Преброяване онлайн

• 110 887
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 1 065
Много благодаря всичко приключи успешно. Беше много лесно и бързо.

# 1 066
Изпуснах последните 15 страници от темата.
Още не съм се преброила, но имам един въпрос -
с моя съпруг, големия ми син, снахата и внучката живеем в една къща.
Младите са на първия етаж , а ние на втория етаж.
В адресната ни карта пиши улицата и номера на къщата.
Не пише етажи или апартамент.
Как следва да се преброим -
Предварително благодаря за отговора
   bouquet

# 1 067
2 домакинства
2 семейства

или

1 домакинство
2 семейства

Според това как сте си уредили взаймоотношенията. Дали ползвате общи уреди, сметки и т.н.

# 1 068
  • In my tropical dream
mery_poppins1 и по двата начина ще е вярно  Peace
Но ми се струва, че за вас ще е по-лесно да се преброите отделно (най-добре да пишете ул., N, етаж), вместо да се обяснявате кой кум, кой сват, кой на булката брат.

# 1 069
Viktoria® ,michelle25  благодаря за експресния отговор.
michelle25 , ако е по предложения от теб начин, ние със съпруга ми само за втория етаж ли да пишем, а снахата и сина за първия?
Започнах регистрацията, но когато отбелязах улица и номер на къщата, не ми излезе къде да пиша етаж.

# 1 070
  • In my tropical dream
mery_poppins1   Няма за какво!
На въпроса - май наистина никъде не се пише етаж.
Не знам, някой друг може ли да помогне? Че така два пъти ще се преброи една и съща къща. Но пък всеки ще опише само етажа, на който живее...

# 1 071
Явно, утре ще продължа с преброяването.
Ще го натъкмяваме заедно със снахата.

# 1 072
току що с мъжа ми преброявахме свекървата. да, няма етаж в анкетната карта.  Peace
във вашия случай май ще е най-добре да се преброите заедно, с една карта!  Simple Smile

# 1 073
  • на пистата
момичета и момчета,пуснете нова тема,че може да ви заключат

# 1 074
  • София
момичета и момчета,пуснете нова тема,че може да ви заключат

дали  newsm78 има теми и над 100стр, но може и да имаш право  Thinking

# 1 075
Преди малко някъде прочетох, че половин милион  българчета се били преброили по нета до момента, та затова сме имали проблеми, от пренатоварването.  Wink
Сеща ли се някой за статистика, колко българчета имаха достъп до интернет в днешно време? 

# 1 076
Темата не е отчетна. По-скоро е дискусионна и съдържа ценна информация, която ще се наложи да бъде преповтаряна в една нова тема. Вероятно няма да я заключат. Пък и модераторите винаги предупреждават преди да предприемат подобни действия.
Преди малко някъде прочетох, че половин милион  българчета се били преброили по нета до момента, та затова сме имали проблеми, от пренатоварването.  Wink
Сеща ли се някой за статистика, колко българчета имаха достъп до интернет в днешно време? 
Минз, казаха го в новините на една от националните телевизии. Пък и не е нужно да имаш достъп до Интернет, за да се преброиш електронно. Аз лично преброих три домакинства с общо шест лица, включени в тях.

# 1 077
предполагам, че ще остане седмична. и без това на 10ти ще я заключат завинаги и няма да е нужна нова тема!  Wink

# 1 078
  • София
така какво вървят нещата, преброителите ще минат за 1-2 дена да съберат листчетата и готово  Laughing Може би 20-30% ще се броят от преброителите, поне така си мисля  newsm78 И това ще са основно възрастни хора, макар че младите преброяват в нет-а и възрастните хора.

# 1 079
Преди малко някъде прочетох, че половин милион  българчета се били преброили по нета до момента, та затова сме имали проблеми, от пренатоварването.  Wink

Аз пък се чудя, ако продължава в същия дух електронното преброяване, кого ще броят след 10 февруари?

ПП Опс, Мишенцето и то писало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт