Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Как се измерва дължината на шийката на матката?
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Как се измерва дължината на шийката на матката?
-
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
-
Какви са симптомите на паническа атака по време на бременност?
-
Какви са причините за втрисането и потенето по време на бременност?
Май най-много в/у него влияят мислите ни за бебчетата, които са неизбежни
Аз да си призная, за почти нищо друго не мога да мисля, само пресмятам наум какви дрешки имам в къщи и какво още ми остава да купя, как ще протекаът нещата с пристиганетоо ни в къщи след изписването, дори съм си набелязала и какви "реплики" да използвам с/у "доброжелатели" 
? Не са писали скоро, дано всичко с тях е наред
! 

Само весели игри и детски смях да се чува от нея, и на мен това са ми любими цветове 

До преди това не е препоръчително, защото все пак се отделя адреналин, който достига до бебето, а и развитието на органите му не е завършило напълно (заради което не искаше да пипа моите зъби). Но ние сме вече на финала и е по-безопасно. Иди на преглед все пак зъболекар да види какво е положението и може ли да почака. 

и съм така от 5-6месец
Върви и обяснявай на това малко дете как да отключи беше голям кошмар. Аз му казвам, той не може да завърти ключа, започна да реве, обяснява ми че ключа го нямало абе ужас