Отговори
# 645
  • София
И аз вече хич не се справям с наспиването. Tired като стана до тоалетната и после се въртя поне по 1 час, докато заспя отново, а сутрин като стана и закуся, после едвам гледам, дори да съм се наспала. Не знам до колко е нормално и на какво може да се дължи. Rolling Eyes

Лъки, впечатлена съм от стаята. И ние мислим да правим нашата в зелено и оранжево, ама май няма да е скоро.

Честито на януарската Валари, да и е живо и здраво момчето! Grinning

Катрин 24,

# 646
  • Бургас
Гласувах за последното предложение за заглавие на новата тема - много ми хареса -   bouquet, Penmar.
Лъки, влюбих се във ваничката, която показа  Heart Eyes Стаята е страхотна !!!
Добре дошла на KATRIN_24    bouquet
Пипиллота и аз ако се събудя през нощта започва едно въртене  #Crazy и едно мислене кое как ще е с бебето, за раждането, за покупките, които още не сме направили...няма заспиване, но май повечето сме така...

# 647
Здравейте, тумбачета!
Добавих анкетата за заглавие на следващата тема към темата. Да видим кое заглавие ще надделее  Wink
Пуснах първата пералня с бебешки дрешки и сядам да се похваля с нашата количка и дрешките, които избрахме за изписването .
Относно спането при мен от месеци (някъде от 5 месец на бременността) не се получава. И аз като Betta не мога да спя по много наведнъж (максимум 3-4 часа). Започват да ме болят тазовите кости от спането настрани и трябва задължително да се раздвижя. А стана ли после няма заспиване с часове. Отделно киселини, ритничета ...
Лъки, браво на вас! Heart Eyes
KATRIN 24, добре дошла! Hug

ПС. Снимките са качени в общия албум, паролата е като входната.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 12:29 от marys

# 648
 ooooh! значи не само аз имам проблеми със съня. Даже снощи се събудих към 4:00 и после край.......не можах да заспя повече....много е зле това с безсънието. Сега съм си купила чай "лека нощ"  Joy и се надявам да ми помогне.

# 649
Упс, вчера е било голяма забава в темичката Laughing Дано минат поне две-три седмици преди да завалят истинските вестителски новинки в нашата темичка Wink

Някоя мама беше споменала, че пералнята и става само за прахообразен препарат за пране. Не е необходимо пералнята да има специално отделение за течен препарат. Може да се поставя с мерителната чашка директно в барабана на пералнята Peace Аз от близо 2 години ползвам само течен препарат и съм много доволна, защото прахообразния понякога не се разтваря напълно и оставя бели петна по дрехите.

Тази сутрин дъщеричката ми вдигна 40,2 температура Sad Какъв е тоя вирус, какво е това чудо - тя никога до момента не ми е вдигала повече от 38,6-38,8 Confused Слава Богу успяхме да я свалим, но ми е ужасно притеснено и за нея и за бебчо да не прихвана някой вирус и аз:?

# 650
marys дай парола

# 651
  • София
Относно спането, аз си реших проблема още в 6-тия месец, когато се будех нощем, въртях се и не можех да спя - като си купих възглавница за бременност и кърмене със спелта. От тогава си спя много добре, по-цяла нощ. Е, понякога се будя рано сутрин, за да ходя до тоалетна и тогава се въртя малко, но после пак заспивам и винаги си намирам удобно място. Тази възглавница ме спаси и много се радвам, че я купих. Струваше ми се скъпа, но сега не съжалявам и за момент, че дадохме парите за нея. А ще си я ползвам и за кърменето, а после и за други цели. Peace

Лелеее, много сме активни:
Цитат
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Искам и аз парола за албумчето.

# 652
сутрин като стана и закуся, после едвам гледам, дори да съм се наспала. Не знам до колко е нормално и на какво може да се дължи. Rolling Eyes
И аз съм така. Чувствам се преуморена, пък няма от какво. Заспивам без проблем, но си лягам късно, спя долу-горе добре, но често се събуждам и се въртя.
Като чета някои от вас колко неща свършват през деня, направо се чудя от къде намирате енергия за това. А пък за ремонтите, които сте захванали......шапка ви свалям  Peace
Лъки, много е хубава детската стая. Няма начин малкия сладур да не иска да се премести там  Grinning
За течните прахове за пране - аз ползвам само такива от около 2 години и сипвам директно в пералнята, на око, без мерителни чашки и подобни.
Добре дошли на новите мами  Hug и лек ден на всички   bouquet

# 653
 Party Честито на Валари!!!! Да е жив и здрав, малкия Божидар и много да радва мама и тати Grinning, а на Валари желая бързо възстановяване!!!!!  bouquet

# 654
# 655
 Joy Joy Joy
Оле Валари - извинявай. Четох, четох и като стигнах до новината, така се развълнувах, че веднага ти честитих без да си довърша четенето /макар, че ми се стори странно бебето да е толкова големичко в 8-ми месец newsm78/. Извинявай още веднъж и нека бебчо си остане  в  коремчето докато не му дойде времето  Simple Smile.

# 656
  • Кукуландия
Искам и аз на първа страница!  Crazy На кого трябва да пиша, за да ме добави?  newsm78 Blush

# 657
Искам и аз на първа страница!  Crazy На кого трябва да пиша, за да ме добави?  newsm78 Blush
Давай данните, ще те добавя  Simple Smile

# 658
  • Кукуландия
newsm44

Аз съм във Велинград, а термина ми е 13.03.2011. Очаква се да бъде момче, първа бременност, а аз съм на 26г., въпреки че като се роди бебо вече ще съм на 27г. Mr. Green Ще раждам в Тина Киркова.

Благодаряяяяя!  newsm51

# 659

Blush моля, добавете и мен. благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт