как така ходите на ЖК, на мен си ми отказаха докато не се отмени епидемията newsm78
Частните болници и кабинети не се вълнуват толкова от грипната епидемия, колкото от приходите си  Whistling И аз днес ходих на запис на тоновете.

Миш, и според мен е по-добре сега да отидеш на зъболекар, че после хич няма да има време за това.

другата седмица ме чакат лекции от 9 сутринта и чак се плаша как ще се справям. Но мисля, че като стана 3 пъти в това време и ще ми се регулира режима.
Режима ти ще се регулира, но по-трудно ще е да издържаш в седнало положение по цял ден  Confused

Много фенове на оранжевия цвят има в нашата група. Някой ден трябва да си спретнем "оранжево" парти на бебетата в парка  Grinning

# 676
Честито ти стоке, такъв цвят не съм виждала.
Всъщност цвета е син,но не намерих точно същия цвят,за да го кача ( този най-се доближаваше)  newsm03

И аз от няколко месеца немога да спя вечер,въртя се по цяла нощ, ставам по 5 пъти до WC.
А напоследък и бебо точно през ноща започва една игра  newsm32 направо ме побърква  smile3538

# 677
  • Кукуландия
Мами, освен крем против подсичане пудра ще слагате ли?  newsm78
... имах и друг въпрос, обаче го забравих  Embarassed

# 678
Привет мами Simple Smile Пишете със скоростта на светлината, чак не мога да ви изчета.
Да и е жив и здрав сина а Валари.
Всички болнички да се оправят бързо и да им минава. Много е гаден този вирус аз не смея да изляза от нас.
Искам и аз парола, моля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
petinka_  аз още миналата седмица изпрах и изгладих всичко. И аз ползвам течен препарат.
С милото онзи ден ходихме до Бейби мола в люлин и накупихме абсолютно всичко- кантарче, шишета, помпи, вани, подложки, одеяла, козметика, стерилизатори ама всичко и съм много щастлив. Най вече спокойна, защото така аз си избрах всичко. Не можех да си представя някой друг да избира вместо мен.

Аз си взех крем на Хипп, има една пудра течна на Чико ли беше или на Авент не се сещам ама била много добра. Но имам чувството, че крем Бочко няма равен в това отношение Simple Smile
Ние онзи ден бяхме на преглед и сме станали 2800 и е слязла надолу бебана. Изплашиха ме че и били ниски тоновете, трябвало да се вади бебето и аз се  Shocked Повторихме записа и беше добре. Явно на първия е спала и слава богу!

# 679
Момичета стъклени или пластмасови шишета ще използвате?
Че аз попаднах на тази статия http://www.blizodobebeto.com/2008/05/07/bisphenol/ (вярно че не е много от скоро), но ме накара силно да се замисля  newsm12

# 680
Момичета, привет!

Току-що се прибирам от пазар с майка ми  Laughing Доволна съм, защото си имаме вече спален комплект, много кукленски и сладък!  Blush Едно по едно нещата от списъка отпадат. Остават ни дребните и досадни неща като козметиката, разните неща за пъпчето и май е това  newsm78

Честити покупи и на другите момичета! Много е приятен този момент с пазаруването - толкова е чакан!!!

Да ви се оплача......нещо обаче почна да ме гони една параноя  Sad не знам дали не си внушавам, но като че ли усещам бебка, но май не като преди.....в смисъл, че преди май беше по-буйна и по-често, а сега май е по-малко. Не знам дали не си внушавам Sad На преглед съм чак на 07.02 и направо ще се побъркам от мисли за това. При вас, които сте горе-долу моите седмици как е? То като им отеснее не би ли трябвало да е така или греша?!  

мама Веси, вероятно и аз така като теб ще направя....можеби ще се свържа с него, за да дойде за първи път да види бебето и след това за ваксините при друг по ЗК
newsm78

# 681
Буб555 нормално е честотата на движения да е намаляла, защото мястото намалява. Силата на ударите и на движенията не трябва да намалява, а дори обратното. Силно ли рита?

# 682
Jessika, според мен не са така силни ударите или поне са търпими за мен Wink
Другото, което усещам всеки ден по няколко пъти на ден, това са контракциите, без болка.....просто корема ми се втърдява и придобива някаква странна форма...например застава настрани или нещо подобно .....

# 683
Писали сте днес, не е като да не сте писали ...  Whistling
И аз имам проблем със съня - постоянно спа   Joy

ДОБРЕ  ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ ....

Айде още малко ни остава! Честито на всички коремчовци и коремки за новите придобивки  Hug

Относно пудрата, аз мисля да слагам  Peace
Минах само да Ви видя как сте, отивам на гости на мама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 684

не виждам смисъл да ползвам няколко средства за едно нещо.

Момичета стъклени или пластмасови шишета ще използвате?
Че аз попаднах на тази статия http://www.blizodobebeto.com/2008/05/07/bisphenol/ (вярно че не е много от скоро), но ме накара силно да се замисля  newsm12
предполагам бисфенола те притеснява, отдавна всяка уважаваща себе си марка не използва такава пластмаса.
Като се поразровиш в нета ще видиш че даже продавачите маркират така стоката.
Ето пример.
http://www.kolko.bg/bg/dr-brown-s-shishe-za-hranene-bez-bisfenol … wn-s-bg/p/1265658

# 685
Добър вечер, мами!
Добре дошли на новите мами!
Чудесни покупки сте направили, и много хубави стаи за бебоците сте обзавели  bouquet
[quote Момичета стъклени или пластмасови шишета ще използвате?
[/quote]
Аз смятам да ползвам стъклени- може би на Нук. Стъклото е най- пречистения материал, който след стерилизация не се похабява и не се променя. Със синът ми ползвах и на Авент продукти, включително и шишета, но не съм доволна. При почистването на пластмасовите шишета с четка или друго повърхностния слой се захабява и надрасква, което налага честата им подмяна.
Uinen, пудра и преди, и сега не смятам да ползвам. Не ми се вижда за необходимо да правя толкова слоеве на нежната бебешка кожа. Тя трябва да диша.
marys, моля и аз за паролата за албумчето!
Искам да пожелая бързо оздравяване на всички болнички мами и дечица Hug

# 686
Аз като начало мисля да ползвам стъклено шише, ако се наложи въобще да го ползвам, защото искам да го кърмя, всъщност само за водичката тогава...По-нататък, когато поотраснат, тогава ще вземем пластмасово Wink

# 687
  • София
Здравейте момичета,
може ли парола за албумчето!

Благодаря!

# 688
Относно пудрата не съм ползвала и сега не мисля да ползвам. До сега само Baby Set ми е вършил работа, нито БОЧКО, нито на АВЕНТ или други успяваха да и успокоят дупето. С него само едно намазване  и червенината минаваше, и пак съм си взела такова  на всичкото отгоре е и много евтин  Peace  Mr. Green

Bub555 Педито трябва да дойде веднага след като се приберете от болницата. Така че всъщност тази визита е по скоро формална, запознаване с бебето, да те разпита евентуално за раждането, някакви препоръки от болницата ако има и това е.  newsm78 Поне имам такива спомени от първия път, нищо по специално не се прави на бебо. Тя си записва мерките му, защото от болницата ти дават един документ в който е написано тегло, дължина и други разни.  Hug

За движението на бебо, то горкото вече се е свило и движенията са му по затруднени. Но най важното е да усещаш движенията му.  Praynig  Hug

vikiimm преди пласмасовите шишета се правеха с Бисфенол А, който се оказа че е токсичен. Сега на известните марки на опаковките им пише, че са без този химикал. Така че  достатъчно да четеш етикетите  Peace

Jessika честити покупки и на теб  Hug  Hug  Hug Радвам се че бебо е добре  Peace

Mur Да и ти си права  Rolling Eyes  идеята за срещата ми хареса, лятото в парка  Peace

# 689
И аз точно на шишетата на    Dr.Brown's съм се спряла,
но също като Bub555 мисля все пак да си взема стъклено шише, поне за в началото!

Общи условия

Активация на акаунт