Отговори
# 660
Ех, момичета, това не-спане май е всеобщ проблем  Sad Май най-много в/у него влияят мислите ни за бебчетата, които са неизбежни  Grinning Аз да си призная, за почти нищо друго не мога да мисля, само пресмятам наум какви дрешки имам в къщи и какво още ми остава да купя, как ще протекаът нещата с пристиганетоо ни в къщи след изписването, дори съм си набелязала и какви "реплики" да използвам с/у "доброжелатели"  Mr. Green Абе луда работа, ма какво да се прави. Според мен човек се чувства по подобен начин единствено когато е влюбе, тогава не може да мисли и действа както обикновено  Grinning
jozyy , дано малката ти кукла се оправи по-бързо и да не го предаде и на теб  Praynig
А какво ли става с Естела и Бсизи  newsm78 ? Не са писали скоро, дано всичко с тях е наред  Praynig
KATRIN 24, добре дошла  welcome !
Mur , и аз постоянно се чувствам уморена, но ми става по-добре, когато се захвана с нещо, въпреки че после понякога съжалявам, защото явно се преуморявам  Hug
marys , поздравления за хубавите покупки  Hug

# 661
jozyy, миличкото Confused Бързо да се оправя дъщеричката ти и да не вдига повече T Praynig. И ние миналата седмица бяхме с 40.1 Т и не бях на себе си от притеснение Cry

Лъки, жестока е детската стая Heart Eyes Само весели игри и детски смях да се чува от нея, и на мен това са ми любими цветове Simple Smile

Добре дошли на новите мами Hug

marys,, Bub555, страхотни покупки Hug

penmar, ena4, и моята е на Cangaroo само, че модела e Lady bug Simple Smile Днес ще ходя да си я купя Heart Eyes Oбиколих всички магазини и тази най-много ми харесва и отговаря на изискванията ми Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 13:42 от matza83

# 662
  • Ямбол
И за мен ако може паролката за албумчето   Simple Smile

Момичета, отчупи ми се пломбата на зъба и сега имам дупчица, и гледам че мястото на дупката  там е тъмно. Не ме боли засега, но не знам какво да правя. Да търся ли зъболекар или да изчакам да родя? Проблем ли е ходенето на зъбар в тия месеци. Със сигурност ще махне старата пломба и ще иска да сложи нова. Ако някой знае нещо по темата да ми сподели.

Моята бебка все по засиелно рита, усещам ритниците по силни. Седнала си ми е милата, ще почвам май упражнения за обръщане, че хич не ми се иска секцио,, въпреки страха и от нормалното.

# 663
  • Sofia
Здравейте,

Да се похваля, днес бяхме на преглед Simple Smile Малката бебана е супер, в поза готова за излизане (когато и дойде времето) станала е 2300 - 2400 гр.. Правихме запис на тонове, пускахме кръв и урина и всичко е перфектно. Докато ми правиха записа в отделението (става въпрос за Вита) тъкмо се беше родило едно бебче и плачеше неудържимо, стана ми много милно и ми се прииска да го гушна  Hug. Другото което ми се случи беше изведнъж започнаха да ме обливат едни горещи вълни и се почуствах доста зле, мисля че се получи от притеснение, все пак не остана много и май чак днес го осъзнах.

Вчера ходихме до Джъмбо и си купихме едно страхотно плюшено одеалце порт бебе, хавлийка и две бодита и бях адски щастлива.

На всички болни мами и на болните дечица много бързо оздравяване Praynig .

# 664
Ето и нашата количка в албумчето:  newsm68
http://mart2011.snimka.bg/baby/pokupki-za-beboci.566963.22232814

# 665
  • София
Миш, моят зъболекар казва, че няма проблем да се правят зъби (ако е много наложително) след 6 месец. Peace До преди това не е препоръчително, защото все пак се отделя адреналин, който достига до бебето, а и развитието на органите му не е завършило напълно (заради което не искаше да пипа моите зъби). Но ние сме вече на финала и е по-безопасно. Иди на преглед все пак зъболекар да види какво е положението и може ли да почака. Wink

Може ли и на мен да дадете парола за албумчето, че като не съм писала отдавна, съм изпуснала. Embarassed
Гледам, че някои мами са започнали да перат дрешките. Чудя се и аз дали да почвам вече newsm78 така и така нямам какво да правя... Иначе си стегнах багажа вчера, чантата ме чака. Grinning
Много мисля дали да нося помпата за кърмата в родилното, тъй като няма как да я стерилизирам там. newsm78 А и да я стерилизирам сега, тя ще е стерилна само 2 часа. Вие ще носите ли? Другата ми мисъл е за залъгалките. В списъците пише да си носим, но дали това няма да изиграе лоша роля при кърменето?!

# 666
`marys Искам и аз парола за албумчето  Heart Eyes

# 667
Момичетааааа, добре дошли на новите  Hug
Детската стая е страхотнаааааааааа
А относно спането аз нямам такива проблеми, т.е. спя по 12 часа, проблемът е че лягам в 1-2 вечер и ставам на обяд по това време, а другата седмица ме чакат лекции от 9 сутринта и чак се плаша как ще се справям. Но мисля, че като стана 3 пъти в това време и ще ми се регулира режима.

# 668

Искам и аз на първа страница! На кого трябва да пиша, за да ме добави?
Аз съм от Пловдив. Първа бременност, бебето се очаква да бъде момче, а терминът ми е 24 март. Смятам да раждам в Окръжна болница- Пловдив. Ще се радвам и мен да ме добавите на първа страница. Благодаря!!!

# 669
Здравейте!
marys дай и на мене парола Simple Smile
лъки ваничката ти наистина е страхотна много ме впечатли... ще може ли да ми кажеш от къде да намеря?

# 670
Здравейте коремчета   bouquet

Това със спането е ужас и аз не си доспивам, искрено завиждам на мамите дето си спинкат сладко  Tired и съм така от 5-6месец  ooooh!

vikiimm, marys чудесни покупки  Hug

Shortyd браво не бебока  Hug много е пораснал. Ама как така ходите на ЖК, на мен си ми отказаха докато не се отмени епидемията newsm78

Миш най добре иди на зъбар  Peace а той ще прецени дали може да работи  или не  Peace

KATRIN_24 Добре дошла  Hug и леки оставащи седмици  Peace

jozyy дано бързо се оправи малката сладурка  Praynig  Hug

Буб555 както ти казах и по рано, спокойно можеш да си избереш друг педи, който да слага ваксините и да мери бебо. За това не се изисква кой знае какво. А при разболяване на бебо, ако не си доволна от него, да си го водиш при Фандъков. Ние така правим и съм много доволна и спокойна  Peace

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 15:05 от mama_vessy

# 671
Здравейте момичета,

Днес дадох кръв и урина. Седимента в урината ми е     

10-15 ЛЕВКОЦИТА, БАКТЕРИЙ,КР. КАЛЦИЕВ ОКСАЛАТ, ПЛОСКИ ЕПИТЕЛНИ КЛЕТКИ

Някой може ли да ми каже какво точно означава това - дали този резултат е нормален или имам някакъв проблем?

# 672
Честито ти стоке, такъв цвят не съм виждала.

marys
Купила си най доброто newsm10 newsm10 newsm10
поздравявам те, със здраве да си я ползвате.

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 16:04 от г-жа Стихийно бедствие

# 673
t_a_n_i_t_a моето изследване е почти същото, само че левкоц. са ми 12-15 и ме накараха да пусна стерилна урина. Като излезе тя ако пише, че посявките са останали стерилни значи нямаш проблем или по-точно проблемът е, че имаш гъбички, но не са фатални. При мен обаче излезе стерилната уруна и пише: Организъм: Candida albicans Количество - 10 ^4 Оценка: Съмнителна бактериурия Заключение: Желателно е да се проведе микробиологично изследване на вагиналното съдържимо. А сега някой да помага  newsm78 Досега никога при стерилна урина не съм имала такива резултати. Моля помагайте
Ясно че имам гъбички от типа Кандида,ясно че трябва да си пусна микробиология, ама дали трябва да се шашкам

# 674
  • до моите любими хора
bsisi много неприятна история е това със заключването.
Но има още по-лош вариант, да се заключи детето само вътре. Това е един кошмарен момент за мен. Радо ми беше малък на 2г и половина най-много да беше. Един ден се прибираме от разходка и той пред мен по стълбите. Докато се събуя, малкия палавник влезна в апартамента и затвори вратата и в един момент чувам как завърта ключа Crazy Върви и обяснявай на това малко дете как да отключи беше голям кошмар. Аз му казвам, той не може да завърти ключа, започна да реве, обяснява ми че ключа го нямало абе ужас ooooh! Мъжа ми по това време беше в чужбина и го нямаше. От вътре е моят ключ и остана само майка ми, която има ключ а тя в този момент беше в друг град на 30 км. Не ме питайте как оцелях. Викнах мой братовчед да разбие вратата, той не смее и вика ами ако детето не се махне и случайно го ударя с вратата, какво ще правим. От там той и братовчедка ми стоят на стълбите да говорят на детето, то изпадна в някаква истерия че иска да съм до него. Аз тръгнах с колата към другия град да взема ключа от майка ми, как съм стигнала до там не знам изобщо добре, че не направих някоя беля. В крайна сметка всичко приключи, но аз няколко дни не знаех къде се намирам. Та да ви кажа, много да внимавате с тези врати и с ключове от вътрешната страна на вратата, особено като имате малки шетници в къщи, че понякога става доста опасно. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт