Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Как се измерва дължината на шийката на матката?
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Как се измерва дължината на шийката на матката?
-
Какво представляват контракциите и какво може да ги предизвика?
-
Какви са симптомите на паническа атака по време на бременност?
-
Какви са причините за втрисането и потенето по време на бременност?
Цялата ставам мокра , според вас това нормално ли е? 

и нали си мислех, че нямам такава, ама май се оказа, че са ми дали, само че не пише обменна карта, а КАРТА ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА БРЕМЕННОСТТА - предполагам, че е това
Какво толкова се шашкате? Не е кой знае какво. Аз имам спомен от клизма като бях малка, преди повече от 20г., имах страшен запек и майка ми направи една процедура, след която се отпуших 
Но след Маймунската тема съм малко раздвоена. Изборът е между д-р Григорова и д-р Панова. Тази седмица щях да звъня да си запазвам час при Григорова, но сега не знам какво да правя
Препоръча ми я д-р Ковачева, която каза, че тя имала най-голям опит с раждането във вода, но в темата имаше и отрицателно мнение за нея, докато за Панова имаше няколко все положителни. А и в крайна сметка какво значи опит с раждането във вода... то не е кой знае какво - обикновено раждане, просто средата е различна. За мен важното е да ме оставят да си раждам спокойно, да не ме пришпорват, не искам никакви окситоцини, епидурали, епизотомии и т.н. екстри, само да не ми викат и да ми дадат колкото време ми е нужно. Объркана съм, а трябва да звънна на някоя от тях, за да си запазя час за следващия петък 

(не намерих виното, но аз и предпочитам бира